- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Без да искам съм взела тетрадката по литература..
mi na4i malko e tupo ama dosta me mu4i tova
na4i bez da iskam sum vzela tetradkata po literatura na 1 suu4eni4ka, koqto sedi do mene i nqma kak da i kaja 6toto e na seloto si a tam nqma telefon i na mobilniq ne otgovarq, a v vtornic 6e q izpitvat, a tq dori ne znae 4e tetradkata i e v men
pls kajete kvo da pravq
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Няма как да й помогнеш.Не се чувствай виновна - станала е грешка,кофти ама се случват такива неща - все пак не си го направила нарочно.Хубаво е,че се опитваш да се свържеш с момичето и да й кажеш,но така или иначе това нищо повече не можеш да направиш.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
emi prosto e stanala greshka ! ti ne si iskala naro4no da i vzemesh tetradkata,taka 4e edinstvenoto koeto mojesh da napravish e da i se izvinish.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ox bojee prati i SMS nishto che ne otgovarq
Аз веднъж на един съученик му взех учебника без да искам...да не говорим за всички химикали и линии,които са оставали у мои съученици и т.н.Проблемът не е толкова страшен колкото ти изглежда.Просто при първа възможност й съобщи някак(sms,Skype,наживо...).Като се върне ще разбере,просто й кажи,че без да искаш си взела нейната тетрадка заедно с останалите си неща.На всеки може да се случи.Споко![]()