Първото ми цафе беше в 6 клас.С една дума не си държах езика зад зъбите![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
В трети по музика имах двойка понеже незнам нотите или нещо такова беше (не ,че сега ги знам)
А пък по по-сериозен предмет в седми клас имах двойка по химия..непосилно труден предмет за мен ..
В 5-ти клас...Мисля,че отказах да пиша в час и за тва..
Ама то беше СИП математика така,че..Ама все пак ми е единствената 2-ка
![]()
във втори клас за поведение![]()
досега не съм имала двойка - 8 клас съм
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
На мен май в 5 клас ми писаха по изобразително,защото не си носех глинаМразя рисуването!Ама така и не се появи в дневника тая оценка,само в бележника.
в пети клас по исторрия
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
mi v 7kl po fizika 6tot bqh otsustvala i ne znaeh ni6to puk trq6e da me izpita...ama i daskalkata be6e ku4ka de...![]()
Нищо не каза,да си беше замълчалаПървоначално написано от malko mace
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
ХАХА- Първата ми двойка беше първата ми оценка във втори клас и майче първата оценка, откакто започнаха да ми пишат оценки - нали първи клас ни слагаха печатчетаТа първата ми двойка беше по математика
Направо ми става много смешно, като се сетя, как ми започва бележника във втори клас
А се още обичам този предмет
бре...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ами беше преди 2 дни по физкултураАма я оправих на 3
![]()
в 3-ти клас по литература-не бях научила някакво тъпо стихотворение
Единствения начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш!
I az takaПървоначално написано от The_White_Witch
![]()
![]()
![]()
Първата ми двойка ми е най-тъпата оценка. Беше 2-ри клас по музика трябваше да учим няква песен, знаех я ама като ме посочи се спекох, казах че не съм учил и ми писа 2. Много тъпо лапе бях.
Когато мракът ви завладее идвам АЗ ChaosKing.
В пети клас по математика, щото ядох в часа... а иначе заслужена си за без знания в 7 по биология
Хъх моята 1-ва двойка беше тая година(7ми клас) по литература.Изпитва ме за "маминото детенце",а аз нищо незнаех![]()
В 6 ти клас по математика (преподавателка ни беше директорката дърта с еди сини комбали гримирана като вампир пред кончина) защото вместо да кажа "паралелепипед" казах "паралепипед" скивате ли за какво става дума (откачена си беше и откачена ще си остане).
v 4ti klas 6toto kzan na gospojata si po angliiski 4e e krava
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
във 2 клас по роден край. госпожата ме изпита, а тъй като бях болна и ме нямаше на училище не бях учила и... цвайка![]()
v 7 ili 6 ne pomnq dobre po BG![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Po fizika v 9-ti klas,6toto to4no togava me myrze6e da mislq i prepisah vsi4koot edna syu4eni4ka,koqto be6e pisala pylni gluposti i vsi4ki zada4i i bqha pretypkani s gre6ki.