- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата...
Само ако ми допадне доста на външен вид, иначе не![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми ако разговора върви нормално и самото момче изглежда нормално бих излязла с него на кафе.
Ще откажа... Прочетох едно мнение в което беше написано : "Ако предложи да се помотаем - ненавиждам заведения" и аз съм така. Ненавиждам заведения, но не бих си позволила никога да се помотая с напълно непознат..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от The`G_i_r_l
А и това мнение ми направи впечатление..
Как, ако е с готин характер. Би било "ако е готин", но не и характера му понеже от едното заговаряне не може да опознаеш характера на човек.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ами защо не, но не веднага след това. Най-вероятно ще си разменим телефоните или скайповете и като се опознаем по-добре, не виждам проблем да излезем някъде...Успех!![]()
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
ако е някого когото не познавам изобщо не естествено.не се знае къв ще се окаже.
po skoro ne
Emi ne bih izlqzla...za6toto koi znae kav e iznasilva4,piqnica,narkoman i dr takiva.Prosto me 6ybe malko :P
Mejdy drygoto predi 1 sedmica mi se slu4i to4no rakova ne6to.Edin na ulicata me pokani na kafe ama az mu otkazah![]()
mi nikoi ne bi me zaprikazval men na spirkata...nikak ne izglejdam drujelubna i polovinata mi lice e zakrito ot breton...ina4e bih kazala ako me pokani nqkoi da si e*e maikata....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
и аз такаПървоначално написано от white_chik
И аз такаПървоначално написано от white_chik
Даже аз съм излизала.Така се запознах със сегашния ми най-добар приятел
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
ако ми хареса, защо пък не:}
обаче ако някъв много зле.. естествено, че няма![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ами аз съм доста мнителна относно случайните заговаряние и затова не бих направила подобна стъпка![]()
bih razbira se...ako mi e stanal simpatichen i ne e bil nqkoi neudyrjim nahalnik(kato povecheto de..
)
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
e to vsi4ko si zavisi ot nepoznatiq...malko se sumnqvam,no koi znae...6tom moje da se izliza na kafe s mom4e ot diskotekata,ot u4ili6te,ot kvartala...za6to puk da ne moje i da se hodi na kafe s nqkoe mom4e ot gradskiq transport.az naprimer taka se zapoznah s 2-ma mn dobri pr-prosto vsqka sutrin se zasi4ahme v avtobusa na put za u4ili6te i nakraq te doidoha pri men da se zapoznaem.![]()
Mi to ne moje da se kaje ei taka...az li4no ne bih izlqzla s vseki sre6tnat...zavisi ot tova kakuv 6te e i kak 6te me zagovori...kak 6te izglejda i kude 6te sum go sre6tnala...vs e otnositelno,ina4e principno nqma ni6to lo6o
I feel like I'm all alone
All by myself I need to get around this
My words are cold
I don't want them to hurt you
If I show you
I don't think you'd understand
'Cause no one understands'
Ако ми хареса..![]()