- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Приятелсво между момче и момиче ?
rano ili kusno ediniq ot dvamata po4va da izpitva 4ustva i otgovora e ne nemoje osven ako mom4eto ili mom4eto ne e mn grozno![]()
Определено е възможно.....дори има приятелства между момче и момиче,които са по-трайни отколкото при еднополовите....
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
moje mojenapulno vuzmojno e da ima takova priqtelstvo
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Има доста такива теми4ки.......но според мене е вазможно да саштествува такова приятелство!![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Естествено, че е възможно. Аз имам най добър приятел от няколко години и той ми е по скъп от всичко. И чувствата между двама ни са както чувствата между брат и сестра. Той ми е по близък дори и от приятелките ми. За мен той е най важния човек в живота ми.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Преди не вярвах,че може да съществува,но след като го изпитах съм твърдо убедена че съществува и в почето случаи е много по - силно и истинско от приятелството м/у 2 момичета или 2 момчета!![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
DA moje.. i oshte kak! Imam takyf priatel..kym koito moga da se obyrna za absolutno vsichko.. po absolutno vsqko vreme i bez nikfi priteneniq.. kato znam che toi vinagi shte mi pomogne i shte byde zad men.. Toi si ima seriozna priatelka.. I nikoga ne sym si i pomislqla che moje da ima neshto drugo.. po intimno mejdu nas.. Svyrzva ni golqmo i chisto iskreno priatelstvo! :P
moje moje
Възможно е ,но става лошо ако се появят повече от приятелски чувства м/у момчето и момичето![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Priqtelstvoto mejdu mom4e i momi4e e vuzmojno no to nai 4esto proizliza ot nespodelena lubov.I v pove4eto slu4ai mom4eto e priqtel s momi4eto zashtoto misli 4e sled vreme moje da badut neshto pove4e ot priqteli![]()
In dreams there are no rules...
ами може да съществува
sam ne moga :P
Mom4etata za men sa mnogo po dobri priqteli ot momi4etata.Te nikoga ne si govorqt zad garba (a napravo se biqt)Edin takav istinski priqtel e bezcenen.
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Аз съм на мнение, че МОЖЕ да има приятелство.
Момче съм и имам най-добра приятелка, която не изпитва НИКАКВИ... как да го кажа... любовни чуства към мен. Изключително близки сме.![]()
Аз мисля,че е абсолютно възможно,да не кажа и дори необходимо![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Аз съм определено ЗА такова приятелство и имам особено изпитан пример.
Аз и едно момиче сме големи приятели.Обаче между нас не е имало нищо и нищо няма да има.Тя си харесва друго момче не мен сигурен съм защото го сваля пък аз си харесвам друго момиче така че е НАПЪЛНО възможно,.
да защо пък да не е възможно аз имам мнооого по-добри приятели момчета отколкото момичета в дмисъл че май с момчета мога да подхвана малко по-дериозен разговор-не казвам че с момичета не мога но в повечето случаи когато съм го правила винаги те са сплитали някфа интрига или нещо такова.Аз лично номирам за прителството межзу момиче и момче доста сполучливо зо сега не съм имала такива пробелми с момчета отколкото с момиченца интригантки и сматом че приятелството между момичета и момчета е напълно възможно
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
vuzmojno esT
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Приятелство-да,много добри пр обаче нз...може би да,може да има.
ami f pove4eto slu4ai ednata strana e fliubena f drugata ama ima i slu4ai f koito sa si samo friends![]()
Est ,4e e vuzmojno,imam takiva!i ot edna strana sa po-dobri priqteli ot momi4etata.![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Първоначално написано от delfin4eto
И за мен е възможно- аз съм жив пример![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ами има разбирасеи то най хубавото..Имам много познати 90% са момчета,1% от познатите са ми приятели,които страшно много обичам и немогаб ез тях