.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Kakvi sa

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Smiley_Girl
    Ми не виждам нищо лошо да започнеш от това.Аз първо се зарибих по Evanescence,а сега се кефя и на Metallica,Pantera,Cradle...Не може да се кефиш на Кристина В Килера,да чуеш Judas и изведнъж да ти хареса
    всъщност може

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    Цитирай Първоначално написано от Smiley_Girl
    Ми не виждам нищо лошо да започнеш от това.Аз първо се зарибих по Evanescence,а сега се кефя и на Metallica,Pantera,Cradle...Не може да се кефиш на Кристина В Килера,да чуеш Judas и изведнъж да ти хареса
    всъщност може
    Ми нз,може би си зависи и от човека
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    вместо сапун в дясната ръка държиш бутилка бира

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Металче?
    Ами добиваш метален отблясък и посивяваш.../най-често, но може и да пожълтееш, зависи от вида на метала/
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    вместо сапун в дясната ръка държиш бутилка бира
    кажи ми пък сега, че си го взел насериозно

Повече от фен
    Град
    КМД
    Ще изредя само десет признака, тъй като нямам време за повече. Изпитани са! Гарантирани!!!

1-ви признак - научаваш, че по-правилно е да се каже "метълист", а не метАлче.

2-ри признак - някоя по-известна банда от 70-те или 80-те години на миналия век ти влиза под кожата, да речем Джудас, Сабат, Мейдън, Мегадет, У.А.С.П., Металлика, Менъуор, Хеллоуийн, Лед Зепелин, Пърпъл, Ей Си /Ди Си, Рейнбоу, Содъм, Дестръкшън, Ахат.

3-ти признак - осъзнаваш, че Дейв Мъстейн е много по-голям пич от Азис, а Анджела Госсоу има много по-големи цици от Десислава или Камелия.

4-ти признак - усещаш, че адски много те влече всяка вечер да се забиваш в рок дупките в града ти (дай Боже да е София, че тука са бол) и да куфееш.

5-ти признак - осъзнаваш, че най-приятната компания се състои от дългокоси пичове с черни дрехи, а най-яката тема за разговор е дали Даръл Робъртс успешно се справя с партиите на Крис Холмз от първия албум на W.A.S.P. като ги свири на живо или песните звучат съвсем различно.

6-ти признак - осъзнаваш, че втората по якост тема е дали е справедливо Руупе Латвалла да свири сола само в три от песните в последния албум на Бодъм за сметка на Алекси.

7-ти признак - не се спираш да цъкаш с език и да се чудиш как Ози Осбърн винаги успява да вземе най-добрите китаристи за записите на соловите си проекти и спориш с метъл дружките си кои албуми на Ози са най-добри - тези с Ренди Роудс, с Джейк И. Лий или със Закк Уайлд на китарата.

8-ми признак - изравяш старата китара на баба си или си купуваш нова за стотина кинта и започваш да си джаркаш разни работици на гореспоменатите банди.

9-ти признак - срещаш някоя метъл дружка по улицата и веднага се забивате в първата рок дупка да пиете бира и да коментирате как звучат китарите на Деф Лепърд днес в сравнение с ерата на 'Hysteria'.

10-ти признак - като те поканят на чалга купон, отиваш и си носиш CD на Carcass или Death. Пускаш го точно когато другите най-малко очакват, показваш среден пръст и се изнасяш, след това се забиваш в най-близката рок дупка и задължително виждаш някоя метъл дружка, с която започвате спор на тема "Бон Скот или Брайън Джонсън" или "Ози или Дио"...

Мега фен Аватара на koalka
    Яко метъл са Токио Хотел и Линкин Парк...да знаеш.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Яко метъл са Токио Хотел и Линкин Парк...да знаеш.
    И Аврил (тя е хеви)
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    vmirisva6 se otkum glavata
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    Няма никакви признаци затова дали си метъл или не.Трябва музиката да ти харесва и да я слушаш просто,защото ти е любима.Да се правиш на нещо,което не си,си е истинска трагедия.
    Напълно съм съгласна. Бтв, за кубинките, които бяха споменати по-горе не съм съгласна. Нещо ви се бъркат понятията пънк, метъл и рок. Ще обясня.

