.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    И аз съм като нашия "гост" винаги ми става и мисля ,че на всеки мъж§момче му става!

Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
    -Професионален убиец
    -Психолог

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от ANBU Психолог
    И аз съм като нашия "гост" винаги ми става и мисля ,че на всеки мъж§момче му става!
    Хакуна Матата \/

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

i_na_SanDRo_mu_stava
    Guest
    На т'ва "НЕЩО" му се вика високо либидо... И т'ва е нещото, което чичковците с многото пари и плешивите глави отдавна са загубили и компенсират с големи червени или черни коли :P. И да ти кажа радвай се, докато го имаш... И недей само я целува приятелката, че ще експлодираш някой път

Голям фен
    Град
    Бургас
    mislq 4e tfa 4e ti stava ne e nikaf problem 4udo golqmo kfo se pritesnqaash pyk ako tolkova ti pre4i si misli za ne6to gadnu

Голям фен
    Град
    Stz
    Нормален ли си къф си?Баси темата 100% ебавка!И ако все пак не е-мноу си зле момче...тва е хубаво,даже сигурно повдига самочувствието на приятелката ти,тъй че не се оплаквай а се радвай!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да попитам момичетата ....Неприятно ли ви е ако усетите да кажем докато танцувате че приятеля ви е възбуден ?!
    Не!Приятелят ми е винаги възбуден и не мен ми харесва да знам,че е така!
    Той твоя приятел немога да си го представя да влиза в мъжката съблекалня с вдигнат....
    Тогава познай какво става.... БОЙ ШИИИИИИИИИБАН ПЕДЕРАС МАЗЕН!!!

Неможе 100% от времето да му е вдигнат!! Тва е невъзможно.
    Ае той твоя приятел да не излиза с теб и със списание МАКСИМ в ръка и от това да го вдига.
    Относно тва което усещаш на корема си е твоята лична пишка

ХАПНИ СИ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да попитам момичетата ....Неприятно ли ви е ако усетите да кажем докато танцувате че приятеля ви е възбуден ?!
    Не!Приятелят ми е винаги възбуден и не мен ми харесва да знам,че е така!
    Той твоя приятел немога да си го представя да влиза в мъжката съблекалня с вдигнат....
    Тогава познай какво става.... БОЙ ШИИИИИИИИИБАН ПЕДЕРАС МАЗЕН!!!

Неможе 100% от времето да му е вдигнат!! Тва е невъзможно.
    Ае той твоя приятел да не излиза с теб и със списание МАКСИМ в ръка и от това да го вдига.
    Относно тва което усещаш на корема си е твоята лична пишка

ХАПНИ СИ!!!
    Говоря за времето,когато е с мен-да кажем по 2 часа през 2-3 дни,че сега се виждме рядко.Не говоря за целия му живот извън нашето общуване.Просто след една лека целувка и е готов.Аз какво да направя?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Spoko pi4 i moito gaje e sa6toto Oba4e az se KEFQ mn 4e mu se nadarvq ot nqkolko kiss,taka 4e ne se pritesnqvai \/

