.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Любов

morski_o4i4ki
    Guest

Любов

Здравейте на всички!!!Искам да попитам някой от форума имал ли е връзка с момиче/момче от друг град,колко време са били заедно,разбирали ли са се от разстояние,имали ли са си доверие???Каквото искате пишете относно тези връзки!Ако е имало такава тема,моля да бъда извинена!!!

Фен
    Град
    V nSh!q SvQt
    Еми...аз от година и нещо веч1е съм влюбена в едно момче от др град,нооо аз там ходя мн често,защото майка ми и брат ми са от там,но иначе той и учи в Пловдив и мога още по-често да го виждам...нооо не се получи...както и да е...иначе съм ходила с друго момче от Асеновград..около 4 месеца!Иии ходех всяка събота и неделя ии сичко си беше ок..не сме си изневерявали нищу...просто се разделихме...възможна е такзи връзка,въперки,че не е пълноценна,ако е от разстояние!
    [color=black][b] ☼٭ M

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами моят приятел е от друг град, но е много близко до моя, някъде 5 км ни делят Така става, но ако разстоянията са много големи и ако хората не могат да се виждат, няма смисъл да се надяват...по-добре да се откажат от връзката...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Ами в момента излизам с момче от друг град, но ни най-малко не вярвам, че ще се получи.. нямам нужда да виждам някой веднъж седмично и през другото време да съм сама ..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    за любовта разстоянията нямат значение!
    моето мнение е че ако обичаш някой тряя да се бориш за това!
    нама нищо невъзможно !

Мега фен
    Град
    SF
    Според мен пък разстоянието има супер голямо зна4ение. Ако не можете да се виждате редовно каквито и 4увства да имате те лека полека ще из4езнат

Робинята на Quench

vyzmojnaa e no kakto kazaha ne e pylnocenna

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Любов от разстояние...не ми се е случвало,но защо не?Но на тази възраст и хормоните си казват думата...много вероятно е да ти писне в един момент.Но то си зависи от човека.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ми познавам 1 двоика каде вече 4 години са заедно
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

да имала съм такава връзка,тя трая 2 години и 7 месеца и накрая се разделихме,просто не е възможно,аз така мисля
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

morski_o4i4ki
    Guest
    Аз ходя с едно момче вече 3 месеца.Той е в Пловдив,а аз съм в Стара Загора,иначе сме от едно село!За сега всичко е идеално.Той от много време ме харесваше,бих казала от години и сега като сме заедно ми каза,че вече щом е с мен няма да пропилее шанса си,да бъда сигурна,че няма да ми изневери и аз съм сигурна.Бих казала,че съм по-сигурна в него,че няма да ми изневери,от колкото бях когато ходих с бившия ми приятел,който е от Стара Загора.

Според мен е възможна, но непълноценна. Все пак разстоянието изиграва гадна роля

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от jony
    за любовта разстоянията нямат значение!
    моето мнение е че ако обичаш някой тряя да се бориш за това!
    нама нищо невъзможно !
    права е \/
    ___to Be Continued___

Vuzmojno e,no zavisi dali iniciativata e i na dvamatada se vijdate kolkoto moje po-4esto,no nadali 6te ima golqmo bude6te,ako ste mnogo dale4 edin ot drug,vse pak tova ima zna4enie.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Ами моят приятел е от друг град, но е много близко до моя, някъде 5 км ни делят Така става, но ако разстоянията са много големи и ако хората не могат да се виждат, няма смисъл да се надяват...по-добре да се откажат от връзката...

P.S : mn gleda6 OTH
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на koalka
    Извинена си. Ами не не съм имала такава връзка.Трябва любовта да е много силна,за да може да съществува и пак е гадно.Ако е само харесване се съмнявам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си