- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата не поздравяват момичетата,които познават?
Досега не съм срещала такива индивиди. Повечето момчета, които познавам, все ми се хвърлят да ме прегръщат, а и дори да не е толкова болезнен и смачкващ ребрата поздрав, винаги казват 'Здрасти'.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Въпрос на възпитание е.
Аз поздравявам.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
длъжни ли са да те поздравяват![]()
правилноПървоначално написано от white_chik
иначе мене винаги ме поздравяват. Може би зависи от човека
: ))
винаги казвам едно 'sup, дори и да не си говоря с човека а да сме само на здравей - здрасти
madafaka
Аз винаги чакам да ми кажат здравей иначе си ги подминавам, ако не ми кажат..![]()
Аз не съм забелязала нещо такова при мен,особено като се сетя за приятеля ми.Той е толкова очтив,че чак ми се драйфа...то не е 'здравей' не е 'как си'...мани.![]()
Защо трябва да се наранявате за това,че не ви е казал едно момче или момиче "Здравей"?Явно има причина,но зависи от човека.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ToчноПървоначално написано от white_chik
![]()
Винаги поздравявам те се правят на ударени и затова си казах е*ал съм ги повече никой няма да поздравявам,освен ако те не ме поздравяват.![]()
Ми мен винаги ме поздравяват..даже и такива, с които всъщност нито сме се запознавали, нито сме си говорили, а просто сме били в едно и също заведение примерно. То аз по-скоро съм тази, която не поздравява. Рядко. В повечето случаи само поглеждам и се усмихвам или махам с ръка, мразя да поздравявам първа.
И на мен ми е много странно... явно зависи от човека...и възпитанието Поздравявали са ме такива дето не ги познавам, а просо се мъкна с някой техен познат, а с хората които си говоря ме подминават... мнго са готини просто
![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright