.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е приятелсво между момче и момиче ?

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

63 78,75%
  • Не

17 21,25%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

Moderated by W.I.M.: Приятелсво между момче и момиче ?

Възможно ли е приятелството между момче и момиче?Мн пъти съм засягала тази тема,но винаги отговорите са различни...Вашето мнение?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 + анкета! §§
    ___to Be Continued___

ooo tova e mnogo hubav vupros.I az vednaga 6te ti otgovorq! Az i moqt nai-dobur priqtel sme mn blizki ve4e 2 godini.Ot edinb klas sme.Toi e vluben v men o6te ot samoto na4alo.Ne sme trugvali nito sme pravili ne6to.Az go haresvam samo kato priqtel i ponqkoga negovite 4uvstva mnogo pre4at na priqtelstvoto ni.No moga da kaja,4e mnogo zavisi ot tova dali sa gotini i porasnali hora i dali se razbirat kato li4nosti.Na men mnogo mi pre4at 4ubvstvata na moq friend,no puk imame mnogo zdravo priqtelstvo!

Супер фен Аватара на maybelline
    Някои казват,че не може,защото или от едната или от другата страна ще има любовни чувства(при мен всъщност стана така).Аз обаче не съм съгласна с това мнение.Напълно възможно е момче и момиче да се сприятелят без да се харесват като гаджета(познавам такива приятели).

smisal,4e ne moga da premahna negovite 4uvstva i gi8 cenq,no ve4e sa ulegnali,a i e mn pe4en 4ovek.A i o6te-tova sa mnogo rqdki slu4ai,pove4eto ne stavat tolkova blizki,ako nqma 4uvstva ediniq kum drugiq,a kogato ima 4uvstva pove4eto se razdelqt...

nqma _zna4enie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TaKe_SmILeS
    ooo tova e mnogo hubav vupros.I az vednaga 6te ti otgovorq! Az i moqt nai-dobur priqtel sme mn blizki ve4e 2 godini.Ot edinb klas sme.Toi e vluben v men o6te ot samoto na4alo.Ne sme trugvali nito sme pravili ne6to.Az go haresvam samo kato priqtel i ponqkoga negovite 4uvstva mnogo pre4at na priqtelstvoto ni.No moga da kaja,4e mnogo zavisi ot tova dali sa gotini i porasnali hora i dali se razbirat kato li4nosti.Na men mnogo mi pre4at 4ubvstvata na moq friend,no puk imame mnogo zdravo priqtelstvo!

q se zamisli ako gi nqma6e tezi 4uvstva ot negova strana dali 6tqhte da ste "priqteli".istinata e 4e toi prosto se nadqva edin den da stanete pove4e ot priqteli.tova ne e istinsko priqtelstvo i o6te vedn1j dokazva 4e istinsko ,bezkoristno ( bez drugi 4ustva )priqtelstvo m/u mom4e i momi4e ne s16testvuva .prosto vr1zkata m/u istinskite priqteli e duhovna i kogato s16testvuva duhovna vr1zka m/u mom4e i momi4e tq prerastva v liubov.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми според мен не е възможно или ако е то това са супер редки случаи. Със сегашното ми гадже преди да тръгнем бяхме адските приятелчета - много близки бяхме,всичко си споделяхме.На него съм казвала неща,които и до ден днешен не съм споделяла с други хора,но с течение на обстоятелствата се случи така,че се влюбихме един в друг и от приятелски отношенията ни прерастнаха в по-сериозни.Тва момче ми показа кво значи да обичаш и да се бориш.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Vsu6tnost i s tezi negovi 4uvstva mislq 4e imame mn zdravo priqtelstvo. Toi sega hodi s edno momi4e,toi me e vijdal s mom4eta i vupreki vsi4ko e mn dobur priqtel.4udesno dobre znae,4e nqma da ame pove4e ot priqteli.Ina4e i az ne mislq,4e moje da ima priqtelstvo.Tova moeto e nqkakvo mn trudno postignato izklu4enie!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може да има,но много рядко изцяло приятелски чувства,поне според мен.Рано или късно единия не смята другия само за приятел.

