.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Доверието не е метод на контрацепция

Сега искам да ми обясните какво разбирате под "Аз му имам доверие и ние го правим без презерватив, и той не свършва в мен". Какво е това доверие, за което непрекъснато говорите? Доверие, че той няма да свърши във вас нарочно, за да забременеете от него и да останете с него ли?? О, повярвайте ми, на дали има човек на нашата възраст, който би го направил. Непрекъснато го използвате този израз "аз му имам доверие" Вярно, че е малка вероятността да се забременее по този начин, но си я има. Предеякулационна течност и т.н. Мисля, че няма нужда да обяснявам елементарна биология. Когато си наясно с факта, че има риск, защо не правиш нещо по въпроса? Защо не ползваш презервативи, орални контрацептиви, вагинални таблетки и прочие? Днешната медицина е създала толкова много надеждни методи...
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    При мене няма такива с доверието - за по-сигурно с презерватив.Пък и той неще да рискува без
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

vxsd
    Guest
    Две години и половина не създадох такъв проблем. Един път не се случи! Внимателен ли съм или не - НЕ ЗНАМ! Въпроса е, че ако спиш само с един човек и си акъла си, просто не можеш да допуснеш грешка. Правил съм го пиян, случвало ми се е да го правя и дори и да не помня, но така и нищо не се случи.
    Това с предеакулационната течност е смешно. Ако свършиш вътре, нали знаете колко процента сперматозоиди "оцеляват" до крайната цел? КАКВО ОСТАВА ЗА 2милиграма ТАКАВА ТЕЧНОСТ, КОЯТО СЪДЪРЖА ПО-МАЛКО ОТ 20 ПРОЦЕНТА СЕМЕННА ТЕЧНОСТ?!

90% от контрацептивите са пълен ташак и то не щото не помагат, а защото прецакват момичето! Нали казахме, проста биология и уроците за хормонални дизбаланси ги има в даскало - няма да обяснявам. Ако ще ползва някакви евтини и некачествени буламачи, по добре да не правя секс с нея! ХА! Другия вариант 65лв на месец, за да правя секс.... може, ако ги имам тия 65лв.

Презерватив?! ХАХАХАХА 2 Пъти в целия си живот съм треперил като лист, чакайки 5 минути да видя чертичките на теста!!!
    И двата пъти беше по вина на скъсания презерватив.
    Късат се, стягат ми и нищо не усещам. Колко още довода да дам?

Извод:
    1) Следиш овулацията си с точност до 3 дни.
    2) Внимаваш и си изграждаш рефлески(така да го кажем).
    3) Вярваш в другия!

Град
    In the Alcoholic world
    Е, добре, но все пак не се ли страхуваш, че може да се случи нещо? Колкото и да е малка вероятността, я има. Виж, аз също съм крайно разочарована от презервативите. Също не използваме кондоми, но пък оралните контрацептиви не са така. От 1 година ги пия и досега не съм усетила никакви странични ефекти. Модерните о.к. не са такива, каквито са били на времето. Те са с минимално съдържание на хормони и не дават странични ефекти почти. А не разбрах за кое ми говориш, че било 65 лв? Ако е за вагиналните таблетки, не съм запозната с цената. Незнам аз на твое място не бих могла да се отпусна напълно. За изчисляване на овулация да, ама не трябва да правиш секс 1 седмица преди и 3 дена след предполагаемата дата на овулацията, за да е сигурен методът. 10 дена без секс... Виж, то всеки си преценява за себе си, обаче не го разбирам това.. Ако и ти, и тя сте на възраст, а не тийнейджъри, ако имаш сериозни отношения с този човек и при евентуална бременност ще поемеш отговорност за отглеждането на детето, то тогава да. Тогава си е ок.

vxsd
    Guest
    Ами вече съм по-голям, но ситуацията която описвам е преди доста време.

Казано честно водя полов живот от 5 години. До сега не съм имал проблеми.
    Хапчетата за които говоря се приемат орално, не помня как се казваха. Просто ми ги бяха подхвърлили като оферта, защото точно такава дискусия водих с приятел - лекар.
    Помня, че бяха немски, скъпи и начина на действие беше много особен. По-общо казано - не са на хормонална основа, не въздействат върху яйчниците или яйцеклетките, а се променя киселинната среда във влагалището, което влияе пагубно за сперматозоидите.
    Сигурността при тях беше около 95%, защото има възможност да попадне семенна течност директно в матката, което може да стане проблем... но мноООооооого малко вероятно.

