- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво й става на това момиче?
Здравейте
Абе да ви питам приятелката ми я лижа, виждам че се кефи обааааче някой път ми вика недей. Смисъл лижа я аз по едно време нещо спирам и след 10тина минс примерно викам дай пак да я мятам и тя ми вика недей недей. Тва защо става ? А и още нещо да ви питам абе всичките ли тей ходите да пикаете след като са ви лизали или примерно с пръстчета доста време ?
еми може би и е писнало вече от лизане! измисли нещо ново!!!!
а за другото сигурен съм че има доста хора кото са така..
аз лично не
Да я лижеш е едно добро начало,но да прекъсваш секса за да я лижеш-може тотално да я откажеш от продължение или пък да я надъхаш още повече.Кой знае ....
Странно ми звучи,че ходи до тоалетна,при положение,че и е хубаво.Ами попитай я защо не иска?Какво има и т.н.?
Никой от нас не може да ти каже със сигурност защо не ти позволява да я лижеш. Най-добре поговори с нея и я попитай. Само тя може да ти каже истинската причина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обикновено момичетата след вагинален оргазъм изпитват нуждата да отидат до тоалетната, но не вярвам само от лизане и пръстчета да си я докарал до такъв. Може да не си достатъчно нежен.
2т. забрана за ползване на профил
emi talk to her
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ми не иска пове4е щот сигурно запо4ва да я боли. При мого моми4ета като свършат веднъж и стават ужасно 4увствителни и ги боли зверски и от най-малкото докосване. Пък ти гледай да си нежен все пак...Ина4е колкото до пишкането и оргазмите - ми мене винаги след секс ми се допишква, но 4ак да бъркам оргазъм и напикаване не ми се е слу4вало
![]()
![]()
Робинята на Quench
ясно де ама ми стана забавно се пак...Първоначално написано от krem4et0
![]()
toi mejdudrugoto ne e spomenaval 4e tq svyr6va i posle ve4e kat q lije ne iska......vsy6nost toi ne uto4ni ni6to ama karai.
a za vtoroto - ae normalno e, pri nqkoi momi4eta s pryst4e im se pripikava.....nai dobre kakto ti kazaha da hodi predvaritelno do toaletnata.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Абе мен ако питаш и мацката не знае какво иска.Може да й е неудобно.Често спирам гаджето си,защото ми е отделил доста време и аз не мога да свърша.Предпочитам да си поемяа въздух,да се позанимая с него и тогава да опитам пак.Понякога,когато твърде дълго си на фаза плато адски се напрягаш и не ти е особено приятно.Ако е в рамките на 2-3 минути засилва оргазмът,но ако е да кежем 10-15 това е свръх напрежение за тялото!
Еми какво да ти кажа, може просто в момента да не й се иска. Мен не винаги ми се иска френска, ами направо секс. Това не значи, че не ми харесва френската на приятеля ми. Просто в момента не искам и това е.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз пък не мога да си представя моми4е да ни иска френска :P понякога е по-хубаво от самия секс
![]()
Робинята на Quench
Francuzite sa ubawi hora,da znajte!![]()
Ей Крем4е, кажи много те моля някой трик 4е ми стана супер интересно![]()
![]()
Робинята на Quench
taka e i pri men....Първоначално написано от krem4et0
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
mii moje pa da neiska da q lije6![]()
no exit
Tva e opasno s toaletnata - moje da e PENIO
i men nqkoi pat mi se hodi do toaletna.a kolkoto do lizaneto moje da ne go pravi6 kakto trqbva
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))