.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

имам БЕЗБРОЙ проблеми

..... и честно казано не знам от къде да започна
    ама нали я слагм тая тема в раздел "У дома" главно ще ви говоря за проблемите си в къщи.Значииии мене по принцип не ме пускат никъде да излизам смисъл по късните часове щото са някфи супер разтревожени уж.....и на мен ми е писнало примерно петък вечер сички навън а аз у дома .Именно за това единственото ми удоволствие е да стоя пред компа....и наще го знаят това.....още повече че PCто е почти единствения начин да общувам с момчето което харесвам (то не е единствения,но иначе в училище не мога да се престраша да го заговоря...както и да е ) И ЗНАЧИ онази вечер цяяяяяяяла вечер си писах с него по чата и майка ми вика що си весела ала бала и аз нали и казах ..И тя като че ли за да ми направи мръсно въпреки че ми е майка ми каза "Ако утре на класната не ми донесеш 6 един месец без нет" и аз направо полудях КАК МОЖЕ да ме лишава от ЕДИНСТВЕНОТО ми удоволствие?!?!?!?!?!?!
    направооооооо ми е адски гадно,но както и да е ..СЕГА за другия проблем с наще.
    Тази година съм в ново училище и се водя с една Бети....и веднъж закъсняхме за час и класната( тааа гарга долна) се обадила на наще и им казала че съм си избрала НЕПОДХОДЯЩА компания,че тази Бети пиела, пушела и ГОВОРИЛА С МОМЧЕТАТА ОТ 12 КЛАС ,а нали се сещате че това е МНОООООООООООГО лошо !!!!!!!Но както и да е .... и аз има казах на наще че няма начин да ме откажат от тва да се водя с Бети щото може да е сякфа ама е приятно момиче. И тва нали те не ги знам дали си мислят че вече не се водя с Бети,но днес БАЩА МИ ме видя с нея и един от 12 клас и нали все пак ми е баща.......аз отидох при него и той ми вика моля ви се "Кой са тея ? " и аз викам "Ми Бобито и Бети" и той вика "Ама ние нали се разбрахме нещо " и ся просто НЕ ЗНАМ !!!!!
    Довечера представям си като се прибере кво ще почне да ми говори и не за месец ми за ДВА ще ми спре нета
    Та както казвах имам още милион проблеми отделно с тоя дето го харесвам отдлно и разни други , но реших да ви кажа именно за това не знам защо ..... плс кажете ми какво да правяяяяяяяяяя
    ПС Забравих да кажа че и баба ми ся зимата е тук и ме тормози по всякакъв начин!!!!!!!!Снощи даже ми беше толкова гадно че за миг помислих да се защото не ми върви нито в любовта нито в НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

човек не може да си избира родителите но може да избира приятелите си кажи на ваште че нямат никво право да ти се месят и да ти казват с кои да се движиш и с кои не родители са ти но все пак ти си знаеш кво правиш а за нета ами просто се престраши да говориш с тва момче от твоето даскало и нета няма да ти трябва толкова мн
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Значи,айде и аз да се изкажа.Майка ми е много консервативна,а баща ми е много либерален и ми дава мн повече неща.Преди все си мислех че майка ми е задръстена,винаги ми мисли лошо и на мен да ми е гадно,сега обаче съм на коренно различно мнение.Преди около месец,два започнах да си приказвам с нея по някои теми-училище,приятели и разбира се,момчета.От тогава мн по-лесно се разбирам с нея,въпреки,че все още ми забранява някои неща.Но си помисли дали в миналото не си направила нещо,заради което майка ти да е толкова притеснена за теб.Също така започни да си говориш с нея.И да ти кажа чесно,може да е права за тази Бети,защото и аз бях много добра фр с едно момиче точно като Бети,но майка ми ми забрани да излизам с нея защото я беше видяла с некаф 25 годишен да се натиска,а тя е 9 клас.След време и аз разбрах каква курва е всъщност.Тъй че е добре понякога да се вслушваш в думите на ваште.

Айде със здраве
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аз не виждам проблеми
    само лигавщини

Супер фен
    С майка ми споделям всичко .А преди не съм правила нищо гадно(не че сега правя ) защото имено зарати мама и тате бях от онея задръстенките в училище
    Не ти противореча просто ти казвам как стоят нещата,мерси за мнението

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Е ти си лигла. Намери си и други занимания...полезно е...

