.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: да обичаш

да обичаш

Понякога едно "обичам те" е достатъчно.Понякога "обичам те" не стига.След всичко, което сме изживели заедно, аз искам да ти кажа, че ти си моето слънце и моята звезда.Моята надежда и моята светлина.Обичам те!Това е достатъчно.Обичам те!Това не стига. Вярвай ми, готова съм на всичко за теб.Сега си мисля за началото на нашата приказка.Плахо пристъпвахме към сладостите на любовта.Мисля си за черно-бял филм, за пожълтяла снимка.Все още съм лудо влюбена в теб.За какво са ми усмивките на другите, когато и твоята ми стига?!? За какво са ми звездите, когато очите ти осветяват нощите ми.За какво ми е слънцето, когато се топля с любовта ти?!? Това е моята изповед. Това е моят живот. Ти си моят живот. Обичам те! Това е достатъчно. Обичам те! Това не стига. Как да ти благодаря за усмивките, които си ми дарил? С любов? Не съм ли ти я дала вече? Как да опиша какво чувствам? Обичам те! Това е достатъчно. Обичам те! Това не стига. Но "обичам те" е всичко, което мога да ти кажа!

Guest

Re: да обичаш

Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    Понякога едно "обичам те" е достатъчно.Понякога "обичам те" не стига.След всичко, което сме изживели заедно, аз искам да ти кажа, че ти си моето слънце и моята звезда.Моята надежда и моята светлина.Обичам те!Това е достатъчно.Обичам те!Това не стига. Вярвай ми, готова съм на всичко за теб.Сега си мисля за началото на нашата приказка.Плахо пристъпвахме към сладостите на любовта.Мисля си за черно-бял филм, за пожълтяла снимка.Все още съм лудо влюбена в теб.За какво са ми усмивките на другите, когато и твоята ми стига?!? За какво са ми звездите, когато очите ти осветяват нощите ми.За какво ми е слънцето, когато се топля с любовта ти?!? Това е моята изповед. Това е моят живот. Ти си моят живот. Обичам те! Това е достатъчно. Обичам те! Това не стига. Как да ти благодаря за усмивките, които си ми дарил? С любов? Не съм ли ти я дала вече? Как да опиша какво чувствам? Обичам те! Това е достатъчно. Обичам те! Това не стига. Но "обичам те" е всичко, което мога да ти кажа!
    Gotino e!I e mnogo vqrno,az sushto sum v neshto kato tazi situacia,ama kakvo da se pravi,kolkoto i da te boli,kolkoto i da obi4ash tozi 4ovek edimput kazal li e edin ot dvamata krai ,tova zna4i krai ,prosto nikoga pove4e nemojesh da si s tozi 4ovek,apuk dori i da se suberete sred vreme vie ve4e nqma da ste sushtete hora v koito edin v drug ste bili vlubeni.....za sujalenie e taka

Голям фен
    Град
    София
    \/ много е сладко

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Много е хубаво наистина...Даже така се замечтах докато го четох
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Re: да обичаш

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    Gotino e!I e mnogo vqrno,az sushto sum v neshto kato tazi situacia,ama kakvo da se pravi,kolkoto i da te boli,kolkoto i da obi4ash tozi 4ovek edimput kazal li e edin ot dvamata krai ,tova zna4i krai ,prosto nikoga pove4e nemojesh da si s tozi 4ovek,apuk dori i da se suberete sred vreme vie ve4e nqma da ste sushtete hora v koito edin v drug ste bili vlubeni.....za sujalenie e taka
    ами 1 во аз съм с него от почти 1 год и половина. 2 ро късали сме....но и в момента сме си заедно... обичам си го

Евала много е хубаво.Личи си, че е искрено

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Браво.Много е хубаво и изразява точно чувствата ви.Радвам се за вас.

Мега фен Аватара на iiirish
    "Обичам те! Това е достатъчно. Обичам те! Това не стига. Но "обичам те" е всичко, което мога да ти кажа!"

невероятно вярно намерила си точните думи! браво!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    mng e hubavo
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

ne si padam po takiva ne6ta...ne vqrvam v lubofta ina4e li4i si 4e si se postarala
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Страхотно е

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    много е готино. и аз пиша ама тва е пффф невероятно
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Li4i si,4e go obi4a6.Ako ne be6e vlubena i edno takova izre4enie nqma6e da moje6 da izmisli6. Bravo!

много е хубаво ... Вложила си много чувства , дано той да го оценява ...
    Но не вярвай толкова Сляпо в любовта ...От нея най - много боли ! (от личен опит )
    Уначе желая ти да си много щастлива с него ...

Обичам те , мили мой Гого !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    lichi si che mnogo obichash nqkoi zashtoto ako ne obichash ne mojesh da napishesh kakvo chuvstvash i t.n :P pozdravleniq mn e gotino

0biChkam SlyNcEt0 :}

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Чудесно е,че обичаш някого толкова и че той също те обича.Радвай се на моментите ви заедно,защото си голяма щастливка
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Мерси на всички за милите думи и пожелания

ami mng e hubavo tfa...bravos mnogo se radvam na takiva 6tastlivo fliubeni pti4ki =D>

Супер фен
    Много ми хареса
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Браво! Страхотно е и много точно казано!!!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Личи си, че го обичаш много, защото това, което си написала ти идва отвътре. Много е хубаво...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си