- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски-Вердер
Абе свинете днеска немат ли мач за Купата на УЕФА бе?
По коя ше ги дават?![]()
Правата за мача са били много скъпи ,за това не се е намерила телевизия..Първоначално написано от АТАКАБГ
6a gi davat v mach za kupata na svinskoto pyrvenstvo. No az vi obi4ammmmm SVINE obi4aite me i vie![]()
"миличък" грам не ми дреме кво мислиш за менеПървоначално написано от exploitedteen
Целта ми не е да те забавлявам, а да разбереш, че колкото и да говориш,колкото и да обиждаш резултатът се е един и същ - ЛЕВСКИ е на светлинни години пред ЦСКА
![]()
ПП Спирам да пиша вече,защото нямам какво повече да кажа по темата "Левски-Вердер". Като направят тема "Левски-ЦСКА" (макар че вече е имало сто такива сигурно) ще си спориме колкото искаш![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
БРАВО !!!ЕХЕ ЧОРБАРИ ЗАВИЖДАЙТЕ.Момичето е по-свястно и нормално от всички ваши фенове....А За темата ЛЕВСКИ-цС*ка НЯМА какво да се спори..Отбор в ШЛ срещу отбор ,който не е в УЕФА?Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Kak ne te e sram da kajesh che tazi krava e svqtsna beПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Na 14 godini i nishto qvno ne razbirash. "Milichki" svalete sinite ochila Umolqvam vi ot vse syrce!!
Ау затворете ги тия зурли де..Не сме били играли футбол АхаХах.цС*ка -Б ГРУПА!!!!!!!
"po-dobre pruv u selo otkolkoto posleden u grado"
taka li be telenca?
Нз кво говориш..Чакай ще използвам турско-български речник..А да Еми 1ви сме в А група..И сме в ШЛ независимо на кое място.Вие дори не сте първи в А група..Първоначално написано от OtherDimension
Защо темата не се затвори?В момента се водят глупави и бесмислени спорове и караници.Всеки ,който е гледал мача и поне за малко е безпристрастен ще забележи ,че до първия гол играхме доста добре,но после се панирахме и 'ошашавихме' и краката ни станаха 'кашкавалени' както се казва.Радвам се ,че подкрепяхме отбора докрай както винаги.![]()
Zashtoto lishenite ot mozychno veshtestvo goveda da mogat da izbiqt golemite si kompleksi . A nie da se smeem na volq na tqhnata glupost ! Za tova!Първоначално написано от Far
Еми да смейте се.Ние достатъчно ви се смяхме !!! ЗАДНА ПРАШКА БЕШИКТАШКА ЕЙ ЕЙ!!! Обаче много ви прецакаха два турски отбора един срещу друг толкова рано в УЕФА.
Това твоето е палячовщина 'друже'.Гледай си твоето тимче!Първоначално написано от Анонимко
I nie baq se posmqhme na vashata igra . No nadejdite umirat poslednite . Vie prodyljavate da me4taete...Za dobra igraПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Gorkiq Niki ne e lesno da si vratar na takyv bezdaren otbor .
Еми опитваме се да играем европейски нападателен футбол,но е трудно без опит и като играеш срещу най-силните отбори в света ,а ти излизаш с разни юноши и играчи ,които нямат абсолютно никакъв опит в ШЛ ,е освен Томашич,а мисля и Бардон.Така че твоето твърдение е смешно.Няма нищо лошо в мечтите.Ние мечтаем за едно,не не мечтаем,защото вече е реалност - Левски в ШЛ.Беше пределно ясно ,че ще сме боксова круша още от началото ,а с групата направо ни се скриха шансовете.Но каквото и да си говорим и да сравняваме вие все ще се правите на гамени или сте , не знам,само и само нашите загуби да бъдат отдушник на вашата комплексарщина ,че сте едно нищо - отбор създаден по изкуствен начин и поддържан през годините по такъв начин.Спирам до тук.Това е от мен.Повече в тая тема не пиша дори и да има провокации специално до мен.Просто вече няма какво да кажа.Първоначално написано от Анонимко
Съветче : пиши на Кирилица.В България си, не в ...
Апф... зарекох се да не пиша вече,но просто не издържам на простотиите ви!!!! След като е бездарен отбора как така стана първия български отбор в ШЛ а ?! Дааа сега ще се почне "ама на вас ви се паднаха отбори в криза", "ама вие извадихте късмет..." ... Айде моля ви се!!! Само се чудите за кво да се хванете,за да не признаете,че наистина отборът показа добра игра!! Да, на Ники не му е там мястото,всеки е съгласен,но пък тва не означава,че отборът е бездарен!!! Ако беше бездарен нямаше да стигне толкова далеч ... Леле нямам търпение да дойде мач Левски-ЦСКА и да ви на*ибаме с 5-6 гола та да си затворита най-накрая свинските зурли!!!!Първоначално написано от Анонимко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
I az tova se chudqПървоначално написано от GoLdEn`GirL
![]()
A da i oshte neshtohttp://7sport.net/7sport/index.htm
Citiram " Европа се изсмя на глас на Левски и на вратаря Николай Михайлов" Bravo be do tuka li stignahte EVropa da vi se smee .Kak ne vi e sram che izlojihte Bg pred cqla Evropa be ?
То е близко до акъла ограничено същество такова. Айде вече наистина спирам да пиша.То просто няма смисъл.Ако ше водиме спор поне да е като хората.Аз от отсрещната страна получавам само "муу говедо муу" ... То верно,че сте ограничени ма чак пък толкоз...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Az ne moga taka . Dobre che ima koi da ni dava uroci. Neshto mi se struva 4e propusna tovaПървоначално написано от GoLdEn`GirL
http://7sport.net/7sport/index.htm i pak Citiram "Европа се изсмя на глас на Левски и на вратаря Николай Михайлов"
ау ама наистина ли на светлинни години??????аууу със нсвойте велики 0точки пхаха срам само се излагамеПървоначално написано от GoLdEn`GirL
шш... смешко внимаи как и говоришПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
Бате,аз си знаех,че всички прасета сте комплексирани и едни и същи и с вас не може да се води нормален диалог,ама не предполагах,че и ти си изтрещЕл до такава степен...И ти си модератор в Дата.бг на раздел спорт.Първоначално написано от exploitedteen
Аз се чудя защо навсякъде се псува единствения останал отбор в Евротурнирите ,а то какво било...
![]()
Хех, няма за какво да се извинявам. Да, прогнозите ми не се оказаха верни, но и такива неща се случват.Първоначално написано от the_o.c_girl
Хайде със здраве.![]()
Far,
аз пък ти заявявам, че това е края на тази и всякакви подобни дискусии.