.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е приятелсво между момче и момиче ?

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

63 78,75%
  • Не

17 21,25%
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Град
    sofia
    rano ili kusno ediniq ot dvamata po4va da izpitva 4ustva i otgovora e ne nemoje osven ako mom4eto ili mom4eto ne e mn grozno

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Определено е възможно.....дори има приятелства между момче и момиче,които са по-трайни отколкото при еднополовите....

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

moje moje napulno vuzmojno e da ima takova priqtelstvo
    "Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Има доста такива теми4ки.......но според мене е вазможно да саштествува такова приятелство!
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

От ли4ен опит знам,че е такова приятелство е вьзможно и е много по силно и истинско отколкото при моми4етата,никога не сьм изпитвала нещо пове4е от приятелствокьм най-добрия ми приятел и той кьм мен сьщо

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Естествено, че е възможно. Аз имам най добър приятел от няколко години и той ми е по скъп от всичко. И чувствата между двама ни са както чувствата между брат и сестра. Той ми е по близък дори и от приятелките ми. За мен той е най важния човек в живота ми.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mnogo qsnu che ima priqtelstvo mejdu momiche i momche v moqta kompaniq ima momcheta i naistina darja na tqh samo kato na priqteli :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Преди не вярвах,че може да съществува,но след като го изпитах съм твърдо убедена че съществува и в почето случаи е много по - силно и истинско от приятелството м/у 2 момичета или 2 момчета!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    DA moje.. i oshte kak! Imam takyf priatel..kym koito moga da se obyrna za absolutno vsichko.. po absolutno vsqko vreme i bez nikfi priteneniq.. kato znam che toi vinagi shte mi pomogne i shte byde zad men.. Toi si ima seriozna priatelka.. I nikoga ne sym si i pomislqla che moje da ima neshto drugo.. po intimno mejdu nas.. Svyrzva ni golqmo i chisto iskreno priatelstvo! :P

Guest
    moje moje

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Възможно е ,но става лошо ако се появят повече от приятелски чувства м/у момчето и момичето
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Priqtelstvoto mejdu mom4e i momi4e e vuzmojno no to nai 4esto proizliza ot nespodelena lubov.I v pove4eto slu4ai mom4eto e priqtel s momi4eto zashtoto misli 4e sled vreme moje da badut neshto pove4e ot priqteli
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    Sofia
    ами може да съществува
    sam ne moga :P

Mom4etata za men sa mnogo po dobri priqteli ot momi4etata.Te nikoga ne si govorqt zad garba (a napravo se biqt)Edin takav istinski priqtel e bezcenen.

In Search Of Sunrise 7 Asia

Аз съм на мнение, че МОЖЕ да има приятелство.
    Момче съм и имам най-добра приятелка, която не изпитва НИКАКВИ... как да го кажа... любовни чуства към мен. Изключително близки сме.

Фен
    Град
    София
    Аз мисля,че е абсолютно възможно,да не кажа и дори необходимо
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    Аз съм определено ЗА такова приятелство и имам особено изпитан пример.
    Аз и едно момиче сме големи приятели.Обаче между нас не е имало нищо и нищо няма да има.Тя си харесва друго момче не мен сигурен съм защото го сваля пък аз си харесвам друго момиче така че е НАПЪЛНО възможно,.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    да защо пък да не е възможно аз имам мнооого по-добри приятели момчета отколкото момичета в дмисъл че май с момчета мога да подхвана малко по-дериозен разговор-не казвам че с момичета не мога но в повечето случаи когато съм го правила винаги те са сплитали някфа интрига или нещо такова.Аз лично номирам за прителството межзу момиче и момче доста сполучливо зо сега не съм имала такива пробелми с момчета отколкото с момиченца интригантки и сматом че приятелството между момичета и момчета е напълно възможно
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    vuzmojno esT
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Приятелство-да,много добри пр обаче нз...може би да,може да има.

ami f pove4eto slu4ai ednata strana e fliubena f drugata ama ima i slu4ai f koito sa si samo friends

Est ,4e e vuzmojno,imam takiva!i ot edna strana sa po-dobri priqteli ot momi4etata.

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    Цитирай Първоначално написано от delfin4eto
    Според мен е възможно да има приятелство между момче и момиче(познавам такива хора).Може просто да си пасвате, но не, като двойка, а като приятели.И така без да има ЛЮБОВНИ чувства, същесвува прителство.Но в повече от случаите , има любовни чувства от страна на момчето или момичето.И ако е така, приятелството се гради главно на тези чувства!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    И за мен е възможно- аз съм жив пример
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

ами има разбирасеи то най хубавото..Имам много познати 90% са момчета,1% от познатите са ми приятели,които страшно много обичам и немогаб ез тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си