Guest
    колко са ми познати тези проблеми.. сигурно щото и аз съм в същото положение.. обикновенно проблемите с родителите са много по време на пубертета и най-често са свързани с приятелите, гаджетата, "кварталните банди", купоните,... те си мислят, че училището (т.е. образованието) е най-важно, но е не толкова просто колкото мислят. родителите все повтарят, че и те са минали през този път,.. така е, и те са били млади, но времената са различни..с жсяка изминала година те се променят, така че нямат право да се правят на толкова всезнаещи понякога, но истина е, че те просто се притесняжат за детето си.
    и майка ми си казва мнението за приятелите ми, и повярвай ми - винаги е права! рано или късно приятелките ми,които са й направили лошо впечатление ми правят мръсно,караме се, или просто ми падат в очите.. споко! и мен не ме пускат по тъмно навън, но аз започнах да излизам с компания, която те одобряват и излезнахме няколко пъти и после ми мина меракът да излизам вечер.. така че единственото, което трябва да направиш е да създадеш доверие м/у теб и родителите тии да ги обедиш, че вече си порастнала,станала си отгожорен човек и можеш да се пазиш сама.

Голям фен
    Град
    :)
    Ах, ми чакай сега...ти какво искаш? Нови родители? Човек неможе да си избере родителите и децата, но въпреки всичко трябва да ги обича. Момчето, кеото обичаш...ако искаш гледай сега тука колко хора влизат, може пък и някой д аго познава.Постваш снимка и ще те запознаем Предният гост много точно ти е отговорил, ти нямаш доверието им. Него неможем д ати го спечелим ние. Освен това, не е от значение това на колко години си. Ти си тяхна рожба и тяхна задача е д аса зад теб. Вярно, някои са по-притеснителни. Други - не. Но определено мисля,че ти като се прибереш вкъщи имаш топла храна, нормална обстановка и когато имаш нужда от нещо го получаваш. Познаввам хора, чиито родители не се вясват вкъщи по няколко дена. И знаеш ли колко му е весело, че може да си прави квото си иска. И да е сам.
    И моите родители не са от най-либералните, но се разбираме чудесно. Или примерно когато миналата година ме питаха защо закъснявам много често да се прибера и им разказах каква е компанията,че няма нищо сташно се успокоиха и не ми правеха проблем. Даже това не ми пречи да съм с най-готиния човек, когото познавам и д аимам много приятели.
    Малко извън темата: А ти какво си мислиш, че ще станеш на 18 и няма да се прибираш във вас ли?Че ще си правиш каквото си искаш? Мога да ти кажа,че дори тогава ще трябва да се придържаш към техните правила. Иначе дори данаправиш това ще ти писне. Не е много коректно да са прекалено авторитарни, но е тяхно задължение да не те направят от част общественият 'курволяк'.
    П.П. подкрепям мнението,ч еси лигла...сори

Супер фен
    АЗ моите родители ги уважавам и обичам ! Просто ми е гадно че се притесняват за мен без причина и че са ми загубили доверието като аз по никакъв начин се съм заслужила това. Просто се опитах да си споделя мнението мерси за убидите

Мега фен Аватара на koalka
    Може би в прекалените си грижи за теб, те не осъзнават, че на теб не ти е добре така.Трябва според мен да говориш с тях и да им кажеш, че не могат те да ти избират приятелите и да решават с кой да общуваш.Отделен е въпроса, че класната ти е тъпа и порти за такова нещо, при положение, че веднъж сте закъсняли.Те не могат да ти нареждат с кой да излизаш...и да искат ти можеш да го правиш тайно, така че трябва да разберат, че от това няма смисъл.И питай ги какво е лошото да говориш и да общуваш с ученици от 12-ти клас, като са ти само приятели.Тяхното притеснение, какво ли е не е основано.И кажи на майка ти, че няма смисъл да ти спира нет-а, това няма да промени нищо.А относно излизането в петък-колко късно имаш в предвид?

Супер фен Аватара на Qnchety
    И аз имам горедолу подобни проблеми. Вкъщи не се разбирам с баща ми и даже ме заплашва че ше ми спре нета и няма да ми дава да излизам щото все стаята ми била разхърляна. А и сега трябва да му показвам бележника си където се мъдрее една 2-ка и още от сичките видове оценки. Аз го преживявам тва даски гадно щото и съм мноу чувствителна пък и все ме обвинява че съм била разхвърляна а всъщност тва съм го наследила от него. Много ми е гадно как се държи с мене, но въпреки това много го обичам и ако така му е хубаво ще се опитам да го търпя.
    Та съвета ми е... просто им кажи как те подтискат и им кажи че ти трябва малко свобода и на теб. А в случай че изобщо не ти обърнат внимание бъди спокойна - рано или късно това ще свърши!!!

О|',..,'|Q
    Guest
    вий на това проблеми ли му викате? я ходете се в някой ръб.

