- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неудобно ... :(
zna4i problema e sledniq ...neznam poradi kakva pri4ina no kogam sam s priqtelkata mi i da kajem ako e sednala do men i sme se pregurnali i ako se celunem ne6to ....vsa6tnost problema e 4e patkata mi stava i mi e nqkvo syper neydobno a prosto nqma kak da go kontrolirampo nqkoga dori nai lekite pogalvaniq ili celuvki po vrata me karat da "stavam" nqkoi moje li da mi dade nqkoi suvet za6toto naistina mi e neydobno
![]()
Какво значи да свикна на мене ми е супер кофти уе човек ....предполагам че и на нея и е кофти като се приближи до мен и разбере ....Първоначално написано от . Marto.cool . .
![]()
![]()
дайте няква идея как да го предотвратя
probvai okolo minuta da ne misli6 za ni6to izolira6 se...6te vidi6 4e deistva...pak za dr nz...tva pomaga na pr mi ako sme pove4e hora i si pozvolq nqkoi raboti...na nego da mu e komfortno i drugite vaob6te i da ne razberat...e 4e prqtelkata ti znae...spoko tva si se use6ta i na 2 metra ot tebe da e...prosto momi4etata sme takiva...taka 4e spoko...nqma ot kvo da ti e kofti...mom4etata ste si takiva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност, трябва да е доволна, че те вдига от една целувка.Първоначално написано от хахавияq
Някой момичета и с голия си гъз не могат да надървят гаджето си, такаче кво е палиш ?![]()
ами незнам просто си мисля че на приятелката ми няма да и е много комфортно като се доближи до мен и ..... според мен ще е гадно незнам
някво кофти е дали всеки е така или при мен е различноняма ли някаф начин който някой да е пробвал и да знае
![]()
Що пробвам това с изолирането ако пак се случи такава мизерия
но все пак на някой друг му се е случвало да казва
![]()
а така да се кефи, че те дърви само с целувка!
Ъъ... ми много си срамежлив човече... а отностно това ,което "става" мисля ,че всичко си е супер нормално и при всяко нормално момче/мъж е така ...така ,че няма от какво да се притесняваш.... напротивПървоначално написано от хахавияq
![]()
hmmm blagodarq vi radvam se 4e ne samo az sum taka![]()
Всички ние сме така и не виждам защо трябва да се притесняваш/ме ,все пак това доставя удоволствие на момичето - да знае ,че приятелят и се възбужда от едното нищо дето се викаПървоначално написано от хахавияq
![]()
хайде със здраве ...![]()
Да попитам момичетата ....Неприятно ли ви е ако усетите да кажем докато танцувате че приятеля ви е възбуден ?!
Trevoji se ako ne ti stava![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Mi kazvat 4e pomagalo da si pomisli6 za maikasi babasi groznata lelka otsre6taprosto probvai ne6to takova
tova nqma da pritesni priqtelkteti...i nie jenite znaem za ko stava duma..spoko pi4 na vseki se slu4va ..ne se pritesnqvai tolkvoa :P
no exit
радваи се че става щото на някои вобще не им става ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мхм ясно ...благодаря защото наистина ми беше едно такова кофти ....значи да не се притеснявам толкова и всичко ще е тип-топ![]()
Разбирам да се оплакваше ако не ти ставаше патката ама...Първоначално написано от хахавияq
Еми като ти прави проблем-режи!!!
Какво да ти кажа...нормално е това,за което питаш.Просто се възбуждаш.
Кефи се бе пи4! После ако си омръзнете ше видиш голям зор докат го надървиш![]()
![]()
Робинята на Quench
biv6iq mi priqtel ima6e tvoq problem mi to nqma lo6o takmo i diga6 va6kite i q kara6 da se 4ustva vajna...
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Аз само докато си помисля за мойта иии ми става той голям проблем
Еми ще ти стане я като те кефи
Аре хвани да се целуваш с баба си да видим кво ще стане![]()
Няма нищо лошо в това
А и мисля, че на нея трябва да и е гот че те възбужда
Де да знам Аз яко се кефя като пипна мокрото коте на приятелката ми![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
hahah taka eПървоначално написано от IdiOtKa
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ако не ти ставаше да се притесняваш, ама в случай че ти става...нямаш грижи значи. Турни си един по-дълъг пуловер, ако те е срам чак толкова.