- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- DA popItam az :)
ZdraVeiteiskam da vi popitam koga za posledno im idva cikala na bremennite jeni(v koi mesec).
![]()
![]()
Ами да ти кажа хич не им идва![]()
абе и на 10 да е има си ЕЛЕМЕНТАРНА култура бе хора ...... Това да не знаешПървоначално написано от jony
![]()
M/u 8miq i 9tiq ako spre da ti idva znachi si bremenna..Aide chetete ima 100 temi za tfa...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не те разбрах.Би ли се пояснила?Първоначално написано от NaDuFcHe
По начина по който те разбирам,мисля че грешиш.Така че може ли ?
![]()
Ясно![]()
hahahahahaha!dnes osven da se smeqnqma kvo drugo da pravq!vse si misleh ,4e sled kato moje da pi6e6 v nqkoi forum,smisul znae6 kak stava sigurno ima6 nqkva elementarna kultura,ama qvno ne!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
omg...nakade varvi toq svqt
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
kum pulno zatupqvane![]()
По принцип изобщо не им идва. Та това е най-честият признак, че си бременна. Но в редки случаи се наблюдава т.нар. "цветна бременност", при която се наблюдава кървене, подобно на менструацията, приблизително на датата, в която се очаква евентуална менструация. Но кървенето е много по-слабо в сравнение с нормалната менструация. Та това се наблюдава мах до 3-4 месец след бременността.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
като правило през февруари!
Такъв въпрос и в най-голямото ми информационно затъмнение не ми е идвало на ум да задам.
"информационо затъмнение" така ли му викаме вече на напиването?Първоначално написано от Nifada_
![]()
Някои хора нарочно задават тъпи въпроси ,за да може свестните потребители да се излъжат,че е сериозна работата! И след като подобна тема получи 40 отговора и най-накрая модераторите ,я затворът! Нашия човек "госта" показва дадената тема на "умните" му приятели и се подиграват на тези потребители ,които са излъгани! Това е често срещано явление известно под кода "Лъжливото овчарче"!
Аз съм Анбу Психолог и съм 2в1
-Професионален убиец
-Психолог