Здравейте на всички!!!Искам да попитам някой от форума имал ли е връзка с момиче/момче от друг град,колко време са били заедно,разбирали ли са се от разстояние,имали ли са си доверие???Каквото искате пишете относно тези връзки!Ако е имало такава тема,моля да бъда извинена!!!
Еми...аз от година и нещо веч1е съм влюбена в едно момче от др град,нооо аз там ходя мн често,защото майка ми и брат ми са от там,но иначе той и учи в Пловдив и мога още по-често да го виждам...нооо не се получи...както и да е...иначе съм ходила с друго момче от Асеновград..около 4 месеца!Иии ходех всяка събота и неделя ии сичко си беше ок..не сме си изневерявали нищу...просто се разделихме...възможна е такзи връзка,въперки,че не е пълноценна,ако е от разстояние!![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Ами моят приятел е от друг град, но е много близко до моя, някъде 5 км ни делятТака става, но ако разстоянията са много големи и ако хората не могат да се виждат, няма смисъл да се надяват...по-добре да се откажат от връзката...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами в момента излизам с момче от друг град, но ни най-малко не вярвам, че ще се получи.. нямам нужда да виждам някой веднъж седмично и през другото време да съм сама ..
за любовта разстоянията нямат значение!
моето мнение е че ако обичаш някой тряя да се бориш за това!
нама нищо невъзможно !
Според мен пък разстоянието има супер голямо зна4ение. Ако не можете да се виждате редовно каквито и 4увства да имате те лека полека ще из4езнат
![]()
Робинята на Quench
vyzmojnaa e no kakto kazaha ne e pylnocenna
Любов от разстояние...не ми се е случвало,но защо не?Но на тази възраст и хормоните си казват думата...много вероятно е да ти писне в един момент.Но то си зависи от човека.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Ми познавам 1 двоика каде вече 4 години са заедно![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
да имала съм такава връзка,тя трая 2 години и 7 месеца и накрая се разделихме,просто не е възможно,аз така мисля
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Аз ходя с едно момче вече 3 месеца.Той е в Пловдив,а аз съм в Стара Загора,иначе сме от едно село!За сега всичко е идеално.Той от много време ме харесваше,бих казала от години и сега като сме заедно ми каза,че вече щом е с мен няма да пропилее шанса си,да бъда сигурна,че няма да ми изневери и аз съм сигурна.Бих казала,че съм по-сигурна в него,че няма да ми изневери,от колкото бях когато ходих с бившия ми приятел,който е от Стара Загора.
Според мен е възможна, но непълноценна. Все пак разстоянието изиграва гадна роля![]()
права е \Първоначално написано от jony
/
___to Be Continued___
Vuzmojno e,no zavisi dali iniciativata e i na dvamatada se vijdate kolkoto moje po-4esto,no nadali 6te ima golqmo bude6te,ako ste mnogo dale4 edin ot drug,vse pak tova ima zna4enie.
Първоначално написано от sherry
P.S : mn gleda6 OTH
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Извинена си.Ами не не съм имала такава връзка.Трябва любовта да е много силна,за да може да съществува и пак е гадно.Ако е само харесване се съмнявам...