Ох, стига, бе. Ебаси тъпите деца.

Към авторката (предполагам че си момиче),

Ако ще го правиш наистина, го направи. Мисля че и аз и ти знаем достатъчно начини - то не са хапчета, то не са ножички, то не са хвърляние, не е бесене. Ако го правиш, го прави интересно.
И въпреки това аз съм 200% сигурна че няма да го направиш. Всеки човек може да се самоубие, трябва да си с -9345487563745 интелигентност, за да незнаеш какво може да убие човек. Ти, или се правиш на истересна, като се смееш на нас, тъпите форумци, или искаш да се направиш на интересна пред приятелите си, роднините и т.н. Прекаленомного са тея хора, дето пият 20 валериана и чакат да умрат и после викат родителите си, за да ги водят в болница. Да не говорим за хората, които се режат, за да направят впечатление, и после се срамуват да го покажат на родителите си. Аре стига, бе. Аман от желание за внимание в тва поколение. Ако ще се самоубиеш, няма да ти пука дали ще боли или дали ще бъдеш красив труп. Но все пак, ако греша - сложи на първо място не себе си, а другите. Помисли за това как ще навредиш на психиката им. Самоубийството не е нито за гордост, нито за преклонение, то е просто егоизъм. Ебаси и самосъжеляването. Аре, бе, не самоубийството ще те направи силна.

За хората, които и дадоха съвети - изхабихте ги напразно, тя няма да го направи.

За хората, които се опитваха да я накарат да не го прави - не се безпокойте, липсва смелост в цялата ситуация.