.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Какво й става на това момиче?

Здравейте
    Абе да ви питам приятелката ми я лижа, виждам че се кефи обааааче някой път ми вика недей. Смисъл лижа я аз по едно време нещо спирам и след 10тина минс примерно викам дай пак да я мятам и тя ми вика недей недей. Тва защо става ? А и още нещо да ви питам абе всичките ли тей ходите да пикаете след като са ви лизали или примерно с пръстчета доста време ?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    еми може би и е писнало вече от лизане! измисли нещо ново!!!!
    а за другото сигурен съм че има доста хора кото са така..
    аз лично не

Да я лижеш е едно добро начало,но да прекъсваш секса за да я лижеш-може тотално да я откажеш от продължение или пък да я надъхаш още повече .Кой знае ....

Мега фен Аватара на koalka
    Странно ми звучи,че ходи до тоалетна,при положение,че и е хубаво.Ами попитай я защо не иска?Какво има и т.н.?

Никой от нас не може да ти каже със сигурност защо не ти позволява да я лижеш. Най-добре поговори с нея и я попитай. Само тя може да ти каже истинската причина.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Обикновено момичетата след вагинален оргазъм изпитват нуждата да отидат до тоалетната, но не вярвам само от лизане и пръстчета да си я докарал до такъв. Може да не си достатъчно нежен.
    2т. забрана за ползване на профил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз като свърша и не искам повече,защото половите ми органи стават много чувствителни и всяко докосване е болезнено!

Град
    Свищов
    А да-преди секс задължително пишкам,защото някой път бъркам едното с другото и да не стане фал!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А да-преди секс задължително пишкам,защото някой път бъркам едното с другото и да не стане фал!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi talk to her
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Абе смееш се,ама при първият си оргазъм помислих,че се напикавам и не можах да се отпусна до край.Отидох до 00 и после беше ок.сега ги различавам,ама от начало е трудничко!

Мега фен
    Град
    SF
    Ми не иска пове4е щот сигурно запо4ва да я боли. При мого моми4ета като свършат веднъж и стават ужасно 4увствителни и ги боли зверски и от най-малкото докосване. Пък ти гледай да си нежен все пак... Ина4е колкото до пишкането и оргазмите - ми мене винаги след секс ми се допишква, но 4ак да бъркам оргазъм и напикаване не ми се е слу4вало

Робинята на Quench

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Абе смееш се,ама при първият си оргазъм помислих,че се напикавам и не можах да се отпусна до край.Отидох до 00 и после беше ок.сега ги различавам,ама от начало е трудничко!
    ясно де ама ми стана забавно се пак...

Супер фен
    Град
    Burgas
    toi mejdudrugoto ne e spomenaval 4e tq svyr6va i posle ve4e kat q lije ne iska......vsy6nost toi ne uto4ni ni6to ama karai.

a za vtoroto - ae normalno e, pri nqkoi momi4eta s pryst4e im se pripikava.....nai dobre kakto ti kazaha da hodi predvaritelno do toaletnata.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Свищов
    Абе мен ако питаш и мацката не знае какво иска.Може да й е неудобно.Често спирам гаджето си,защото ми е отделил доста време и аз не мога да свърша.Предпочитам да си поемяа въздух,да се позанимая с него и тогава да опитам пак.Понякога,когато твърде дълго си на фаза плато адски се напрягаш и не ти е особено приятно.Ако е в рамките на 2-3 минути засилва оргазмът,но ако е да кежем 10-15 това е свръх напрежение за тялото!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми какво да ти кажа, може просто в момента да не й се иска. Мен не винаги ми се иска френска, ами направо секс. Това не значи, че не ми харесва френската на приятеля ми. Просто в момента не искам и това е.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пък не мога да си представя моми4е да ни иска френска :P понякога е по-хубаво от самия секс

Робинята на Quench

Град
    Свищов
    по-хубаво е спор няма,но ако не можеш да свършиш се изтощаваш много.И все пак си имам трикове и това да не става

Guest
    Francuzite sa ubawi hora,da znajte!

Мега фен
    Град
    SF
    Ей Крем4е, кажи много те моля някой трик 4е ми стана супер интересно

Робинята на Quench

Аз като свърша и не искам повече,защото половите ми органи стават много чувствителни и всяко докосване е болезнено!
    taka e i pri men....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Град
    Свищов
    Аз го казах не се мъча,ако твърди дълго съм на ръба и не мога да свърша просто уважавам приятеля си 2-3 минути,възбудата ми леко намалява и тогава си продължаваме със заниманията!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mii moje pa da neiska da q lije6
    no exit

Guest
    Tva e opasno s toaletnata - moje da e PENIO

Супер фен
    Град
    sofiq
    i men nqkoi pat mi se hodi do toaletna.a kolkoto do lizaneto moje da ne go pravi6 kakto trqbva

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си