Между другото да спомена и че всеки човек си има уникални биопроцеси. Не мога по теб да съдя, че приятелката ми няма да има проблеми.
    Казано честно, не се страхувам толкова от "нежелана" бременност, колкото от здравето на приятелката ми. Тя е на същото мнение. Един нов живот не може да попречи на никого, а само може да ни радва.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Доверието не е метод на контрацепция

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Сега искам да ми обясните какво разбирате под "Аз му имам доверие и ние го правим без презерватив, и той не свършва в мен". Какво е това доверие, за което непрекъснато говорите? Доверие, че той няма да свърши във вас нарочно, за да забременеете от него и да останете с него ли?? О, повярвайте ми, на дали има човек на нашата възраст, който би го направил. Непрекъснато го използвате този израз "аз му имам доверие" Вярно, че е малка вероятността да се забременее по този начин, но си я има. Предеякулационна течност и т.н. Мисля, че няма нужда да обяснявам елементарна биология. Когато си наясно с факта, че има риск, защо не правиш нещо по въпроса? Защо не ползваш презервативи, орални контрацептиви, вагинални таблетки и прочие? Днешната медицина е създала толкова много надеждни методи...

ааа моооззъъъккк ...... !!! то блиско до акала ама като го немаш и е биг проблъм .... колкото и да им обясняваш те пак ще си разпраат за някво шибано доверие ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    божееее на колко години си бе идиотка? на 13-14? айде замисли се малко! който както иска си го прави! който рискува значи може да поеме отговорност! който рискува без да мое да поеме отговорност-забременява (законите на Мърфи)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от jony
    божееее на колко години си бе идиотка? на 13-14? айде замисли се малко! който както иска си го прави! който рискува значи може да поеме отговорност! който рискува без да мое да поеме отговорност-забременява (законите на Мърфи)
    да е да е прав си .... се ми е тая ! и бтв брав си на малко години съм ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Ами имам един приятел ,които хори с неговото момиче от 6/7 години и те са хора по на 22/23 г. и когато използва този израз "тя ми има доверие" тоя прятел ми обясни ,че просто вече го правят без презерватив ,защото се обичат супер мн и доверието се изразява в това дори и да стане фал ,те малко или много (а аз ги познавам и според мен са МНОГО) ОЛЕГНАЛИ един към друг и дори и да стане някакъв фал... първо съвременната медицина може да им помогне ... макар ,че те няма да искат ... а и ако тя не помогне ... то просто знам ,че те са готови да поемат тази голяма крачка(или поне така смятат)...

Супер фен
    Еми да,но твоите приятели са на 23 години...различно е Потресаващо е,когато 12-13 годишно момиче ти обяснява за доверие....на мнение съм,че в пубертета хормоналните таблетки не се най-полезното нещо за организма на момичето и тогава какво правиме?! Е*ат се без презервативи,пият хапчета (потинор дуо май бяха..) и правят аборти без да се замислят,че един ден това би могло да е фатално!!! Като цяло сексът отдавна не е просто удоволствие,в доста голяма степен той е отговорност и никой няма да ме убеди,че на 12-13 години (защо не и 15-16...) имаш възмоността да говориш за някакви идеи като това да го извадел преди да свърши,това би могло да бъде допълнителна мярка при желание от двете страни...големи секс-маниачки се извъдиха всички лапетии,а един ден ще си бият главата в стената
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам доверие на приятеля си,той е най-близкият ми човек,споделям му всичко,вярвам му,но не правя секс без презерватив.Според мен така нареченото доверие се свежда до това,че момчето винаги ще се усети и ще си го изкара навреме.Но този метод е остарял,а и не малко от моите познати и приятели са се появили благодарение на този метод.Аз не му вярвам.Доверието между двама души не се изразява в това да правиш опасен секс,а да се грижиш за здревето и безопасността,на човекът с теб!

Град
    In the Alcoholic world
    Еее, ама аз не ви говоря за хора на по 22-23+ години със сериозни отношения помежду си. Това е съвсем друг въпрос. Аз имам предвид тези малките тийнейджърки, при които една нежелана бременност би била много фатална. Аз не съм от най-малките, на 18 години съм, приятелят ми е на 17, от 1 година сме заедно, спим заедно и вс останало, но никога не бих го правила без предпазни мерки с него. Имам му доверие за всичко, но това да се надявам, че той ще го изкара навреме, че няма малко да пръсне в мен и т.н. това не е доверие. Това не е нещо, който той може напълно и абсолютно да контролира. Особено пък предеякулационната течност. Това не се извършва по волев контрол. Аз пия хапчета, но той обикновенно не свършва в мен, за всеки случай, а пък и ми е неприятно после като стана и всичко да изтича от мене и да оцапваме всичко. Но както и да е. Та случвало ни се е, макар и 1-2 пъти досега, той да го извади, но не навреме и да пръсне малко в мене, особено ако сме в по-неудобна поза. И не мога да си представя да треперим всеки път да не пръсне малко и т.н.