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Имах мн добър приятел момче.Никога не съм гледала на него като на мъжко.По едно време почнахме да се прегръщаме все по-често и когато се усетихме че не е нормално вече бяхме влюбени.
    Та - може и да може,може и да не може.Това е един от въпросите без отговор.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че не може да съществува такова приятелство, поради простата причина, че привличането поне от едната страна е неизбежно!

Град
    NePoStoQnNo
    mi ot opit moga da kaja ,razbira se tova e moe mnenie,4e ne e vazmojno.Prosto edin ot dvamata vse se okazva 4e ima 4uvstva kam drugiq...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Може и да не може,обаче съм установила,че момчетата могат да бъдат по-добри приятели в някои отношения.Вярно е,че приятелството не може да съществува така както ще го има между две приятелки...но все пак....
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Град
    Stz
    Да-мисля че е възможно!Ако няма физическо привличане,но пък им е приятно заедно да общуват защо пък не?!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Аз съм на мнение че НЕ може ,винаги рано или късно един от двамата започва да изпитва някво привличане ,иначе няма да има теми от сорта :влюбих се в най-добрия ми приятел и т.н.
    Shall we dance???

Фен
    Град
    България
    Според мен е възможно да има приятелство между момче и момиче(познавам такива хора).Може просто да си пасвате, но не, като двойка, а като приятели.И така без да има ЛЮБОВНИ чувства, същесвува прителство.Но в повече от случаите , има любовни чувства от страна на момчето или момичето.И ако е така, приятелството се гради главно на тези чувства!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от delfin4eto
    Според мен е възможно да има приятелство между момче и момиче(познавам такива хора).Може просто да си пасвате, но не, като двойка, а като приятели.И така без да има ЛЮБОВНИ чувства, същесвува прителство.Но в повече от случаите , има любовни чувства от страна на момчето или момичето.И ако е така, приятелството се гради главно на тези чувства!
    Съгласна съм,че е възможно приятелството между момче и момиче.Имам един мн добър приятел от около година вече споделяме си много неща и си помагаме взаимно и между нас няма никви чувства само приятелски нищо повече
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

imam 1 super dobra frendka ot moq klas i nito az q haresvam nito tq mene i super mnogo se razbirame i si spodelqme si4ko, taka 4e spored mene moje da ima

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    to 45e e vuzmojno-mn qsno 4e e ama sled vreme v edinq ZADULJITELNO se porajda4 4uvstva po-razli4ni ott priqtelski

Супер фен
    Може разбира се Минала съм и по двата пътя-първо по този да се влюбя в много близък човек,а после и по този да се сприятеля с момче,което опцията да изпитвам нещо различно от приятелски чувства не съществува,от негова страна също Всичко е възможно стига да уцелиш човека....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, това е напълно възможно. Аз имам такова приятелство.

Според мен може и да има, но аз такъв случай не съм срещал Аз и гаджето ми бяхме страшно добри приятели около година... и накрая се появиха чувства от моя страна и от нейна и всичко си стана. Сега се обичаме много, но приятелството ни прерастна в любов. Трудно е да има такъв вид приятелство

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    При мен лично винаги е възможно, всичките ми най-добри приятели са ми били просто приятели, никога не съм гледала на тях като на момчета... Сега си имам най-добър приятел, който не харесвам, той мен - също ... и не смятам, че има шанс да стане нещо между нас, особено от моя страна..
    Такаче според може, макар и трудно...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Имало е такива теми,но както и да е.Приятелството м/у момче и момиче е напълно възможно,дори мисля,че в някои случаи е много по-силно,отколкото м/у две момичета..Въпреки че може и да има моменти на привличане м/у двамата,но все пак е възможно приятелството. Например аз с моя най-добър приятел се познавам от 15 години и сме като брат и сестра,също така друг пример-бившето ми гадже и неговата най-добра приятелка се познават от 16 години и са в чисто приятелски отношения:}}
    f@nt@zi@

napalno vazmojno 1 mom4e mi e nai dobar priqtel ot 3 godini :P
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си