- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрият шампоан/серия за коса според вас
Лично аз използвам Clear и Head & Shoulders съм много доволна от него. Моята коса си я подържам много трудн, защото е гъста и дълга, но тези шампоана наистина са много добри
Head & Shoulders Classic!!!!
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Ами аз не си позволявам много да ги сменям, че косата ми е ..![]()
Иначе за сега съм се спряла на Нивеа и Гарниер ..![]()
И аз използвам най-различни но най-ми харесват на хербъл есенсис и на ниве даймън глос обожавам ги![]()
Сега използвам Vichy (против косопад) и Nivea.
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Всичко останало без боклуците на Глис......Косата ми е мазна, сякаш съм я мила със зехтин - а с другите шампоани (най-вече Semidilino - те са професионални) или Head & Shoulders...
Маската и шампоана elseve repair 5.![]()
Най-добрите , които съм ползвала до момента , а съм пробвала
доста марки и серии.
To infinity and beyond.
аз съм много доволна от Elseve, а сега ползвам Head and Shoulders за обем и това е първият шампоан, който наистина ми прави обем
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Ами аз съм с доста суха коса да уточня първо, така че и продукти подходящи за такъв тип си вземам. Шампоаните ми в момента са на Wash & Go, Палмолив, Гарниер и един на Balea - от тези най-доволна съм от гарниера. Балсамите, които имам в момента са 1 на Dove и 2 на Avon, не са лоши, маските ми са на Гарниер, Avon и Orzene - определено гласувам за Гарниер и особено за Орзен.
Да похваля малко повече тази маска на Орзен: в други форуми бях чела страхотни отзиви за маските и шампоаните на тази марка (за жалост са само 2 вида - за боядисвана и за суха коса), и естествено реших да пробвам и аз, тъй като имаше за моя тип коса. Ефекта след тази маска е УАУ, първо че прави косата ми мека, и лъскава, и второ че аромата от маската ( който е страхотен) се запазва до следващото ми къпане общо взето, аааадски е дълготраен.
Иначе другата серия, без която не мога е Garnier Fructis Repair and Shine, и по - точно ето тази маска:
Страхооотна е просто! Ползвала съм и шампоана от серията, сега съм с инстантната маска пак от серията, и като цяло от всички продукти съм доволна но тази маска горе е най-добрата от всички за мен.![]()
Много сте интересни всички. Прочитате само първия пост и отговаряте. А това, че темата е от 2006 и че е изровена, за да се зададе конкретен върпос (в цитата), никой не го е**.Първоначално написано от snowgirll
Аз пък съм адски доволна от марката Глисс
http://www.henkel.es/ess/content_ima...772H_1772W.jpg
И мирише страхотно.. косата ми блести, спира да капе, заздравява се.. влюбена съм..
С Пантен също мн яка ми става косата...
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Аз използвам шампоаните на BALEA и съм мнооогооо доволна![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Elseve.
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Първоначално написано от Sissy90
![]()
![]()
Естествено, и моят коментар никой не го прочете
![]()
Loreal ^ Елсев де^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ELSEVE
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
L'Oreal, Elseve, Gliss
П.П Някой може ли да ми препоръча шампоан против цъфтене на косата? Спешно е!![]()
Никой няма да ти прочете въпроса, всички четат само заглавието и директно постват, изобщо не гледат другите какво пишат. Темата е стара и я е изровило едно момиче, за да пита нещо, ама 2ра страница вече никой не отговаряПървоначално написано от shakira96
![]()