Мега фен
    Град
    SF
    4естно казано не може да ме убедите 4е ако мом4ето не свършва вътре няма да има никакъв проблем. Пак каззвам - ако беше така нямаше да има измислени 1000 на4ина за предпазване. За да не стане белята трябва да имаш УЖАСНО редовен цикъл. Да ти идва на ЕДИН И СЪЩИ ДЕН. Само тогава има вероятност добре да успееш да си из4ислиш периода на овулация.А освен тва има много при4ини поради които може овулацията ти да настъпи по-рано от о4акването и тогава затъваш - стрес, силни емоции, промяна на времето и тн. Та не ми обяснявайте колко било невъзможно да се забременее така. Независимо колко голямо доверие имаш на партньора си, никога не може да си АБСОЛЮТНО сигурен 4е си из4ислил вси4ко то4но при положение 4е сперматозоидите живеят по 4-5 дена и ти трябва САМО ЕДИН за да ти разбърка живота тотално. Който му се рискува - късмет, но не подтиквайте другите хора от форума да правят секс така "на доверие", щот след тва ако стане белята, си4ко ше е за ТЯХНА , не за ВАША сметка, МОЗЪЦИ ТАКИВА

Робинята на Quench

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    4естно казано не може да ме убедите 4е ако мом4ето не свършва вътре няма да има никакъв проблем. Пак каззвам - ако беше така нямаше да има измислени 1000 на4ина за предпазване. За да не стане белята трябва да имаш УЖАСНО редовен цикъл. Да ти идва на ЕДИН И СЪЩИ ДЕН. Само тогава има вероятност добре да успееш да си из4ислиш периода на овулация.А освен тва има много при4ини поради които може овулацията ти да настъпи по-рано от о4акването и тогава затъваш - стрес, силни емоции, промяна на времето и тн. Та не ми обяснявайте колко било невъзможно да се забременее така. Независимо колко голямо доверие имаш на партньора си, никога не може да си АБСОЛЮТНО сигурен 4е си из4ислил вси4ко то4но при положение 4е сперматозоидите живеят по 4-5 дена и ти трябва САМО ЕДИН за да ти разбърка живота тотално. Който му се рискува - късмет, но не подтиквайте другите хора от форума да правят секс така "на доверие", щот след тва ако стане белята, си4ко ше е за ТЯХНА , не за ВАША сметка, МОЗЪЦИ ТАКИВА
    пффффффффффф някой е станал с краката нагоре!!!
    абе Рос не видиш ли че става въпрос за хора които могат да поемат отговорността!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Знам ма като я видях тая тема и ми кипна та реших да поразясня нещата на тея дет се пишат супер запознати със секса 13-15 годишни лапета 4е като го извади преди да свърши и после ше ти4ате по лекари за аборт. Бах мама им, кви са незапознати, напрао се побърквам... И после реват 4е били бременни

Робинята на Quench

Ами ти не забелязваш ли, че всяка втора девойка "яде" постинор като семки. То от много доверие става тая работа.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Знам ма като я видях тая тема и ми кипна та реших да поразясня нещата на тея дет се пишат супер запознати със секса 13-15 годишни лапета 4е като го извади преди да свърши и после ше ти4ате по лекари за аборт. Бах мама им, кви са незапознати, напрао се побърквам... И после реват 4е били бременни
    такааааааа явно тряя да говора с в да те озъптява!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    А бе къде се бъркате.....който както иска ще си го прави,той си носи последствията.Относно доверието що дае глупост,виж са тея 13-14,15 годишни където вчера са пикали на шумка може да не се правят на много големи че ще им се очерни живота

абе аз ще ви кажа,бебетат бе питат дали си внимателен,кога ти е свършила овулацията и да ли си пиян.Или идват,или не.Но защо да не се предпазим,вместо да се чудим?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Свищов
    Е,ако не си в овулация няма да дойдат.Ама кое момиче си я изчислява?

Супер фен
    А и всъщност метода с изчисляването на овулацията се използва по-скоро,ако искаш да забременееш,тъй като не можеш да кажеш точните дати,а само приблизителни...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    Свищов
    Абе с изчисления или без по-добро от хапчетата и презервативът няма.Трия сол на 1 приятелки,които го правят без предпазни средства и после се тревожат.По-добре да ми е мирна главата!

Аз подкрепям това мнение
    SY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си