- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- OTROVA HELP
Molq vi kajete mi ne6to s koeto moga da se otrovq no smurtonosno a ne prosto vremenno ili da ima na4in da mi pomognat.Naistina mnogo e spe6no kajete nqkakvi hap4eta i ako moje da ne e mu4itelna smurtta!I komentari ot sorta,4e sam luda ne e neobhodimo da puskate ako nqkoi moje da mi pomogne da pi6e koito ne..da ne pi6e.
az deistvam burzo i bezbolezneno![]()
Май арсеник...ама хубаво си помисли преди да я използваш
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
za kvo ti e otrova, az znam edin bezotkazen na4in no ne znam dali e bolezneno ili ne e, no ti preporu4vam da ne go pravi6, jivota e pred teb we deba, po-dobre nedei go pravi, no ako tolkova nastoqva6, vzemi 1 sprincovka, napulni q s vuzduh, zabii si q nqkade i iskarai vuzduha (nai-dobre v vena)
pak ti kazvam, nedei da go pravi6, poznavam mnogo hora koito sa se opitvali da se samoubiqt, no ne sa uspqvali i sega sa 6taslivi i se radvat na jivota
ina4e za otrovi ne znam, ne sum po taq 4ast
време е за доктор . . .
психиатър... по-точноПървоначално написано от SwEeT`SsSnake
еее излагаш се
не си ли гледала по сапунките как се натравят
zemi edna sprincovka i q napalni sas benzin ili belina ili nqkav dryg preparat i si q bocni, no ako si savsem sigurna![]()
А защо държиш да е отрова?Има и други яки начини да се пречукаш![]()
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
Начини да умреш-колкото си искаш, има даста интересни, но за това трябва и основателна причина, за тва се вземи в ръце и не мисли за глупости. То живота не е лесен и човек трябва да се бори със зъби и нокти за да успее, а не да избере лесния начин-смъртта. За да успееш трябва да бъдеш силна и да го покажеш пред себе си и прид другите.
"Ако животът беше лесен то нямаше да започва с плач."![]()
Така че не се отчайвай и бъди силна, каквото и да ти се е случило... ДИШАЙ!
арсеникът убива бавно и мъчително, може да се приема с години преди да се усети че те тровят и смъртта е болезнена чакай 2 седмици след решението си и реши тогава ще се самоубиваш лиПървоначално написано от Smiley_Girl
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
По-добре скочи от някъде....няма да усетиш нищо а пък ще си полетиш преди тфа...
Иначе ако държиш на отровата съм чувал че няколко разтвориени зрънца калиев перменганат са достатъчни)
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не мога да повярвам.![]()
Казвате и как да се самоубие и то въобще без да ви пука.![]()
предполагам, че няма да се престраши да го направиПървоначално написано от maldini
Ааабсолютно и на мен тва ми направи впечатление, вместо да я убедят да не го прави те се едно я насърчават и подтикват към самоубийствоПървоначално написано от maldini
![]()
![]()
и все пак...Първоначално написано от drawers
Да бе да ше се самоубива...най-много да опре до ръба и да се напикае....тея хормони...аман..пак ше привлича внимание
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Blagodarq tova sas sprincovkata go bqh zabravila.Az ne iskam da mi obqsnqvate 4e ne e redno i t.n. Mislila sam mnogo i znam 4e e nerealno i nepravilno 4e e lesnia na4in..no vijdam 4e ne moga da se borq sas jivota nqmam silite nqmam smelosta i husa...za6to iskam otrova..za6toto ne mi stiska ina4e probvala sam s otrova za mi6ki i za ku4eta i ne se polu4i..venite iskah da si reja no ne smeq zamo pri mislata 4e 6te ima o6te bolka i iztrupvam..Da sko4a nqma ot kude ot bloka mi 6te bute ne6to ujasno i za horata i za roditelite mi..gledam da e po vuzmojno nai bezboleznenia (ako su6testvuva takav izob6to)za tqh na4in.Az znam 4e sam strahlivka i za tova prava dopitvane v forum a ne s nqkoi poznat ili fr...Nadqvam se samo da moga da si prosta i da mi prostat i da namerq po dobur jivot.
Дано си го обмислила достатъчно добре.И аз съм с много проблеми,много пъти съм била на крачка от самоубийството.Но рано или късно всичко се оправя.Но все пак,понякога наистина няма изход.Но пък няма как да си 100% сигурна,че и твоя случай е такъв.Първоначално написано от ..............
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
тцтцтц мнооо злееее
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
Momchence minah puberteta moje da se kaje 4e i nqmah vreme da "vlizam" v nego neznae6 ni6to za tova ne davai izli6ni komentari.I ako iskah da privleka vnimanie nqma6e da iskam hap4eta a 6tqh da si prereja venite(klasika)
Мога ли да попитам каква е причината да искаш да умреш и то по такъв начин?Защото ако просто искаше да се самоубиеш - има и по-лесни начини.А всички начини според мен привличат внимание.
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
Pri4inata e samia mi jivot...a i dori da jiveq s nadejdata 4e ne6tata 6e se promenat...ne mi se jivee prosto ne mi se jivee ne vijdam ne6to koet da me zaintriguva ni6to ne mi e nared puk i ne iskam da mi e prosto sam slaboharakterna jivota mi vika4i e bil nagore s krakata..i mi pisna edna godina ne smeq da go napravq i se re6ih pravila sam opiti no..Iskam drug svqt iskam svoboda da se 4uvstvam jiva za kakvo mi e da jiveq ta az ne se 4uvstvam jiva!Az nikoi ne obi4am dori i sebe si ...nqmam me4ti jelania...Iskam da napravq ne6tata koito sam obe6tala za da moga da "poletq" spokoino v novia svqt!
Ем,наистина нз ко да ти кажа...не е редно да се съгласявам с теб.Просто се надявам да постъпиш правилно...каквото и да значи това.
I'm your dream,
make you real
Sad but true!
jivota e ne6to mnogo cenno i ti nqma6 pravo s takava lekota da go otneme6, dori i da e tvoi.. Jivei i se bori i togava 6te nameri6 smisula na jivota si. Edin den 6te se radva6 4e ne si se samoubila...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Г-жата каза нещо и го нарече виц, но то не беше такова имаше капка смисъл, а ето какво беше то(не се сещам как беше точно, но ще се пробвам):
Един човек си вървял покрай една река и видял един човек на едно дърво, искал да се обеси. Питал го той каква е причината и човека му отговорил,че живее в мизерия, бизнеса пропаднал, жената му изневерявала и му дошло до гуша от всичко и иска да сложи край на живота си. И тоз нашия му казал да не избързва и се споразумели че щему даде една белешка, която трябва всеки ден да си я прочита и да вярва в написаното... и така се споразумели. Минало година и тоз човек дет щял да се беси забогатял, направил състояние имал мн апартаменти, коли, яхти и т.н. и се сетил за "онзи" човек който променил живота му и решил да отиде при него да му подари апартамент и кола. Срещнали се те и тоя човек казал "Сещаш ли се кой съм, там един ден щях да се беся и ти ми каза тъй, тъй..." и нашия човек отговорил "Да сещам се". "Идвам да ти подаря това в знак на благодарност, щот от тогава забогатях, имам сичко дет си пожелая..." и тогава нашия човек му отговорил "Ти май не си четеш редовно бележката..."
А на бележката пишело "НЕ ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА!"
Надявам се това което написах с много правописни грешки е имало някакъв смисъл за някого![]()