- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ванко 1 е пак сред нас
Днес научих, че са освободили Ванко 1 от затвора и вече е нормален гражданин отново. Очаквате ли сега завръщането му на сцената с разбиващи балади за смисъла на живота и свободата![]()
Очаквам простотиите му.
А и дай инфо. Все пак това заради, което е осъден е доста сериозна работа как така са го освободили. Аз само на слухове не вярвам.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
искам да еба сички пички от украйна майна
Всичко наред само дато новината е 29.08.2003 г...
Не съм толкоз тъп.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
И аз днеска четох във вестник 24 часа, че ще го пуснат на свобода..
Еми да ви кажа все ми е едно...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз чух ,че нещо щял да излиза............ма колко е вярно един бог знае..........не че ме и интересува![]()
ooo da izlqzul e i e v hotela si v pdosvobodili sa go za6toto mai sa promenili nqkuv zakon ili ne6to takova, prisudata za trafik na jeni stava maksimum 3godini, a toi ve4e gi e izlejal
ina4eee 100% 6e po4ne da pravi pesni zaa jivota, nespravedlivostta i bla bla
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами може и да се завърне на сцената,но не ме интересува.Музиката му е толкова тъпа,че...
Голямата комбина отново се събра. Очаквам завръщането с нетърпение.\
/
![]()
xaxaxaxaПървоначално написано от Jamalska
Дааа се радва на мизерния си животец, не ми пречи. (:
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
Много важно.....и да го пускат и да не го пускат,животът ми няма да се промени от това.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Дано започне пак да пее. Харесваха ми дуетите му с Шамара. Готини клипове....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Аренби рекърдс отново са във игратаа - Ъ - Ъ Разтвории си кракатаа.
2т. системно
Ами НЕПървоначално написано от LunaTriCk
ВАНКО 1 е на свобода,но дали излиза като ВАНКО 1 или като Ивана 2 не е много ясно![]()
![]()
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
направо ме разцепват със Шамара "майка ти да еба във гъза, имаш семка на гърба!"
![]()
![]()
![]()
маа фака
Пхах, сега ще почне да пее песни за затвора
И междудругото делото ще се преразглежда, следователно (хипотетично де, аз не вярвам) още утре може да го върнат![]()
Голяма работа.И песните му са адски тъпи между другото
Ем браво на него =D> след 3 месеца пак ще е в затвора![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Все ми е едно къде ще бъде - дали в затвора или в скъп хотел изобщо не ме интересува....![]()