Цитирай Първоначално написано от О|',..,'|Q
    Точно!!! ... Какви работи имат да ти се случват занапред. Ако с това не можеш да се справиш ... какво мислиш да правиш по-нататък. И аз съм имала такива "проблеми", но просто съпоставени с всичко останало не ги броя за проблеми.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Цитирай Първоначално написано от О|',..,'|Q
    Точно!!! ... Какви работи имат да ти се случват занапред. Ако с това не можеш да се справиш ... какво мислиш да правиш по-нататък. И аз съм имала такива "проблеми", но просто съпоставени с всичко останало не ги броя за проблеми.
    Еми тя е споделила-може да е напр по-чувствителна и да ги приема мн навътре!То е ясно че живота не е лек ама се пак аз я разбирам

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Да ти имам проблемите, не знаеш къв живот живея аз

Супер фен

Re: имам БЕЗБРОЙ проблеми

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    ..... и честно казано не знам от къде да започна
    ама нали я слагм тая тема в раздел "У дома" главно ще ви говоря за проблемите си в къщи.Значииии мене по принцип не ме пускат никъде да излизам смисъл по късните часове щото са някфи супер разтревожени уж.....и на мен ми е писнало примерно петък вечер сички навън а аз у дома .Именно за това единственото ми удоволствие е да стоя пред компа....и наще го знаят това.....още повече че PCто е почти единствения начин да общувам с момчето което харесвам (то не е единствения,но иначе в училище не мога да се престраша да го заговоря...както и да е ) И ЗНАЧИ онази вечер цяяяяяяяла вечер си писах с него по чата и майка ми вика що си весела ала бала и аз нали и казах ..И тя като че ли за да ми направи мръсно въпреки че ми е майка ми каза "Ако утре на класната не ми донесеш 6 един месец без нет" и аз направо полудях КАК МОЖЕ да ме лишава от ЕДИНСТВЕНОТО ми удоволствие?!?!?!?!?!?!
    направооооооо ми е адски гадно,но както и да е ..СЕГА за другия проблем с наще.
    Тази година съм в ново училище и се водя с една Бети....и веднъж закъсняхме за час и класната( тааа гарга долна) се обадила на наще и им казала че съм си избрала НЕПОДХОДЯЩА компания,че тази Бети пиела, пушела и ГОВОРИЛА С МОМЧЕТАТА ОТ 12 КЛАС ,а нали се сещате че това е МНОООООООООООГО лошо !!!!!!!Но както и да е .... и аз има казах на наще че няма начин да ме откажат от тва да се водя с Бети щото може да е сякфа ама е приятно момиче. И тва нали те не ги знам дали си мислят че вече не се водя с Бети,но днес БАЩА МИ ме видя с нея и един от 12 клас и нали все пак ми е баща.......аз отидох при него и той ми вика моля ви се "Кой са тея ? " и аз викам "Ми Бобито и Бети" и той вика "Ама ние нали се разбрахме нещо " и ся просто НЕ ЗНАМ !!!!!
    Довечера представям си като се прибере кво ще почне да ми говори и не за месец ми за ДВА ще ми спре нета
    Та както казвах имам още милион проблеми отделно с тоя дето го харесвам отдлно и разни други , но реших да ви кажа именно за това не знам защо ..... плс кажете ми какво да правяяяяяяяяяя
    ПС Забравих да кажа че и баба ми ся зимата е тук и ме тормози по всякакъв начин!!!!!!!!Снощи даже ми беше толкова гадно че за миг помислих да се защото не ми върви нито в любовта нито в НИЩО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    тфа е много гадно и съм горе долу в такова положение с наще,по-точно с майка щот баща ми сега не живее при нас....ами аз просто си трая ..щото разговорите за компа и излизанията никога не ги печеля..примирила съм се
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Европейския съюз:)
    samo da ti kaja o6te ne6to: v su6toto polojenie bqh i az i da znae6 4e va6te ne se pritesnqvat za teb naprazno!!! ne iskam da prili4am na baba mi no navun ima mn lo6i hora, koito mogat da ti navredqt. ne stava duma samo za pedofili, kradci, ..., a i za drugite hora. tezi koito sa prosto poznati, dori "priqtelite".. va6te se pritesnqvat za tva v kvi kompanii popada6.. za6totot ne vsi4ki sa dobronamereni!!! mnogo qsno 4e nikoi roditel ne iska deteto mu da propu6va,propiva i daje da zapo4ne da se bocka i t.n. vqrno e 4e nie se poddavame nai-mn na zabranetite ne6ta, ni6to 4e te ne sa polezni za organizma (brei kvi mudrosti izrusih ) te prosto ne iskat da trugne6 po lo6 put, za6toto sa na qsno s fakta 4e teenovete sa lubopitni kum nepoznatoto... i znaqt 4e rano ili kusno ti 6te probva6 ot (po4ti) vsi4ko, predpo4itat kolkoto se moje po-kusno da stane tva... za tvoe dobro

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си