.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    AzZzZz
    Guest

Pak na krystopyt ...

Ima edno momche,koeto si ima priqtelka,ama tq e na drugiq krai na BG.Ta ot dosta vreme mi pokazva,che ima nqkvi chuvsitva.I taq vecher bqh na rd na edna nasha pr i toi beshe tam.I nali gushka ma,az sa dyrpah,ama toi ne sa otkazvashe.Mychi sa nqkolko pyti da me {P},ama az ne mu dadoh.Nakraq kogato si trygvah mu kazah ` chao ` i toi si nadigna glavata kym men i se .I taka dobre ama mi e kofti shtoto cqla vecher ni povtarqha `` stiga be .. priqtelkata ti `` ... toi do kolkoto razbiram ot dumite mu ima namerenie za neshto po seriozno s men.Ama nz kakvo da pravq.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами все пак на първо място трябва да мислиш за себе си!Кво те ебе за оная!Ако ти го харесваш и той има наистина сериозни намерения ъм теб,да зарязва приятелката си и се взимайте!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

AzZzZz
    Guest
    Eisega govorih s edin negov mn dobar pr i toi kaza,che toi(da go narechem A.) mn bil hlytnal po men.I mnogo sam go kefela i nekvi takiva gi govorel.Apak syshto taka,che ako A. trygnel s men,shtql da zareje gadjeto ... ee ne mi puka za onaq.KOga li mi e pukalo za nqkoq \/

"Говорих с негов приятел" бла бла , много ясно , че като са приятели ше те хвърли на джанката..абе как и да е ;р На момчета вяра да нямаш .. ти сама трябва да се увериш , че има чувства към теб, а не да слушаш кой както ти казва
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

AzZzZz
    Guest
    Toi e syshto i moi mnogo dobar priqtel.I ne bi me izlygal,shtoto imenno az uredih neshtata s momicheto,koeto haresva.A i e mn svesten ... Em da nqmam golqmo doverie na momchetata .. vinagi si imam edno na um!

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами очевадно нямаш нужда от съвети,щото квото и да ти кажем ти казваш че те харесва,че не ти пука за приятелката му,че ще я зареже заради теб!Я кажи пак какъв точно е проблема?!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

да бе аз съм 100% сагласна с Мел , ти какво сикаш !
    А ми кажи защо е още с нея след като харесва теб ... !? аз ще ти кажа , защото може би тя значи повече за него от теб ... все пак е с нея от много повече време и времето му прекарано с нея би било по - ценно от 1000 часове с теб ...
    Това е истината ....

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ако беше толкова хлътнал едва ли още щеше да е с приятелка.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами говори с него,не стой така.Това е супер гадно,което прави,защото той я лъже и й изневерява.Правете нещо,но най-добре да се разделят.Ако има чувства ще го направи.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami mn opletena situaciq.ami spored men purvo trqbva da razbere6 kakvo sa namereniqta mu kum teb i kum priqtelkata mu za6toto taka na slqpo ni6to ne biva da pravi6 i ako otgovorut mu te udovletvorqva za6toto e qsno 4e ti ima6 4uvstva kum nego i toi kum teb prosto deistvai NO nedei da bude6 prekaleno dover4iva za6toto toi moje vibagi da ti kaje 4e e skusal s neq a da ne e

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    i tq i az i toi i drugiq!)))))))))))))govori s nego ,vij za kakvo stava vupros to4no,zaslujava li si ili ne nervite i napajenieto!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на iiirish
    щом има намерение на нещо по-сериозно с теб, ти също бъди искренна с него и му кажи, че те притеснява факта, че той все още е с приятелката си. ако наистина е решил да бъде с теб, значи ще е само твой, и нямаш намерение да го делиш с друга. нека всички разберат, че ти си тази, с която той иска да бъде!

Цитирай Първоначално написано от simona.91
    ami mn opletena situaciq.ami spored men purvo trqbva da razbere6 kakvo sa namereniqta mu kum teb i kum priqtelkata mu za6toto taka na slqpo ni6to ne biva da pravi6 i ako otgovorut mu te udovletvorqva za6toto e qsno 4e ti ima6 4uvstva kum nego i toi kum teb prosto deistvai NO nedei da bude6 prekaleno dover4iva za6toto toi moje vibagi da ti kaje 4e e skusal s neq a da ne e
    Това мисля и аз

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Цитирай Първоначално написано от simona.91
    Това мисля и аз
    tova e spored men parvilnotot re6enie

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Първо да скъса с гаджето си и тогава да ти се натиска.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си