.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е приятелсво между момче и момиче ?

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

63 78,75%
  • Не

17 21,25%
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    ами има разбирасеи то най хубавото..Имам много познати 90% са момчета,1% от познатите са ми приятели,които страшно много обичам и немога без тях

021

може може ... ако неможеше кой знае какво щеше да съм направило до сега

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами може да има,но много рядко изцяло приятелски чувства,поне според мен.Рано или късно единия не смята другия само за приятел.
    Много точно казано!

Повече от фен
    spored men e vazmojno takova priqtelstvo..imam si mnogo dobar priqtel nqkade ot okolo 3 godini...prosto priqteli sme.. nqmame nikakvi po-specialni chuvstva pyk i da imashe spored men shte se razbere..

Even heaven is hell without you

Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    spored men e vazmojno takova priqtelstvo..imam si mnogo dobar priqtel nqkade ot okolo 3 godini...prosto priqteli sme.. nqmame nikakvi po-specialni chuvstva pyk i da imashe spored men shte se razbere..
    Povqrvai mi ima zadni misli tvoq "priqtel"
    In dreams there are no rules...

Повече от фен
    NaSkO_ ami nemoga da go povqrvam,zashtoto az si imam priqtel i do skoro toi sashto si imashe priqtelka .. vinagi mi kazva vsichko,ako me haresvashe edva li shteshe da e taka i nqmashe da mi govori za momicheta

Even heaven is hell without you

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    естествено,че може да има пр между момиче и момче ! моят най-добър приятел е момче и аз наистина много го обичам (като приятел) постоянно си казваме ,че се обичаме,и всички чувства между нас са само приятелски ! Аз още от малка си излзам повече с момчета,отколкото с момичета..те са по-готини,не са интриганти,не говорят само за клюки и т.н. !
    I am a violet butterfly !

Всичко е възможно...

Цитирай Първоначално написано от malkoto^f
    NaSkO_ ami nemoga da go povqrvam,zashtoto az si imam priqtel i do skoro toi sashto si imashe priqtelka .. vinagi mi kazva vsichko,ako me haresvashe edva li shteshe da e taka i nqmashe da mi govori za momicheta
    Nz no spored men shte doide vreme kogato ti she si bez gadje i toi she si priznaee 4uvstvate pred teb koito e kril tolkova vreme kato e igrael rolqta na dobriq priqtel...no estestveno tova e samo moe mnenie
    In dreams there are no rules...

Голям фен
    Emi az mislq che istinski priqtelski chuvstva mejdu momche i momiche sa rqdkost. Vinagi ima chuvstva ili ot ednata ili ot drugata strana. No si mislq che v redkite sluchai kogato ima prosto priqtelstvo, tova priqtelstvo e mnogo silno

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    според мен не /от личен опит/, защото ако 1 момче ти е приятел той, за да иска така да те опознае и да контактува с теб.явно има нещо повече от приятелство за него.
    няма любов

За мен е възможно..но в повечето случай сякаш завършва с това че винаги единият се влюбва в другия..

Моля ви, гледайте датата на темите. Това е поредната стара тема!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си