- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Може ли да се съберем след време пак ?
Kakuv e 6ansa da se razdeli6 s purvata,edinstvenata i nai-golqmata si lubov i sled godini kato podurjate vruzka si samo s izvestqvane na noviqt vi nomer,i sled kato ste ulegnali i porasnali da se suberete i otnovo da subudite tazi lubov?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Голям .. където е текло пак ще тече ..
Напълно съгласнаПървоначално написано от Atika
___to Be Continued___
ми възможно е 50/50 според мен
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Koгато е горял огън винаги остава жар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз мисля, че си зависи от човека. Миналата година едно много бивше гадже искаше да се съберем след пет години, обаче аз не искам да се връщам в миналото. Иначе за някой не като мен мисля, че е голям шанса.
много зависи пт хората.При мен е доста вероятно просто защото привързването ми към даден човек е продължително.Ако има промяна в характерите събирането според мен е много вероятно, но не е желателно![]()
![]()
![]()
![]()
A ti obi4a6 li go o6te?Първоначално написано от broken_dreams
Ами също според мен шанса е голям.Може да пламне нова любов и така...
Първоначално написано от Aleandra
to4no
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Определено имах чувства към него, но нямам желание да се ровя в миналото. Попринтцип ме беше страх, че преди беше толкова хубаво и, че ако сега не е ще ми се разбият красивите спомени.Първоначално написано от TaKe_SmILeS
Първоначално написано от Atika
Така е, поне при мен ..
До сега не ми се е случвало да тръгна с бивше гадже, но ако някое много иска да се върне при мен, бих се съгласила ...
Веднъж харесала ли съм си някое момче, ако не се е променил много(и то към отрицателна насока)бих си го харесала отново...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi 6ans ima zavisi ot jelanieto![]()
Първоначално написано от tosti
![]()
винаги има шанс, път и ти винаги можеш да мечтаеш щом имаш надежда![]()
mi az mislq 4e e napulno vuzmojno stiga nqkoi da ima jelanie vsi4ko se postiga no bez jelanie,...............ni6to ne stava![]()
Според мен, шансовете не са никак малки, но зависи от самите хора.![]()