Цитирай Първоначално написано от Chiana
Сега искам да ми обясните какво разбирате под "Аз му имам доверие и ние го правим без презерватив, и той не свършва в мен". Какво е това доверие, за което непрекъснато говорите? Доверие, че той няма да свърши във вас нарочно, за да забременеете от него и да останете с него ли?? О, повярвайте ми, на дали има човек на нашата възраст, който би го направил. Непрекъснато го използвате този израз "аз му имам доверие" Вярно, че е малка вероятността да се забременее по този начин, но си я има. Предеякулационна течност и т.н. Мисля, че няма нужда да обяснявам елементарна биология. Когато си наясно с факта, че има риск, защо не правиш нещо по въпроса? Защо не ползваш презервативи, орални контрацептиви, вагинални таблетки и прочие? Днешната медицина е създала толкова много надеждни методи...
Ами имам един приятел ,които хори с неговото момиче от 6/7 години и те са хора по на 22/23 г. и когато използва този израз "тя ми има доверие" тоя прятел ми обясни ,че просто вече го правят без презерватив ,защото се обичат супер мн и доверието се изразява в това дори и да стане фал ,те малко или много (а аз ги познавам и според мен са МНОГО) ОЛЕГНАЛИ един към друг и дори и да стане някакъв фал... първо съвременната медицина може да им помогне ... макар ,че те няма да искат ... а и ако тя не помогне ... то просто знам ,че те са готови да поемат тази голяма крачка(или поне така смятат)...