.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли се за красиви?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА всеки ден изглеждам перфектно

11 17,46%
  • Човека който трябва да ме смята за красива го прави

13 20,63%
  • Не много

7 11,11%
  • Не мога да се гледам

4 6,35%
  • Някои дни не но по принцип да

22 34,92%
  • Hе се интересувам от такива неща

2 3,17%
  • друго

4 6,35%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Самочувствие, имате ли?

интересно ми е отговорете честно и според вас как влияе самочувствието на мнението на хората около вас?

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Имам достатачно самочувствие и рядко обръщам внимание на това какво говорят хората за мен. Знам си цената и трудно някой би могъл да ми насади комплекси за каквото и да е.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

nqmam samo4uvstvie izob6to. tova mnogo mi pre4i pri ob6tuvaneto s nepoznati hora i izob6to pre4i mi v jivota.iskam tova da se promeni,no ne znam kak.lesno e da si govorq razni ne6ta,4e 6te promenq tova i 4e sledva6tiq put nqma da e taka,no ne se polu4ava.horata kato men gi opredelqt kato sduhani.ne mi haresva taq duma,no po princip si e vqrno.naistina iskam da napravq ne6to,za da si povdigna samo4uvstvieto pone malko.ako nqkoi znae efikasen metod da kazva.

Определено имам самочурствие и то в нормалните граници, да му мислут тея които нямат такова

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    имам съмочувствие, но попринчип става ли нещо предпочитам да казвам обратното на тва дет мсиял. Примерно аз сум слабичка и сичко го забелязват , но винаги казвам тежка съм, не ме вдигайте и като си кажа килограмите ми викат че се лъжа. и някви такива. нз що правя така. мнението на околните рядко ми влия и не ми пука кво мислят.важното е аз да си се харесвам.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    самочувствие имам и мисля че е в границите на допустимото!!!влиая се от мнението само на някой хора за мен.
    не одобрявам хората който нямат самочувствие или"немогат да се гледат"!тва е тъпо-всеки трябва да се приема такъв какъвто е,най-малкото което е нещата в очите на другите стоят по по-различен начин!
    супер тъпо и досадно ми става някой да говори постоянно колко е грозен колко е дебел,а знам,че в повечето случай всичко тва е с цел да чуят"не е вярно,много си слаба,красила"и бля бля
    хора и все пак трябва да имате самочувствие иначе някой нещо да ви каже и по често се сдухвате за глупости...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Е нееееее.
    Много ясно, че имам самочувствие.Всеки ден си повтарям колко съм красива.Добре, че в даскалото имаме голямо огледало, че да се гледам през междучасията
    АЗ СЪМ НАЙ-ХУБАВА ОТ КЛАСА
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    In the middle of nowhere...
    Да, имам и смятам че е с покритие. Харесвам се и не бих променила нещо по себе си. А пък и да не е така, кво ми пука.. нали аз съм си аз, който ме харесва такава - добре. Който не.... Не обичам много-много да приемем съвети относно външния ми вид и въобщо....относно самата мен.

Some people put up walls
    not to keep the other out....but
    to see who cares enought
    to TEAR them DOWN.

Супер фен
    Като изключим някои гадни пъпчици според мен изглеждам доста добре.А относно мнението на хората ... ами пределно е ясно че ако някое момиче само говори колко било грозно и седи свито в ъгъла на стаята мн ясно че останалите също няма да го земат за мн хубаво.Другата крайност е да имаш твърде голямо самочувствие и така хората може да те мислят са хубава ама няма да те харесват като характер!

Голям фен
    Самочувствие имам в границите на нормалното.

Фен
    Град
    botevgrad
    I az imam samo4uvstvie ponqkoga moje i da prekalqvam , no rqdkoo .
    MI kfo sa ne moga da kaja 4e sam grozna 6tot 6e izlaja xaxa :P

Повече от фен
    Opredeleno DA!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Има дни в които не се понасям, но има и дни в които просто ... не мога да се нагледам на себе си и се намирам за.. супер Абе имам си самочувствие да му се невиди
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Имам...но прекалено се влияя от мнението на другите...макар че почвам да го преодолявам вече.И все пак по някой път,това леко повдигнато самочувствие ми изиграва лоша шега,признавам си.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Razbirase 4e imam to ako 4ovek nqma samo4uvstvie v taq darjava ne e za nikade.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Имам разбира се.И смятам , че си е с покритие.За кратък период постигнах адски много във всяко едно отношение и се гордея със себе си!И определено самочувствието си играе роля когато общуваш с хората.Едва ли му е приятно на някой да слуша човек който само се оплаква цитирам "дебела съм , грозна съм " и т.н." и да го оверяваш , че не е така , а да виждаш каква е всъщност. Както и да е.А друго си е да имаш до себе си уверен човек.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Има дни в които не се понасям, но има и дни в които просто ... не мога да се нагледам на себе си и се намирам за.. супер Абе имам си самочувствие да му се невиди
    i s men e taka.. makar 4e s taq novata mi pri4eska... hi4 ne moga da se gledam

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно ясно аз съм наи надутата нещасница тука ... ....!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

~~~Devil~~~
    Guest
    Който не ме харесва е идиот,а който ме харесва,не ме зслужава!!!!! \/

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    имам си само4увствието,но в рамките на допустимото,естествено.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Човека който трябва да ме смята за красива го прави
    Мда имам , но не до такава степен , че да се надувам
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен
    Май повече от колкото трябва . Обичам да демонстрирам надмощие и да сдухвам малките хорица. Но знам че не съм прав и не бива така .
    2т. системно

fake
    Guest
    май повече, отколкото трябва
    ама не ми пука, харесвам си се, а ако на някой не му харесва това, че се харесвам, да го духа
    всъщност, гледам да не се надувам много, и май се получава..въпреки, че съм чувала какви ли не неща за себе си ама май няма начин...в тва село познаваш ли повече от 20 човека, почват интригите зад гърба ти

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    ами дА имам ама не е голямо
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    имам си симочузствие и то доста голямо---не че се оплаквам де ама другите го правят доста честичко ама все пак по-зобре за го имам отколкото да го нямам
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си