Re: Неудобно ... :(

Цитирай Първоначално написано от хахавияq
    zna4i problema e sledniq ...neznam poradi kakva pri4ina no kogam sam s priqtelkata mi i da kajem ako e sednala do men i sme se pregurnali i ako se celunem ne6to ....vsa6tnost problema e 4e patkata mi stava i mi e nqkvo syper neydobno a prosto nqma kak da go kontroliram po nqkoga dori nai lekite pogalvaniq ili celuvki po vrata me karat da "stavam" nqkoi moje li da mi dade nqkoi suvet za6toto naistina mi e neydobno
    e kakav e problema 4e ti stava li?hah q gi pitah teq na koito ne im stava ....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от хахавияq
    Цитирай Първоначално написано от . Marto.cool . .
    Ooo bratle spokoino sled vreme 6te svikne6 inqma da ima6 takiva problemi...
    Какво значи да свикна на мене ми е супер кофти уе човек ....предполагам че и на нея и е кофти като се приближи до мен и разбере ....
    дайте няква идея как да го предотвратя
    Бъди сигурен че не и е кофти като вижда колко много те възбужда.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, нормално е, още не сте го правили. След година-две полов живот заедно изобщо няма да е така. Току-така няма да се възбуждаш. Е, пак ще си се възбуждаш, естествено, ама не така непрекъснато. Особено ако правите секс по-често. Аз много се кефя, когато усетя, че на приятеля ми му е надървен, много ми е яко, когато си го притиска в мен, търка си го и т.н. Смятам, че това момиче трябва да има психични отклнонения, ако не й харесва, когато си надървен. Или да е някаква супер малка на 11 - 12 години, дето изобщо си няма на представа от половата система и секса.
    HardC0re and BDSM forever

SanDRo123123123
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Спокойно, нормално е, още не сте го правили. След година-две полов живот заедно изобщо няма да е така. Току-така няма да се възбуждаш. Е, пак ще си се възбуждаш, естествено, ама не така непрекъснато. Особено ако правите секс по-често. Аз много се кефя, когато усетя, че на приятеля ми му е надървен, много ми е яко, когато си го притиска в мен, търка си го и т.н. Смятам, че това момиче трябва да има психични отклнонения, ако не й харесва, когато си надървен. Или да е някаква супер малка на 11 - 12 години, дето изобщо си няма на представа от половата система и секса.
    илюзии... на 11-12 си нямали представа от секс........... май не си минавала край лапешките дискотеки

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Това е нормално,спокойно ще се оправиш.Само го давай по-спокойно не се сдухвай,няма страшно
    f@nt@zi@

HeLkA
    Guest
    emi tova si e napulno normalno nqma ot kakvo da se pritesnqvash qvno momicheto te vujbujda

Guest
    i na moq priqtel mu 'stava6e' taka ama 4estno kazano az se kefeh xaxa nqma ni6to lo6o v tva osobeno ako se kefi6 kak se celuvate..a btw toi mi kaza 4e mu pomaga da mu spadne kato si misli za teletubbies

Така като гледам всяко момче се възбужда почти от едни и същи неша..някои по-лесно, други по-трудно!Примерно мой приятел се възбужда булвално от най-малкото..в смисъл само да погледне някое момиче как танцува и е готов!Даже само разговора понякога му е достатъчен!

...

Няма страшно, просто врата явно ти е ерогенна зона... Аз лично не се сещам как може да се контролира възбудата.
    SY

кккк
    Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Няма страшно, просто врата явно ти е ерогенна зона... Аз лично не се сещам как може да се контролира възбудата.
    ми лесно като я накара да му хакне една ножка или свирка да му врътне че да спадне.....

п.п. и на мене тей ми става и се дърпам от момичето понеже сме от скоро и да не земи нещо да се панира ама ще зема да и кажа че е нормално ако не се е усетила

Guest
    Ами аз пък не се дървя от целувки.. С приятелката ми ходим от година и малко (ако ме хване че не знам точно, лелееее ) ама ми трябва малко повече от "нея" за да се възбудя... Все пак говорите за обикновенна целувка нали ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е за целувка с език говорим поне аз де.Въпреки,че понякога и това е много-усещла съм го възбуден само като ме гледа,ако съм се понаконтила.

Бе нормално си е Нема се притесняваш че ти лопва кандилото

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Trqq si dovolen ot sebe si

Град
    Na lunata
    Mi lice spored men na priatelkata ti daji i stava mn got,4e te vuzbujda tolkova mn !!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от ANBU Психолог
    Хакуна Матата \/
    еи тва го бях забравила хахахахахахахха
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    А аз пък бих се обидила ако на гаджето ми не му става като съм до него!!! досега не съм имала такъв проблем и мн се радвам! а ако не му стане докато го целувам или галя... какъв мъж е той тогава???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си