- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски-Вердер
Аватара и подписа ти много си подхождат.По-добре да имаме голова разлика 1:13 ,отколокото да не участваме...А ние се учим ..Другата година в по-различна ГРУПА...
Кво знам аз и кво не си е лично моя работа, а вие си дръжте коментарите за вашите теми - никой не ви иска комлексарските мнения тука!!!Първоначално написано от Анонимко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми то от цесекари друго не може да се види кво очаквашПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
ИМАТ СТРАХ ОТ СЕДМИЦАТАПървоначално написано от GoLdEn`GirL
ti puk ne se prai na razbirachka beПървоначално написано от GoLdEn`GirL
hodi si gledai Fashion TV i mulchi..
Трай не лай! Жалък КОМПЛЕКСИРАН чорбарПървоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
moje li edin vupros ?
ako si priznaq che sum kompleksiran kak shte me obidish ?![]()
Ми няма нужда да те обиждам. Самият факт,че си от ЦСКА е достатъчно обиден.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
евалата батеПървоначално написано от PR0
\
/
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Улевски май за пореден път дриснаха.![]()
2т. системно
1. Проблема в никакъв случай не беше в Ники, няма значение с колко гола са ни били! Въпросът беше да играем достойно, което не го направихме.
2. Няма какво да си мечтаем толкова с отбор като Вердер. Ало, там е половината национален отбор на ДЕ! Нито сме толкова зле, нито сме играли толкова трагично! Със силен съперник е важно да се играе достойно и да даваш това, което можеш. Никой не трябва да изисква нещо повече!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от exploitedteen
Грух-Грух..Коледа наближава...МмммММ ЩЕ СЕ ЯДЕ СВИНСКО!!!
То е казано - простотията не ходи по животните,а по хоратаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
2т. системно
2т. системно
Както казва един мой приятел - важното е да си вярваш!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Давай,давай само тва ли можеш? Покажи си цялата чорбарска простотияТо вие освен да ругаете и обиждате друго май не знаете...
Хора, хайде ако искате да ви направя една тема "Левски-ЦСКА", не че няма поне 10 такива, и там да продължите да се ядете. Това е тема за мача Левски-Вердер!![]()
Аз пък предлагам за следващите избори да издигнем кандидатурата на Ники Михайлов за президент! Тамън до тогава ще докаже чене става за футболист-може в политиката да му провърви!
BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!
не ви ли писна??? Левски не са дорасли за ШЛ, но няма и как да дораснат - за повече от 10 мача в първенството имат 1 инкасиран гол, и то след грешка на вратаря. а в ШЛ имаме 13 гола за 4 мача. това означава, че първенството е невероятно слабо и всички отбори са такива. дръгия често споменаван тук отбор - ЦСКА е на същото дередже, само дето в момента е още по-слаб. и за феновете не трябва да е утеха, че шампионите на Европа ни учат да играем с по 3 гола всеки мач. но Йовов добре си го каза - личи си, че не сме дорасли за ШЛ. е, дано догодина да сме...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
taka e мечтател ama svinete sa prekaleno prostomeri za da go priemat, a da go proumeqt.......................
Виждам че доста осилено цесекарчетата реши да плюят Левски!Много ми е интересно обаче същите тези цесекарчета ако бяха попаднали в Шампионската Лига в същата група и със същия състав в който са в момента дали щяха да направят нещо повече от Левски.Едва ли защото както Лески така и Цска са средноевропейски отбори а не над европейското ниво.За Ники Михайлов-както има и грешка и срам така има и прошка-феновете рано или късно ще забравят за резила-може би само чорбарите ще си спомнят затова---щотото такъв им е манталитета а и са не са достатъчно умни да си гледат в собствената паница.И последно нещо докато се присмивате на Левски и тръбите какво ще постигнете в Шампионската Лига ако бяхте там аз ще ви кажа само едно не сте там защото сметките не ви излязоха:-7+8
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
пахахах чакам си извинениятаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()