.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Отчаян от всякаде
    Guest

Moderated by W.I.M.: Тя дори не ме целуна днес ... :(

защо стана така ...днес с приятелката ми направихме 2 месеца от както сме заедно ....сутринта станах рано и ходих да и купя цвете ( купих и червена роза)ама това не е от значение...целия ден бяхме заедно и правех всичко необходимо за да се чуства добре ...но днес не получих нито една целувка ...поне едничка само....ама не какво съм направил каде е проблема ...само за довийдане се целунахме... сега се чуствам адски зле ...каде е проблема ? HELP PLS

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Мега фен Аватара на koalka
    Ами супер тъпа постъпка от нейна страна,ако е нямало причина.Не питай нас-питай нея.Само така можеши да разбереш какво има.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi de da znamkud e problema,sigurno v tova,4e ste 5ti klas !
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

mi popitai q

Повече от фен
    Град
    София
    ееееее много кофти приател тя направо се ебава с теб,ама какво да се прави явно има нещо и искам да те попитам преди ставало ли е така и дали сте се целували преди този ден някога

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    А ние как би трябвало да знаем? Защо не попита приятелката си. Все пак тя не е фабрика за целувки. Сигурно е имало някаква причина Най-добре поговори с нея и си изяснете нещата.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Липсата на целувки значи липса на чувства...
    Поне при мен е така, не може момчето, което обичам/харесвам да е до мен и да не ми се иска да го целуна...
    Явно просто чувствата и към теб лека полека се изпаряват..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на iiirish
    само тя може да ти каже. аз никога не бих направила подобно нещо, защото ще се приеме като липса на тръпка или желание са близост. цял ден си я глезил, а тя нито една целувка да не ти даде най-добре я питай какво става или какво е станало и ако ти си този, който е сгрешил се опитай да не повтаряш грешката

Отчаян от всякаде
    Guest
    тя е на 14 а аз на 16 .....друг пут сме се целували но винаги аз поемам инициативата ( А ТОВА НЕ МИ ХАРЕСВА ) ....хора много я обичам защо прави така с мен ( тя ми казва че ме обича много ) ..не я разбирам.... В МЕН ЛИ Е ПРИЧИНАТА

Повече от фен
    Град
    София
    тя ми казва че ме обича много
    Е те това не го разбрах или те обича или не те обича явно причината е в нея и я по-добре седнте и се разбере едно хубаво с нея и си решете проблемите Не мисля,че тук ще намериш обяснение на въпросите обясненито ще дойде от праиателката ти

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Moje prosto da e chakala kakto obiknovenno ti da napravish purvata krachka kakto vinagi..Pogovori s neq i she se izqsnite...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    PICH NE TI ZAVIJDAM

Миии 1. Или си сгафил нещо и не си се усетил и мацката ти е била сърдита!!! 2. Или не е била в настроение!!! 3. Или просто мацката ти е мн бавна и не е оценила действията ти!!! Но най-добре я попитай защо се е държала така
    Shall we dance???

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    mi ne mislq 4e problema e koi nz kakuv nz sigurno e bila zaeta s dr ili nz samo tq si go znae tova no ne mislq 4e ima ne6to v predvid spoko ne se trevoji ako puk si dostatu4no smel i iskren i ako mn durji6 da razbere6 za6to ne te e celunala q popitai nqma lo6o

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    ми сладък трябва нея да я питаш само тя може да ти обясни постъпката си. Никой от нас не може да ти каже защо го прави може само да те подлъже с нещо например аз си мисля че вече нещо не върви между вас. Обаче може и да греша така че най-добре питай нея.

П.П. Пиши какво е станало след това.
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Отчаян от всякаде
    Guest
    Kaza mi che se bila pritesnila zashtoto nikoga dosega ne sa i bili podarqvali cvete i che mnogo me obicha

"винаги аз поемам инициативата"
    Може би я е страх да не би да те притеснява с нещо ако тя започне инициативата за каквото и да е било ... Пак и найстина може да се е притеснявала ...Всичко е възможно ...

Обичам те , мили мой Гого !

kat ne te celune tq celuni q ti...da ti imam problemite.....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Guest
    ko ti pyka?

Leleeeeee az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da otka4a!!!dobre 4e sam momi4e i ne se nalaga da tarpq nqkoi a po skoro nqkoi men trqbva da tarpi kakto v tvoq slu4ai!!! ama tvoita macka mn kofti e postapila! ako men taka me glezeha mnogo 6tqh da sam dovolna,a tq vmesto da se kefi se cupi.ne ti zavijdam pi4!!!!!nai-dobre govori s neq. uspeh!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Фен
    Град
    София
    Еми няма какво да ти кажа,освен говори с нея
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Може би е срамежлива,може да не е била в настроение...сичко може.Просто я попитай.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Целуни я ти бе!Не може само единият да целува.Правят го и двамата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си