.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

Moderated by W.I.M.: На 14 съм, а още нямам гадже .. :(

Na 14 sum i nqmam gadje, a pove4eto mi fr i momi4etata na moqta vuzrast ve4e sa imali i tva me pritesnqva. Ne sum nqkva debela ili grozna - v smisul ima mom4eta, koito me haresvat, svalqli sa me, ama ne se stiga nikoga do po-dale4e. Mislq si, 4e ne6to ne mi e nared. Pove4eto hora, skoito sum go spodelila, kazvat da ne se pritesnqvam. Ama az ne moga da ne se pritesnqvam.
    Ako mojete da mi pomognete s suvet pi6ete...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Наистина не трябва да се притесняваш,но знам че не можеш да не се,затова - притеснявай се :P Ще си намериш някой пич.Всяко нещо с времето си,все някога и твоето ще дойде
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Голям фен
    Град
    София
    Това, че приятелките ти са си имали гаджета, нищо не значи. Не можеш да кажеш "Утре ще си намеря гадже", то не става така. Живей си живота и тогава, когато най-малко очакваш, ще стане. Не насилвай нещата, а се радвай на предимствата да си свободна

Не насилвай нещата. Когато спреш да се притесняваш ще стане Пък и няма за какво да се притесняваш, голяма работа, че приятелките ти са имали гаджета

i az mislq kato PerfectStrang3r,a i da ti kaja 4estno to da si nameri6 svestno i gotino mom4e,koeto da ti haresva v dne6no vreme si q cqlo izkustvo. I tvoqt den 6te doide,kogato nai-malko o4akva6!

Супер фен Аватара на maybelline
    И аз навърших 14 без гадже,но нищо не ми стана Това,че приятелките ти имат,не значи че и ти си длъжна да имаш точно сега.Ти също ще имаш гаджета,спокойно!Ако беше писала,че си на 19-20,а още нямаш(и не си имала) гаджета,щях да реша,че наистина имаш проблем.Но на 14,половината момичета нямат гаджета.Няма да питам "За какво ти е?",защото този въпрос най-много да те издразни.За да станеш гадже с едно момче,вие трябва най-напред да се познавате.После,трябва да прекарвате много време заедно и да ви е приятно това време и след това пламват чувствата между двамата и евентуално ставате гаджета.Поне при мен така се получи.Знам,че има момичета,които стават гаджета с някой почти непознат(от компанията на някоя приятелка например) и късат след седмица,но няма да описвам този вариянт,защото предполагам,че не търсиш едноседмична връзка.Като искаш гадже,сприятели се с повече момчета.Прекарвай време както с момичета,така и с момчета и може някое да прояви интерес.Важно е разбира се и на теб да ти харесва въпросното момче.Освен това казах "може",а не "задължителноще прояви интерес",защото някои момчета без проблем приятем момичета в компанията си,без никакви чувства по-силни от приятелство или симпатия.

Някои не са толкова взискателни и си избират лесно.
    Такива като мен и теб обаче имат нужда от повече време първо да открият себе си и после какъв тип хора би ги допълвал
    Така че не търси грешката у себе си, а се радвай, че не хлътваш по кой да е
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Guest
    Ми аз съм на 16 и в момента не ми се и иска да имам гадже

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Притрябвало ти е...верно,всички други имат,а ти не...ама споко.Все пак живота е пред теб.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

АТАКАБГ
    Guest
    голям проблем,няма що
    Колкото по-късно,толкова по-добре и по-качествено

За сичко си има време,па и да ти кажа не ти си в грешка,а момчетата Горе главата и да не ти пука,щото те си пропиляват шанса и те губят в цялата работа
    Shall we dance???

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: Moderated by W.I.M.: На 14 съм, а още нямам гадже .. :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 14 sum i nqmam gadje, a pove4eto mi fr i momi4etata na moqta vuzrast ve4e sa imali i tva me pritesnqva. Ne sum nqkva debela ili grozna - v smisul ima mom4eta, koito me haresvat, svalqli sa me, ama ne se stiga nikoga do po-dale4e. Mislq si, 4e ne6to ne mi e nared. Pove4eto hora, skoito sum go spodelila, kazvat da ne se pritesnqvam. Ama az ne moga da ne se pritesnqvam.
    Ako mojete da mi pomognete s suvet pi6ete...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

хаха сродна душица само дето аз съм момче ххаа и не съм на 14 а на 15 хехе тфа е живота знаеш ли колко съм тъжен секи ден ставам и гледам тъжно тфа е .
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Всеки влак си има пьтници,споко 6те си има6 гадже ни6то няма да изпусне6 от живота просто за сяко не6то си има време,живей си живота и не се затормозявй с глупости

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    spoko be mila..kakvo si se pritesnila 4e nqma6 FR ..6te si nameri6 spoks..pyk i 4estno da ti kaja ne ti e pritrqbval mnogy..no tova si e vapros na mnenie ve4e

Голям фен
    Град
    Stz
    Кво ти пука е?Ще си намериш!Всеки в началото си мисли че никога няма да има приятел и го обхващат такива депресии,ама после сами си идват!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    hahaha tova e edna ot glupavite pri4ini za koito da se pritesnqva6-NEDEI pri vseki e napulno razli4no ne gledai kakvi sa priqtelkite ti tova 4e sega imat gajeta ne zna4i 4e ti ne si hubava ili ne6to ne ti e nared prosto vse o6te nikoi ne se e prestra6il da ti go kaje ima6 vreme za vruzka spokoino

Фен
    Град
    Grenland
    Exxx...изпускащш много Няма страшно,едни тръгват по гаджета на 13,други на 16...просто си зависи,не се притеснявай толкоз

mi to ne e trudno da si fane6 gadje samo spri da se pritesnqva6...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Град
    sofia
    golqma rabota za vsi4ko si ima vreme i mqsto i ne se kosi

В пубертета си! ;D
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Абе стига глупости. Ти си само на 14 и се притесняваш, че нямаш приятел. Едно е да имаш връзка, друго - гадже. Ако ти желаеш просто гадже.. за да можеш да се водиш "обвързана" се замисли, че много лесно можеш да си намериш. Имах гадже за по ч седмица когато бях на 15.. имам връзка вече година и я започнах когато бях на 16 (бе 17 без 4 месеца ) Така, че ти стискам палци ... не бързай. Живота е пред тебе.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    SF
    Споко бе, аз имах гадже 4ак на 16 и не умрях от тва както се вижда

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на koalka
    Ще ти кажа,каквото и другите-не се притеснявай,просто няма за какво.Знаеш ли,и аз се притеснявах...мислех,че не съм наред,задръстена съм,но не е така.Първото ми гадже беше на 15 и вес още съм с него...но за мен той е нещо повече от гадже-той е живота ми,колкото и глупаво да звучи от 16-годишна тийнейджърка.Казвам го просто знам как ще прозвуча в ушите на хората на по 20,някои от които не вярват в любовта,но я има...Така че не се притеснявай,има време,има да живееш и т.н.Надявам се да попаднеш на страхотно момче,защото вече стават все по-малко.

FiRe_LaDy
    Guest
    Nqma smisal da s apritesnqvash.Ne si struva.Nqma nishto nenormalno v tova neshto.Shte doide vremeto kogato i ti sh si imash gadje.Spox

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    kvo trqbva da ti pomagame na 14 si vse pak ima6 o6te mn vreme
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си