- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам много бързо
От около 2 години имам полов йиво и не се оплаквам от него( В смисал правя секс повече от редовно) Обаче имам следния проблем. Мисля че свършвам прекалено бързо, опитвал сам какво ли не ама все... Изригвамдаите някакъв съвет какво да направя щото... Така не става.
Превъзбуждаш се или какво
Аз ако съм много възбуден може гаджето като ми го хване ии да свърша
Зависи колко време ви е любовната игра
Да те попитам какво означава бързо ?!
И не може ли като свършиш да продължиж след това![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Пфф ми братлее и аз незнам, чукам си ги аз мацките и след примерно 10-15 мин и хоп устите им пълниПървоначално написано от MrAsNiKa
![]()
Цък цък яцък.Така е кат не си уморявате пищовите често.
2т. системно
Пове4е ръ4ен труд преди секса особено и ше изкарваш по 4ас-два![]()
![]()
Робинята на Quench
На тебе Владо казвали ти ”Сладичко искачкай да си одаря една чики* и те мятам”Първоначално написано от SINDEL
Аз не си го представям![]()
Емии сменяш пълнителя и пак си тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ама Владо не свършва бързо моля моля![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами при втория, третия път как свършваш? Аз не виждам нищо лошо в това да свършваш бързо. Аз се кефя, когато приятелят ми свърши бързо, това означава, че е възбуден=> аз го възбуждам и го карам да свършва бързо=> яко му е => мен ми е още по-яко. Пък като се проточи секса повече от половин час взима да ми писва. Особено че аз свършвам на 3-4 минута и после, ако не получа втори оргазъм, искам да свърши възможно най-бързо, защото изсъхвам и се протърквам. Така че не всички момичета обичат дългия секс. Пък и според мен след втория, третия път, ще свършваш много по-бавно, ако изобщо свършваш.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Карах го по - бавно не бързо, като усетиш, че свършваш спри рязко ще ти стане гадно, но пък ще може да продължиш
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ммм и с колко ще одължи това времето му за свършванеПървоначално написано от N.C.L
![]()
И към тези които дават съвет да си джасне една ножка преди да почне не мислят ли че се губи желанието после ?!!![]()
Има такова моменто чувство за около 10-20 мин после вс е окПървоначално написано от MrAsNiKa
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Еми човече не ти оставая нищо друго освен да действаш след прочетените савети и после да кажеш помогнало ли е нещо![]()
уффф и моя мъж е същия и направо ме дразни вече като почне да си мисли че се излага!!! кой ви е накарал да си мислите че дългия секс е по-хубав- и аз кат свърша и после се моля тои да свършва по-бързо!!! пич хич да не се шашкаш! гледаи тама какво са те посъветвали другите и деистваи![]()