.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

E*eш се и бягаш или оставаш поне за закуска?

Каква е вашата практика???Смята ли ,че секса за една нощ не трябва да има продължение с по-нататъшна комуникация...и след някой ден например?
    И все пак какво мислите за секса за една нощ ?Бихте ли били с човек само за един път имали ли сте такъв случай ?

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Според мен почти всеки,който го е правил повечко пъти е бил с някой за една нощ.На мен лично това не ми допада,обаче съм била подлъгвана няколко пъти.Случвало ми се е и след това комуникацията с дадения човек не е много приятна.Тоест на мен никак не ми харесва идеята за такива авантюри.Всеки с мнението си де :P ......

Мега фен Аватара на koalka
    Не,не съм имала такъв случай.Просто не ми е нужен.Против съм за секса за една нощ.Имам нужда да го правя с любимия ми човек,а по-точно с приятеля ми,в който съм лудо влюбена.Някои хора редовно го правят за една нощ-това си е тяхно решение,но аз просто не мога да ги разбера.

Твърдо съм против секса за една нощ. За мен той е продължение на любовта, а не просто задоволяване на нуждите. Лично аз мога да го правя само с приятеля си, който обичам до лудост и не мога да си представя да правя секс само за една нощ.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм против сексът за една нощ. За съжаление след секс с гаджето си ставам и си тръгвам-пренощувам ли у тях-там ще нощувам следващите 50-60 години!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, не ми се е случвало да правя секс за една нощ и съм доста против това За мен сексът е израз на любов към даден човек, а не просто едно чукане ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ....против честото му практикуване съм !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не, не ми се е случвало да правя секс за една нощ и съм доста против това За мен сексът е израз на любов към даден човек, а не просто едно чукане ...
    И аз съм на това мнение!!!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    за съжаление не мога да се съглася с вас!!!!
    нямам нищо против! за мен тва е страхотно преживяване!! некво супер възбуждащо! абе мноо е яко! и после да не туи пука за нищо! ГОТ

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: E*eш се и бягаш или оставаш поне за закуска?

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Каква е вашата практика???Смята ли ,че секса за една нощ не трябва да има продължение с по-нататъшна комуникация...и след някой ден например?
    И все пак какво мислите за секса за една нощ ?Бихте ли били с човек само за един път имали ли сте такъв случай ?
    Мен лично не ме кефи за една нощ само. Но един път се наложи и няма как да има продължение, може би другата година пак ^^
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Случвало ми се е амаа Аз не исках
    Общо взето мацката реши че ще си остане така за една вечер
    Ама пак си се чувам с нея приятели сме си
    Винаги отказвам подобни оферти не ми е интересно ама никак даже
    Да го правя с любимия човек до себе си ммм Няма по хубаво изживяване

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Фен
    Град
    out of heaven...
    slu4valo mi se e samo vedn1j, kogato bqh na more i s nego pove4e ne se zasqkohme i me s1mnqva da e zase4em nqkoi den. Kato cqlohubavo e pone vedn1j da izleze6 ot normite i da se poddade6 na poriva bez da misli6 za utre, no ne moga da si predstavq da si legna s nqkoi drug, kogato imam vr1zka....
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Da izlezne6 ot normite-dobre,ama pone da znae6 kakvo pravi6.Ne v4era da si se pruknal i da se tarkalq6 po kuponite i na drugiq den-Ni 4ul Ni vidql!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Не бих го направил..

клетва не давам, но за сега известен брой пъти съм имал тази възможност и не съм се 'възползвал'.. пък за напред - каквото сабя покаже..

emi na men mi se e slu4valo dosta puti,ama s 90% ot tezi momi4eta ne se 4uvam ili vijdam...a ako slu4aino se vidime,prosto zdr...sutrin za zakuska ne ostavam gledam da sum po-burz s izlizaneto...abe nz az ot tva ne se pritesnqvam,smisal sled poslednata mi vruzka(koqto trugna to4no ot takava edna no6t) takuv jivot si mi e idealen...polu4avam tova koeto iskam,bez da se 4uvstvam vinoven

Мега фен Аватара на quench
    Ква закуска,кви пет лева? На сутринта на мен главата ми се цепи и търся да пийна за изтрезве, а те за ядене ми говорят. И кво е-не,на пияна глава е-е ли се?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    Бургас
    na men ne mi se e slu4valo vse o6te no nqma lo6o v sexa za edna no6t a tova dali 6te izbqgash ili 6te ostanesh za zakusva zavisi ot tova dokolko poznavash 4oveka ako ti e priqten kakvo lo6o ima da zakusvash s nego dori da izlezete nqkoi den

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз съм била с момче за една нощ...после продължихме и с кафе!Много е яко!Аз лично нямам нищо против това!Когато някой спи с друг за една нощ не може да очаква да остане за закуска,въпреки че е много приятно!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Ем да трябва, секса за една нощ е глупаво нещо

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен
    Най си е яко за една нощ. Тръпката на макс, няма обвързвания, любовни истории. Ама е важно и момичето да знае за кво става въпрос че да няма после ма тва ама онова... Ебеш и чао. Евентуално може и друг път ама тва допълнително се уточнява.
    2т. системно

Не съм пробвала, не мисля да пробвам в скоро време.. Казвам "в скоро време" понеже не се казва голяма дума.
    Имам си сериозен приятел и в момента мисля така.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Не съм пробвала, не мисля да пробвам в скоро време.. Казвам "в скоро време" понеже не се казва голяма дума.
    Имам си сериозен приятел и в момента мисля така.
    Имаш и хубаво котенце

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Аз съм била с момче за една нощ...после продължихме и с кафе!Много е яко!Аз лично нямам нищо против това!Когато някой спи с друг за една нощ не може да очаква да остане за закуска,въпреки че е много приятно!
    =D> =D> =D> e tva ne sum o4akval da go 4uq ot nqkoe momi4e v tozi forum...evala =D>

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami ne mi haresva sex-a za edna no6t,smisal obi4am da pravq sex s 4ovek ,koito poznavam ,s koito se 4yvstvam dobre i koito obi4am.Nemoga da si predstavq da pravq sex s nqkoi s kogato toky 6to sam se zapoznala!
    TVARDO protiv sex-a za edna no6t sam

Супер фен
    MALKIQ tva na snimkata ti li si 4e mi stana interesno,ama 4eswtno bez da laje6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си