.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: sama sam

samoto_momiche
    Guest

sama sam

chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

FiRe_LaDy
    Guest
    MmMm pochti v syshtata situaciq bqh.I pri nas bqhme stignali pochti do sex,az go zarqzah i t.n.,ama ne sajelqvam za stanaloto .. ne sajelqvam i che e svyrshilo - Ndedei sajelqva i ti!OStavat ni hubavite spomeni.

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!
    Взе ми думите от клавиатурата! ;D
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Фен
    Град
    XaCKoBo

Re: sama sam

Цитирай Първоначално написано от samoto_momiche
    chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah
    Ае ко са жалвате е ... аз като съм нямал гадже избощо ко да напрая ... жевея в тъп град и немога си намеря подходящо момиче или ако намеря то просто не става ... и тфа е смисал тя си има гадже или нещо таково тай че не е толкова лесно ....
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Бе и аз сам съм самотен , но кой ме пита
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

mi kato za na4alo dai pic i skype i moje i da re6im problema ti

Мега фен Аватара на koalka
    Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami 100% sum sigurna 4e ne si go zarqzala prosto ei taka a e imalo nqkakva pri4ina i ako tazi pri4ina su6testvuva ne biva da pravi6 gre6kata da se vru6ta6 pri nego a puk otnosno tova 4e se 4uvstva6 samotna-nedei da se trevoji6 za izli6ni ne6ta izlizai s priqteli zabavlqvai se pravi tova koeto obi4a6 i 6te zabravi6 mn burzo

Въпросът не е само да не бъдеш сама, но и да си с човек, който обичаш, а не просто с някой, който да запълва празнотата. Щом си напуснала бившият предполагам си имала основателни причини. Не се връщай при него само, за да не си сама.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на iiirish
    не виждам защо трябва да съжаляваш, че с приятеля ти не сте стигнали до секс какво е за теб самотата?! да се е*еш с някого за да си запълваш времето ли?! в самотата човек търси опора и подкрепа, нуждае се от рамо на което да се опре, а не от човек, който да ти разтваря периодично краката с извинение

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Кофти е, но няма начин. Станалото е станало. Може да звучи изтъркано, но колко повече мислиш за това- че си самотна, че нямаш гадже, толкова по-кофти ще ти става. Прави неща, които ти е кеф да правиш, живей си живота!
    От личен опит ти казвам, че ще намериш някой, или той ще те намери теб, точно, когато най-малко очакваш.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    6tom si go napusnala,kakto kazaha ve4e drugite e ialo pri4ina!i ega ne trqbav da se vru6ta6 nazad i da se samosujelqva6!ot tova polza nqma-gledai napred !i 6te se poqvii mom4eto!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...
    не че ми е само до секса, но винаги ще помогна на някое самотно, отчаяно момиче
    vengeance knows no mercy

Не ми е ясно едно нещо само ... какво като нещата са упирали до сек ... ако си мислиш , че това ще задаржи или ще разпадне една вразка , то за какво ти е тя ! А и защо ще се връщаш при бившия си ... !? Ако си самотна си намери нови приятели , защото секса няма да те направи по - малко сама , а най - много да те накара да се чувстваш предадена и използвана !

Обичам те , мили мой Гого !

Mi da ti kaja az si nqmam gaje ot 10 meseca,za6toto mom4etata sa kreteni i iskat samo sex.Nedei da se zahva6ta6 s takuv.Ne si zaslujava!

nakade varvi toq svqt be?!??!? kat ti se e*e (6toto na tebe mai tva ti se pravi) se 6a sa nameri nqkoi spox
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Не се връщай при бившия ти приятел само защото се чувстваш самотна.За да го зарежеш значи е имало някаква причина ..така че не се връщай назад и гледай само напред! Колкото до това че се чувстваш самотна - мии .. то всеки понякога се чувства така в дадени моменти и ситуации ,но го погледни от добрата страна на нещата - свободна си! може да правиш каквото си поискаш, когато си поискаш и с който си поискаш без да се съобразяваш с някой друг .. в крайна сметка всички знаем,че свободата е много сладка:) такааа чее .. спокс , за всичко си има време.Когато най-малко очакваш ще се появи някой,който да ти завърти главата!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си