- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Самочувствие, имате ли?
интересно ми еотговорете честно и според вас как влияе самочувствието на мнението на хората около вас?
Имам достатачно самочувствие и рядко обръщам внимание на това какво говорят хората за мен. Знам си цената и трудно някой би могъл да ми насади комплекси за каквото и да е.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
nqmam samo4uvstvie izob6to.tova mnogo mi pre4i pri ob6tuvaneto s nepoznati hora i izob6to pre4i mi v jivota.iskam tova da se promeni,no ne znam kak.lesno e da si govorq razni ne6ta,4e 6te promenq tova i 4e sledva6tiq put nqma da e taka,no ne se polu4ava.horata kato men gi opredelqt kato sduhani.ne mi haresva taq duma,no po princip si e vqrno.naistina iskam da napravq ne6to,za da si povdigna samo4uvstvieto pone malko.ako nqkoi znae efikasen metod da kazva.
![]()
Определено имам самочурствие и то в нормалните граници, да му мислут тея които нямат такова![]()
имам съмочувствие, но попринчип става ли нещо предпочитам да казвам обратното на тва дет мсиял. Примерно аз сум слабичка и сичко го забелязват , но винаги казвам тежка съм, не ме вдигайте и като си кажа килограмите ми викат че се лъжа. и някви такива. нз що правя така. мнението на околните рядко ми влия и не ми пука кво мислят.важното е аз да си се харесвам.
самочувствие имам и мисля че е в границите на допустимото!!!влиая се от мнението само на някой хора за мен.
не одобрявам хората който нямат самочувствие или"немогат да се гледат"!тва е тъпо-всеки трябва да се приема такъв какъвто е,най-малкото което е нещата в очите на другите стоят по по-различен начин!
супер тъпо и досадно ми става някой да говори постоянно колко е грозен колко е дебел,а знам,че в повечето случай всичко тва е с цел да чуят"не е вярно,много си слаба,красила"и бля бля![]()
хора и все пак трябва да имате самочувствие иначе някой нещо да ви каже и по често се сдухвате за глупости...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Е нееееее.![]()
Много ясно, че имам самочувствие.Всеки ден си повтарям колко съм красива.Добре, че в даскалото имаме голямо огледало, че да се гледам през междучасията![]()
АЗ СЪМ НАЙ-ХУБАВА ОТ КЛАСА![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да, имам и смятам че е с покритие. Харесвам се и не бих променила нещо по себе си. А пък и да не е така, кво ми пука..нали аз съм си аз, който ме харесва такава - добре. Който не....
Не обичам много-много да приемем съвети относно външния ми вид и въобщо....относно самата мен.
Some people put up walls
not to keep the other out....but
to see who cares enought
to TEAR them DOWN.
Като изключим някои гадни пъпчици според мен изглеждам доста добре.А относно мнението на хората ... ами пределно е ясно че ако някое момиче само говори колко било грозно и седи свито в ъгъла на стаята мн ясно че останалите също няма да го земат за мн хубаво.Другата крайност е да имаш твърде голямо самочувствие и така хората може да те мислят са хубава ама няма да те харесват като характер!
Самочувствие имам в границите на нормалното.
I az imam samo4uvstvie ponqkoga moje i da prekalqvam , no rqdkoo .
MI kfo sa ne moga da kaja 4e sam grozna 6tot 6e izlaja xaxa :P
Opredeleno DA!
Има дни в които не се понасям, но има и дни в които просто ... не мога да се нагледам на себе си и се намирам за.. суперАбе имам си самочувствие да му се невиди
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Имам...но прекалено се влияя от мнението на другите...макар че почвам да го преодолявам вече.И все пак по някой път,това леко повдигнато самочувствие ми изиграва лоша шега,признавам си.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Razbirase 4e imam to ako 4ovek nqma samo4uvstvie v taq darjava ne e za nikade.
Имам разбира се.И смятам , че си е с покритие.За кратък период постигнах адски много във всяко едно отношение и се гордея със себе си!И определено самочувствието си играе роля когато общуваш с хората.Едва ли му е приятно на някой да слуша човек който само се оплаква цитирам "дебела съм , грозна съм " и т.н." и да го оверяваш , че не е така , а да виждаш каква е всъщност. Както и да е.А друго си е да имаш до себе си уверен човек.
i s men e taka.. makar 4e s taq novata mi pri4eska... hi4 ne moga da se gledamПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
мно ясно аз съм наи надутата нещасница тука ... ....!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Който не ме харесва е идиот,а който ме харесва,не ме зслужава!!!!! \/
![]()
![]()
имам си само4увствието,но в рамките на допустимото,естествено.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Човека който трябва да ме смята за красива го прави
Мда имам , но не до такава степен , че да се надувам
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Май повече от колкото трябва![]()
. Обичам да демонстрирам надмощие и да сдухвам малките хорица.
Но знам че не съм прав и не бива така
.
2т. системно
май повече, отколкото трябва![]()
ама не ми пука, харесвам си се, а ако на някой не му харесва това, че се харесвам, да го духа![]()
всъщност, гледам да не се надувам много, и май се получава..въпреки, че съм чувала какви ли не неща за себе сиама май няма начин...в тва село познаваш ли повече от 20 човека, почват интригите зад гърба ти
![]()
ами дА имам ама не е голямо
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
имам си симочузствие и то доста голямо---не че се оплаквам де ама другите го правят доста честичко ама все пак по-зобре за го имам отколкото да го нямам
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е