Метъл Рок Пънк

Или с думи - пънкът е стил на рока, а рокът е хеви метъл.
    Но тва не значи че металите се обличат като пункари, рокарите като метъли и т.н.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Kakvi sa

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Какви са признаците че става6 металче?TH,LP?
    ОМГ защо преди да пуснеш някоя тема не помислиш малко?! незнам коя подред глупава тема чета пусната от теб.
    1. Токио Хотел не са метъл!
    2.И Линкин Парк не са метъл!
    3.Признаци за метъл няма или си или не си!

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Но тва не значи че металите се обличат като пункари, рокарите като метъли и т.н. [/b]
    Ммммне, не си съвсем права. Понятията са доста широки и може доста да се поспори по тази тема. Като цяло рокът е в основата на тези стилове. Но не можеш да кажеш, че "рокът е хеви метъл". Вярно е, че през 60-те и 70-те за хеви метъл банди са били смятани The Who, The Kinks, Deep Purple или Led Zep, например, но днес понятието "метъл музика" е изменило смисъла си. А рок свирят и банди като Roxette, The Cranberries, R.E.M., Oasis и много много други, но не можем да си кривим душата да ги наричаме метъл нали? Иначе метълът и всичките му разновидности, пънкът и всичките му кръстоски и разновидности, грънджът и кво ли още не, са течения в рок музиката. Рокът е общото понятие тук. Поразрови се малко из интернет, в Уикипедиата много добре е обяснено.

А за Хотел Токио и Линкин Парк - да вярно е, че използват изкривени китари в творчеството си, но това не ги прави метъл банди. Поне не това са били целите им ако питате мен.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Силно главоболие,шум в ушите,гадене,температура....

Повече от фен
    Град
    КМД
    ...алкохол в кръвта.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Но тва не значи че металите се обличат като пункари, рокарите като метъли и т.н. [/b]
    Ммммне, не си съвсем права. Понятията са доста широки и може доста да се поспори по тази тема. Като цяло рокът е в основата на тези стилове. Но не можеш да кажеш, че "рокът е хеви метъл". Вярно е, че през 60-те и 70-те за хеви метъл банди са били смятани The Who, The Kinks, Deep Purple или Led Zep, например, но днес понятието "метъл музика" е изменило смисъла си. А рок свирят и банди като Roxette, The Cranberries, R.E.M., Oasis и много много други, но не можем да си кривим душата да ги наричаме метъл нали? Иначе метълът и всичките му разновидности, пънкът и всичките му кръстоски и разновидности, грънджът и кво ли още не, са течения в рок музиката. Рокът е общото понятие тук. Поразрови се малко из интернет, в Уикипедиата много добре е обяснено.

А за Хотел Токио и Линкин Парк - да вярно е, че използват изкривени китари в творчеството си, но това не ги прави метъл банди. Поне не това са били целите им ако питате мен.
    Ясно е че не можем. Въпреки че нещо толкова леко като Бон Джови се смята за Софт Метъл. Аз говоря по принцип за рок групите. Винаги има изключения.
    Точно пък в Уикипедия пише че сички разновидности на пънка (въпреки че пънкът е антирок), както и грънджът са разновидности на рока (клик тук, за да го видиш) или поне аз така съм разбрала. Просто Грънджа го пише, а и доста разновидности на пунка ги има (не съм много запозната със стила, та незнам дали са всички). Абе незнам, истината се крие някъде посредата

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Повече от фен Аватара на macy_day_parade

Re: Kakvi sa

Цитирай Първоначално написано от Elektra_x
    1. Токио Хотел не са метъл!
    [/color][/b]
    Tokio Hotel sa grupa gei4eta-ni6to pove4e
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си