- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 0hhhh pak cikul...
Znachi za 1vi put mi doide kraq na minalata godina ili po tochno minaliq dekemvri...sichko beshe dobre no sega mi doide na 29ti septemvri, dnes sme 21 oktomvri i produljaa da si teche bavno i slavno i se pritesnqqm da ne bi da imam kryvoizliv ili i az nz ???? moji li nqkoi da mi pogone ako moje vednaga da pishe plsss...
Ауу,тва вече един месец ли продължава?!ами според мен по-добре се посъветвай с лекар...щом казваш,че преди ти е било редовно.незнам...иди по-добре на лекар!
I want to be like Barbie...That stupid bitch has everything...!pPp
ami ... to oshte na vtorata sedmica da se beshe setila che neshto ne e kakto trqbva otivai na lekar burzo !
v na4aloto na cikula dokato se normalizira sa normalni takiva anomalii taka da se kaje.ako 6te si po-spokoina otidi na ginekolog.ili iz4akai o6te nqkolko dni i togava.kakto si re6i6.no 6tom ni6to ne te boli,edva li e ne6to seriozno.men za pruv pur mi doide taq godina i ve4e 5 meseca sigurno ne mi e idvalo.edin put mi doide 2 puti za 1 mesec.ponqkoga e 1 den,a drug put 7-8.abe otka4eno e ama v na4aloto e taka.![]()
За този проблем е най-добре да отидеш на лекар!Декември миналата година ли?
togaa mi doide za 1vi put...Първоначално написано от koalka
Nai-dobre otidi na doktor za da si sigurna kakvo e.Da ima anomalii prez 1-vite godini,no ne se znae ....
Най-добре найстина отиди на лекар...на мен първия път когато ми дойде ми кървеше 10 дена и беше ужасно! тебе не те знам как издържаш![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Може би имаш някакъв проблем с яй4ниците. Не помня ве4е кой ми беше казал 4е има кистозни яй4ници и непрекъснато му те4е кръв. Имам предвид с месеци. Така 4е отиди да те прегледат и ако е това ще ти изпишат някакви противоза4атъ4ни - те помагат
![]()
Робинята на Quench
Спешно иди на лекар
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()