- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: На 14 съм, а още нямам гадже .. :(
Na 14 sum i nqmam gadje, a pove4eto mi fr i momi4etata na moqta vuzrast ve4e sa imali i tva me pritesnqva. Ne sum nqkva debela ili grozna - v smisul ima mom4eta, koito me haresvat, svalqli sa me, ama ne se stiga nikoga do po-dale4e. Mislq si, 4e ne6to ne mi e nared. Pove4eto hora, skoito sum go spodelila, kazvat da ne se pritesnqvam. Ama az ne moga da ne se pritesnqvam.
Ako mojete da mi pomognete s suvet pi6ete...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Наистина не трябва да се притесняваш,но знам че не можеш да не се,затова - притеснявай се :P Ще си намериш някой пич.Всяко нещо с времето си,все някога и твоето ще дойде![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Това, че приятелките ти са си имали гаджета, нищо не значи. Не можеш да кажеш "Утре ще си намеря гадже", то не става така. Живей си живота и тогава, когато най-малко очакваш, ще стане. Не насилвай нещата, а се радвай на предимствата да си свободна![]()
Не насилвай нещата. Когато спреш да се притесняваш ще станеПък и няма за какво да се притесняваш, голяма работа, че приятелките ти са имали гаджета
![]()
i az mislq kato PerfectStrang3r,a i da ti kaja 4estno to da si nameri6 svestno i gotino mom4e,koeto da ti haresva v dne6no vreme si q cqlo izkustvo. I tvoqt den 6te doide,kogato nai-malko o4akva6!![]()
И аз навърших 14 без гадже,но нищо не ми станаТова,че приятелките ти имат,не значи че и ти си длъжна да имаш точно сега.Ти също ще имаш гаджета,спокойно!Ако беше писала,че си на 19-20,а още нямаш(и не си имала) гаджета,щях да реша,че наистина имаш проблем.Но на 14,половината момичета нямат гаджета.Няма да питам "За какво ти е?",защото този въпрос най-много да те издразни.За да станеш гадже с едно момче,вие трябва най-напред да се познавате.После,трябва да прекарвате много време заедно и да ви е приятно това време и след това пламват чувствата между двамата и евентуално ставате гаджета.Поне при мен така се получи.Знам,че има момичета,които стават гаджета с някой почти непознат(от компанията на някоя приятелка например) и късат след седмица,но няма да описвам този вариянт,защото предполагам,че не търсиш едноседмична връзка.Като искаш гадже,сприятели се с повече момчета.Прекарвай време както с момичета,така и с момчета и може някое да прояви интерес.Важно е разбира се и на теб да ти харесва въпросното момче.Освен това казах "може",а не "задължителноще прояви интерес",защото някои момчета без проблем приятем момичета в компанията си,без никакви чувства по-силни от приятелство или симпатия.
Някои не са толкова взискателни и си избират лесно.
Такива като мен и теб обаче имат нужда от повече време първо да открият себе си и после какъв тип хора би ги допълвал![]()
Така че не търси грешката у себе си, а се радвай, че не хлътваш по кой да е![]()
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Ми аз съм на 16 и в момента не ми се и иска да имам гадже![]()
Притрябвало ти е...верно,всички други имат,а ти не...ама споко.Все пак живота е пред теб.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
голям проблем,няма що![]()
Колкото по-късно,толкова по-добре и по-качествено![]()
За сичко си има време,па и да ти кажа не ти си в грешка,а момчетата![]()
![]()
Горе главата и да не ти пука,щото те си пропиляват шанса и те губят в цялата работа
![]()
![]()
![]()
Shall we dance???
Първоначално написано от Анонимко
хаха сродна душица само дето аз съм момче ххаа и не съм на 14 а на 15хехе тфа е живота знаеш ли колко съм тъжен секи ден ставам и гледам тъжно тфа е .
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
spoko be mila..kakvo si se pritesnila 4e nqma6 FR ..6te si nameri6 spoks..pyk i 4estno da ti kaja ne ti e pritrqbval mnogy..no tova si e vapros na mnenie ve4e![]()
hahaha tova e edna ot glupavite pri4ini za koito da se pritesnqva6-NEDEI pri vseki e napulno razli4no ne gledai kakvi sa priqtelkite ti tova 4e sega imat gajeta ne zna4i 4e ti ne si hubava ili ne6to ne ti e nared prosto vse o6te nikoi ne se e prestra6il da ti go kaje ima6 vreme za vruzka spokoino
Exxx...изпускащш многоНяма страшно,едни тръгват по гаджета на 13,други на 16...просто си зависи,не се притеснявай толкоз
![]()
mi to ne e trudno da si fane6 gadje samo spri da se pritesnqva6...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
golqma rabota za vsi4ko si ima vreme i mqsto i ne se kosi![]()
В пубертета си! ;D
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Абе стига глупости. Ти си само на 14 и се притесняваш, че нямаш приятел. Едно е да имаш връзка, друго - гадже. Ако ти желаеш просто гадже.. за да можеш да се водиш "обвързана" се замисли, че много лесно можеш да си намериш. Имах гадже за по ч седмица когато бях на 15.. имам връзка вече година и я започнах когато бях на 16 (бе 17 без 4 месеца) Така, че ти стискам палци ... не бързай. Живота е пред тебе.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Споко бе, аз имах гадже 4ак на 16 и не умрях от тва както се вижда
![]()
Робинята на Quench
Ще ти кажа,каквото и другите-не се притеснявай,просто няма за какво.Знаеш ли,и аз се притеснявах...мислех,че не съм наред,задръстена съм,но не е така.Първото ми гадже беше на 15 и вес още съм с него...но за мен той е нещо повече от гадже-той е живота ми,колкото и глупаво да звучи от 16-годишна тийнейджърка.Казвам го просто знам как ще прозвуча в ушите на хората на по 20,някои от които не вярват в любовта,но я има...Така че не се притеснявай,има време,има да живееш и т.н.Надявам се да попаднеш на страхотно момче,защото вече стават все по-малко.
Nqma smisal da s apritesnqvash.Ne si struva.Nqma nishto nenormalno v tova neshto.Shte doide vremeto kogato i ti sh si imash gadje.Spox![]()
kvo trqbva da ti pomagame na 14 si vse pak ima6 o6te mn vreme
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!