- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: На 14 съм, а още нямам гадже .. :(
jivei si spokoino jivota,kato mu doide vremeto 6te ima6!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
da ti kaja kolkoto po-kusno tolkova po-dobre...nai-hubavo e da si svoboden!ne burzai ima vreme
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
tfa e tupo!!!!!6et si nameri6 gaje...kat si na 14 ne idva kraq na sfeta!![]()
eii i az taka i az 4estno kazano malko se pritesnqvam ;(
Първоначално написано от koalka
![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
ne triqbva da se pritesnqva6 naistina.moeto parvo istinsko gadje be6e v 7 klas.taka 4e vsi4ko s vremeto si.i ti 6te nameri6 nqkoi s koito iska6 da bade6.a ako ima6 4uvstva kam nqkoe mom4e v momenta,ne se pritesnqvai i napravi ti parvata kra4ka:}kasmet
Spoke beza vsi4ko si ima vreme
![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
Aко искаш гадже само за да отбиеш номера, давай... Няма нищо по-лесно от това.
Аз съм на 20, нямам гадже, имала съм само 2 в живота си, и кво? Честно да ти кажа, много си ми е добре... Защото знам, че ако ми се погаджува с някой само ей-така, мога... Но не искам... В топва просто няма смисъл. Трябва наистина да харесаш някой или да се влюбиш в него... Ако чакаш "момчетата да те харесат", че да ти обърнат внимание, че някой да ти "предложи" едва ли не... Все ще чакаш някой теб да те избере... Харесай си някой и се ядосвай, че не си гадже с НЕГО, а не че си нямаш гадже по принцип...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
не ми се четяха всички мнения и може да са ти поискали снимка..ама ако не са я дай??
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
emi i as nqmam i sam na blizo 14..ama k`fo ne se sdyxvam..6tot bratov4edka mi koqto e na 19 mi govori postoqnno spok sh si nameri6 nekki za si4ko ima vreme...ne moga da kaja 4e ne mii e kofti 4e si nqmam gaje...6tot pove4eto mi fr si imat..ama predpolagam 4e sh si namerq nqkoi den
при всеки лубовта идва по разли4но време![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Бъди уверена в себе си и ако си харесаш някой му казвай!!!УСпЕХ!!!Първоначално написано от Анонимко
така е най-вайното е да вярваш в себе си и да не се отчайваш!За всяко нещо си има време!така че споко!!!Първоначално написано от Krem4eto
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
4esno da ti kaja .. samo zaglavieto pro4etoh i vee4e bih dala vs. za da sum na tvoe mqsto..![]()
Стегнете се бе деца. Повечето от "отворените"/и буквално/ момиченца на 13 ги чукат по кенефите. На 14-15 вече са пробвали наркотици а на 18 са пропаднали тотално.
За каде бързате бе дечица?! За каде...![]()
Аз първата си сериозна приятелка я хванах на 15... преди това всичко беше лапешки изторий. И така е, нормалните хора са така. Освен збърканите семена дето стават наркоманчета и т.н.
Ще ми извинявате хапливия език, но така си е!
kvo tolkova kato si niama6 gadje???ti vse pak si na 14 i jivota e pred teb , vsi4ko s vremeto si,ne burzai,horata kazvat:burzata ku4ka slepi gi rajda ta i ti kato neia.Moga da ti kaja,4e lubovta ti nosi mnogo BOLKA![]()