- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гаф по време на секс
отскоро водя полов живот но се случи един гаф, ката правих секс в хола.по едно време нашите си идват и приятеля ми скочи и неможа да свърши.влизат нашите в хола и ни гледат и ние седим комфузно и майка ми пита кво правим. и аз такова - викам \'секс\' и мама нищо не вика, казва нещо на баща ми на ухо и излиза и баща ми после остана в хола и хвана приятеля ми за ръката преди той да успее да се облече и да си ходи и му тегли 1 здрав бой. супер гадно се почувствах и се притесних, после чак го пусна и изпъди и после хвана мен и почна да ми крещи, вика ми да се обличам и ме удари и ме изпъди след малко след като се облякъх. сега пиша от 1 приятелка и незнам какво да правя супер адски ми е конфузно и незнам дали сега е редно да се върна и да им обясня случилото се по някакъв начин/какъвто и да е/ но нестава. кажете какво да правя. в момента съм у една приятелка и пиша но няма да мога да остана задълго. приятреля ми също е с мен, на 16 е и той няма как да ме прибере у тях пък и като се прибере така пребит и техните също ще го питат какво му се е случило и той пак от своя страна няма да има какво да каже. а сега съм в задънена улиза, кажете какво да направя
Priberi se i i pogovori s tqh!Nadqvam se da te razberat!!!
Ами какво да ти кажа скъпа в хола ли трябва да се чукате точно незнаеш ли майка ти и баща ти че ще се приберат![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам другият път не се чукайте в хола
![]()
ти пък какво се надяваш. питам какво точно да им кажа тогава.Първоначално написано от \"Анонимко\"
Ами глупаво сте направили като сте решили да го правите в хола. Отиваш и им казваш какво е станало, дано те разберат. Все пак си сгафила много и трябва да изтърпиш последствията.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
awe ... 1-vo : ti na 13 li si ???????)) ili na 16
aa...sproed teb nai-podhodq6toto mqsto da praite sex e vyv vas v hola,a ?!?! kato znae6 4e va6te 6e se priberat.Kolkoto i da si na4inae6ta-vse pak t`va moje6 da go predvidi6,nali ?!?!?! emi 4esno kazano-normalna reakciq ot strana na ba6ta ti....smisyl pove4eto ba6ti biha reagirali taka-kato stava duma za dy6terq im.Iz4akai malko...spi v tazi priqtelka i na drugiq den se priberi i...se opitai da govori6 s tqh ... i gledai drug pyt da ne se 4ukate vyv vas,ili pone da znae6,4e va6te nqma da se priberat skoro !!!!!!!!!!!!! are i umnata eiiiii ....
4ai malko ti an 13 li si?
Ok vru6ta6 se pri va6te i nz,obesnqva6 im...kvo drugo da pravi6?!
Ъъ ти на колко години си ... 12/13 ?.Пък и кво толкова за единия бой ли си ....
![]()
![]()
1-во-приятелят ти с извинение е едно малко безпомощно(явно)путе.Мен само баща ми има властта да ме удари,но въпреки,че е 95кг,а аз съм 65 макар,че ми е бил зверски ядосан не посмя даже да ми посегнеКакво остава за някакъв там мухльо(сори за израза,ама ако съм на мястото на гаджето ти той си е точно такъв).Още повече баща ти да те удря,а оня седи и мълчи
Ако ще да ми изтичат последните секунди живот,ако някой посегне на гаджето ми ще плати с цената на топките или очите си,кълна се
Въобще ако някой те нападне примерно вечер като се разхождате той какво ще направи като само така седи!?Ебати нещастника.И пак ти казвам.може баща ти да е много по-едър,но скъпо би си платил ако беше посегнал на мен
![]()
2-ро-явно ваще не са либерални,така че забрави за секс във вас.Надявам се няма да се опитат да ви разделят,щото иначе приятелят ти като е такава вече споменах каква(пак казвам с извинение) нищо няма да прави и ще се наложи да се разделите.
3-то-ето ти един добър урок къде се и къде не се прави секс.Като сме в нас винаги сме го правили в стаята ми,не в холаМйка ми ни свари веднъж,баща ми май не разбра,но и да беше разбрал такива сценки нямаше да стават(макар,че са боклуци все пак поне за това не се отнасят така зле,даже никак.Една забележка даже нямаше)
ei zoben dedaznam nervish ma dai snimka
ti verno li si na 13?ako si na tolkova e suvsem razbiraemo tova,koeto e stanalo.puk i na 18 da be6e ti vse pak si im dete i e estestveno da reagirat po podoben na4in.sigurno ba6ta ti e po-izbuhliv.predstavi si ti da si na tqhno mqsto i da zavari6 du6terq si,koqto e samo na 13 da pravi sex v hola vi.ne znam kak 6e se izvinqva6 na va6te,no taq slu4ka te nikoga nqma da q zabravqt i mislq,4e ti predstoqt golemi nakazaniq.
![]()
Ми и аз да бях на мястото на баща ти щях да ви тегля по един хубав бой и на двамата! Извинявай ама на 13 си играеш с кукли4ки,, на правиш секс! Така 4е сега трай и се прибери и се надявай да ти се размине боят.![]()
![]()
Робинята на Quench
еееее Рос много тежко я съдиш ся!
От друга страна абеее еййй ти ако верно си на 13 даже се учудвам че оня е жив и ти тоже! аз на мястото на баща ти нашраво незнам какво щях да направя!
Първоначално написано от sexy_stripp_13
ами започни да използваш мозъка си .. !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
така... 1во момичето не е споменало че е на 13 какво си измисляте всички ... 2ро , найстина малко глупаво , но пък от другата страна си получила някакъв урок, ще стискам палци всичко да е ок като се прибереш
Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?!Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Сляпа ли сиПървоначално написано от DeviL`s^PaIn
![]()
Виж и ника
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Можехте да изберете по - подходящ терен напримерно твойта стая, да се обадиш на ваще да разбереш кога горе долу ще се преберат, да врътнеш ключа на врата. за да звъннат преди това и т.н, но ти пожелавам късмет кажи какво е станало после плзПървоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
tctctctctct!na 13 na 13 na 13!e zatova 13 godi6nite NE TRQBVA DA PRAVQT SEKS!i nie se ubejavame za poreden put!jalka rabota!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
emi mn e prosto-sledva6tiq put ve negoviq hol!a sega 6e se vure6 est kvo dr moje da napravi6?
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
даааааав неговия хол, та нея да набият! хахахаха
![]()
![]()
добър съвет!![]()
![]()
Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.Първоначално написано от Chiana
ааааа иам идея! не се прибирай, докато не ти се обадят и не те молят за прошка! тва действа повярвай!
хаххаха сериозна връзка на 13 ?! хаххаха ... тяхните да и позволяват да праи секс на 13 хахаххахаххаха ?!Първоначално написано от Chiana
шшш еии вие дуре ли сте .... само за мен ли не е нормално на 13 се праиш секс ... ?! хаххаххахха радвам се че за пореден път разбирам че съм постигнала целта си да бъда различна от другите си с мисленето и всичко .... хахах
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....