.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: greshka

Sladurchi
    Guest

greshka

emi lqtoto imah gadje obache toi skasa s men posle iskashe pak da se saberem no az haresvah drugo momche.s 2to momche hodehme no nishto absolutno nihsto nebqhme pravili i reshihme da se razdelim zashtoto poiskah pak da opitam s bivsoto si . Sbarkah li che zarqzah tova momche toi beshe mnoo ama hiper gotin

Голям фен
    Град
    София
    Щом не си го харесвала и не е имало тръпка, може да е най-големия пич на света, ама пак няма да ти е яко. Не бива да си с някого, само щото е "mnoo ama hiper gotin"

Голям фен
    Град
    Stz
    До колкото разбрах си зарязала сегашния заради бившето!Много тъпо е от твоя страна да се връщаш пти момче което само те е зарязало!Дори и с тва да не върви...не се връщай при другото,освен ако не е за някакво отмъщение,няма смисъл!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Щом не си го харесвала и не е имало тръпка, може да е най-големия пич на света, ама пак няма да ти е яко. Не бива да си с някого, само щото е "mnoo ama hiper gotin"
    На същото мнение съм.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на koalka
    Имам чувството,че не знаеш какво искаш!Не си харесвала първия,а втория,ама после е станало обратното.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    aami ako ste se razbirali si sburkala za6toto sled kato ste se razdelili s biv6eto zna4i ste imali nqkakvi razli4iq tova za praveneto na kakvoto i da bilo vinagi moje daa se popravi NO ako ne ste imali nikakvi problemi s nego i o6te si go obi4ala v nikakuv slu4ai ne si sgre6ila e vuv vsqka vruzka ima problemi vuprosa e dali sa bili tolkova fatalni 4e da skusate a subrahte li se s mom4eto

Мега фен Аватара на iiirish
    защо се двоумиш пред вече свършен факт?! направила си крачката да бъдеш с бившия, поискала си да опиташ пак... в това няма лошо. дори и този твой ход да е бил грешка, човек се учи от грешките си докато е жив за да не ги повтаря занапред!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: greshka

Цитирай Първоначално написано от Sladurchi
    emi lqtoto imah gadje obache toi skasa s men posle iskashe pak da se saberem no az haresvah drugo momche.s 2to momche hodehme no nishto absolutno nihsto nebqhme pravili i reshihme da se razdelim zashtoto poiskah pak da opitam s bivsoto si . Sbarkah li che zarqzah tova momche toi beshe mnoo ama hiper gotin
    Ако е бил толкова готин, според мен, е нямало да го зарежеш.
    Ако имаш чувства към първото момче- разкрий му ги. Кажи му, че си направила грешка като си му отказала, когато той е искал да се съберете отново. Няма да ти слагам думите в устата. Опитай.
    Успех.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    защо се двоумиш пред вече свършен факт?! направила си крачката да бъдеш с бившия, поискала си да опиташ пак... в това няма лошо. дори и този твой ход да е бил грешка, човек се учи от грешките си докато е жив за да не ги повтаря занапред!
    i az mislq taka!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Блуууу.... Боза. Все някой, ще те накара да пораснеш и тогава, ще си сигурна в това какво искаш. Т.е. Дано! Айде, късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL
    На същото мнение съм.
    и аз
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Nikoi ne moje da ri kaje dali si sbarkala ili ne ti sama she precenish .... zashtoto nikoi ot tuk ne poznava momchetata mejdu koito si izbirala

0biChkam SlyNcEt0 :}

sqka6 az sam ti v kuhata tikva i moga da kaja kvo stava tam nito poznavam mom4etata nito ni6to .... sigurno si sbarkala drug pat vnimavai pove4e.....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

само времето ще ти покаже

Обичам те , мили мой Гого !

Фен
    Град
    България
    Не е хубаво да си някого , който не харесваш!Така залъгваш и себе си и него , което е още по-гадно.Това че е супер хипер готин не означава , че трябва да си с него заради това.Трябва да има и чувства , трябва да има и тръпка!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    a obi4ala li si nqkoga?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

tuka ve4e zavisi kak ti use6ta6 ne6tata...ako ti e po-dobre s toq s koito si sega....na4i ne si sbarkala

Супер фен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

abe momiche losho che si iztarvala gotino momche no kvo stana s parvoto sega zaedno li ste

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    На същото мнение съм.
    и аз сам на тфа мнение
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    На същото мнение съм.
    и аз сам на тфа мнение
    Така е

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    pi6leme ... nqma6 4uvstva bil mn gotin awe ko da ti kaja
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове