- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Неудобно ... :(
И аз съм като нашия "гост" винаги ми става и мисля ,че на всеки мъж§момче му става!
Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
-Професионален убиец
-Психолог
Хакуна Матата \Първоначално написано от ANBU Психолог
/
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
На т'ва "НЕЩО" му се вика високо либидо... И т'ва е нещото, което чичковците с многото пари и плешивите глави отдавна са загубили и компенсират с големи червени или черни коли :P. И да ти кажа радвай се, докато го имаш... И недей само я целува приятелката, че ще експлодираш някой път![]()
mislq 4e tfa 4e ti stava ne e nikaf problem4udo golqmo kfo se pritesnqaash
pyk ako tolkova ti pre4i si misli za ne6to gadnu
Той твоя приятел немога да си го представя да влиза в мъжката съблекалня с вдигнат....Първоначално написано от krem4et0
Тогава познай какво става.... БОЙ ШИИИИИИИИИБАН ПЕДЕРАС МАЗЕН!!!
Неможе 100% от времето да му е вдигнат!! Тва е невъзможно.
Ае той твоя приятел да не излиза с теб и със списание МАКСИМ в ръка и от това да го вдига.
Относно тва което усещаш на корема си е твоята лична пишка
ХАПНИ СИ!!!
Spoko pi4 i moito gaje e sa6totoOba4e az se KEFQ mn 4e mu se nadarvq ot nqkolko kiss,taka 4e ne se pritesnqvai \
/
Бъди сигурен че не и е кофти като вижда колко много те възбужда.Първоначално написано от хахавияq
Спокойно, нормално е, още не сте го правили. След година-две полов живот заедно изобщо няма да е така. Току-така няма да се възбуждаш. Е, пак ще си се възбуждаш, естествено, ама не така непрекъснато. Особено ако правите секс по-често. Аз много се кефя, когато усетя, че на приятеля ми му е надървен, много ми е яко, когато си го притиска в мен, търка си го и т.н. Смятам, че това момиче трябва да има психични отклнонения, ако не й харесва, когато си надървен. Или да е някаква супер малка на 11 - 12 години, дето изобщо си няма на представа от половата система и секса.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
илюзии... на 11-12 си нямали представа от секс........... май не си минавала край лапешките дискотекиПървоначално написано от Chiana
![]()
Това е нормално,спокойно ще се оправиш.Само го давай по-спокойно не се сдухвай,няма страшно![]()
f@nt@zi@
emi tova si e napulno normalnonqma ot kakvo da se pritesnqvash qvno momicheto te vujbujda
i na moq priqtel mu 'stava6e' taka ama 4estno kazano az se kefeh xaxa nqma ni6to lo6o v tva osobeno ako se kefi6 kak se celuvate..a btw toi mi kaza 4e mu pomaga da mu spadne kato si misli za teletubbies![]()
Така като гледам всяко момче се възбужда почти от едни и същи неша..някои по-лесно, други по-трудно!Примерно мой приятел се възбужда булвално от най-малкото..в смисъл само да погледне някое момиче как танцува и е готов!Даже само разговора понякога му е достатъчен!
Няма страшно, просто врата явно ти е ерогенна зона... Аз лично не се сещам как може да се контролира възбудата.
SY
ми лесно като я накара да му хакне една ножка или свирка да му врътне че да спадне.....Първоначално написано от dudeto_sy
п.п. и на мене тей ми става и се дърпам от момичето понеже сме от скоро и да не земи нещо да се панира ама ще зема да и кажа че е нормално ако не се е усетила![]()
Ами аз пък не се дървя от целувки.. С приятелката ми ходим от година и малко (ако ме хване че не знам точно, лелееее) ама ми трябва малко повече от "нея"
за да се възбудя... Все пак говорите за обикновенна целувка нали ?
Бе нормално си еНема се притесняваш че ти лопва кандилото
![]()
Mi lice spored men na priatelkata ti daji i stava mn got,4e te vuzbujda tolkova mn !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еи тва го бях забравила хахахахахахаххаПървоначално написано от MrAsNiKa
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
А аз пък бих се обидила ако на гаджето ми не му става като съм до него!!! досега не съм имала такъв проблем и мн се радвам! а ако не му стане докато го целувам или галя... какъв мъж е той тогава???![]()