.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Vajen vupros?

Guest

Vajen vupros?

Imam edni mn qki dunki 7/8 sa..... a sega idva zima i nqma kak da gi nosq hodih po magazinite ne moga da si haresam i iskam da mi napravqt su6tite po poru4ka samo 4e da mi gi oduljat da mi gi napravqt po dulgi? ot sofia sum vuzmojno li e tova? kude? i kolko shte struva?

Guest
    help me de

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Аз не съм от София затова конкретно по въпросите ти не мога да ти помогна, но защо не опиташ да носиш тези дънки подпъхнати в някои по-дълги ботушки? Ако си отива така разбира се! На мен много ми харесва това съчетание. Ако ти харесва и на теб идеята и мислиш че ще си подхожда така - ами просто опитай!

Супер фен
    bua stiga e neska ne vidqh ni edin 4ovek koito da ne si e navrql dankite v boti6ite !!! tva SUcKs!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    София
    bua stiga e neska ne vidqh ni edin 4ovek koito da ne si e navrql dankite v boti6ite !!! tva SUcKs!!!!!!!
    ами според мене тая мода отмина и вече е малко демоде,щото наистина никой не виждам и аз да хопди така.Затова отиди и си купи едни нормални дънчици с тях пак ще си яка мацка \/

Мега фен Аватара на koalka
    Ами сигурно може,но дънките най-вероятно ще се оскъпят.Не мога да ти кажа колко точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си