Значи тука виждам метъл - Metallica, Korn, Iorn Maiden, но повечето работи които си писала са рок, а пък да казваш че тази песен на кайли миноуг е блек метълПървоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
Отностно LP - всеки както ги възприема пъказ ги въприемам както се водят - нео-метъл. Evanescence също са метъл, макар да не са някакъв зверски.
та на първо време можеш да си дръпнеш нещо тяхно.
Да не ви омръзна чалгата ,MTV ,BG рапа и останалите тинейджърски жанрове та изведнъж всички решихте да ставате скинари ,метали и тн.
Скоро сигурно Амор и Дъбъл Вижън ще се прекръстят по модата на АРМАГЕДОН и Сейтънс Сенкчуери.
Чудя се кога ли българинът ще почне да мисли сам.
Ми...то всичко омръзваПървоначално написано от LostTempler
Явно новата мода е да си метъл, което всъщност е странно, защото не може изведнъж всички да станат бутнари, различни...защото ако всички станат различни от нормата (ако мога така да се изразя) то пак всички ще са еднакви и смисъла на това да си метъл ще изчезне...
хъхъ..
Това имах в предвид![]()
ХахахахахаПървоначално написано от MauMyHkaTa
![]()
Леле кви бруталии слушаш бе момиче.Баш си блек метъл.![]()
Особено Кайлито Миноуг и 3 Дорс Даун...А пък ХИМ и Еванесънс те според мен са дет,не мислиш ли
?!
![]()
БТУ,ти да не си няква сатанистка бе...?![]()
![]()
Докъде стигна науката само...![]()
![]()
абе вие се радвайте, че момичето иска да се насочи към по-добра музика, вместо да стане поредната проста чалгарка. поне има желание, оставете настрана че линкин парк не са метъл, нали все отнякъде се тръгва. вместо да й се хилите тъпо и препоръчайте свястна музика.
алелуя.
Аз препоръчвам тази песен Ville Valo Feat Lauri Ylonen Feat Apocalyptica - BittersweetСтрахотна е
Гледай и клипа
И слушай Мерилин Менсън - има хубави песни
Аз съм само на 13 и знам много за живота!!!
98% от младото поколение харесват чалга и поп - фолк.Ако си от тея 2%,които ги мразят,сложи си това!
ХАхахахахахаххааНе, вие ме убивате бавно
![]()
Корн-блек?Обичаш блек? С Ивансеотнесе и подобните???Стига бе![]()
![]()
Ако наистина искаш блек и мислиш, че ще си паднеш по него, ето ти няколко групи, ама ме съмнява като те гледам.
Carpathian Forest, Nokturnal Mortum, Burzum, Mayhem, Emperor, Satyricon, Catamenia, Dissection, Arcturus до някаква степен, Diabolical Masquerade, Behemoth, Hell-Born, Akercocke, Rotting christ...тези земи.
Вижте,аз почнах с Диму Боргир,което си е леко. Така по-бързо изрдоясваш. Изрдоия из гуд фор йор хелтххх!!!
лелел мн. ви благодаря наистина научих доста,като например:
LINKIN PARK НЕ СА МЕТАЛ(нео метал)Слушах повечето групи и изпалнители и горе доло се ориентирах......Много ви благодаря![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа и имам няколко въпросчета,метъл ли са:Whitesnake и red hot chilli peppers (за тях определено имам съмнение)?Ааа и някои беше написал Токио Хотел е те са мн зле изобщо не ми харесват![]()
След няколко дни размишления и общи усилия момичето успя да разбере,че ЛП не са метъл.Първоначално написано от TheNightRider
![]()
^Е че и това си е напредък, някои знаеш ли колко време трябва да го осъзнаят![]()
Понеже "проходих" с лекия метъл (neometal) и затова харесвам ЛП.Но с времето се запалих повече по по-твърдия метъл като Soulfly, Sepultura, SlupKnoT (koito se razpadnaha po moi svedeniq ;( ),i KoRn su6to de.Preporu4vam na po vlub4uvite-ne HIM a Bullet for my Valentine!A do klkoto 4e vsi4ki priqteli sa ti 4algadjii- spoko 6te si nameri6 metali !
mi az si namerix dosta fr metali pak i priqtelq mi e metal tak4e ve4e ne6tata sa gore dolo ok(pak i az gledam 4oveka a ne kva myzika sly6a,za men tva ne e pokazatel)![]()
mi az li4no sam fenka na 4algata i ne mislq 4e metala e po dobriq izbor i taka4e posly6ai tvoite fren4eta za6toto 4algarite kakto gi nari4ate pone sa no svestni ot metalite...........
Няма значение каква музика слушаш и това дали си свестен, умен или нещо такова.
Освен това момичето си е решило, че и се слуша метъл и ще си го слуша.
И какво им е лошото на метълите-представите, че не се къпят, само пият и се дрогират са от предното хилядолетие (ама то си е така всъщност)
хъхъ..
sonata arctica 4ever
eto i 4ast ot moite lubimi pestni
1.Slipknot-wait and bleed
2.Evanescence - Bring Me To Life
3.Godsmack - I Stand Alone
4.Sonata Arctica-San Sebastian
5.Limp Bizkit-Faith
6.Rammstein-Asche zu asche
7.Rammstein-Adios
Se6tam se i za demoto kum noviq album na Linkin Park-Qwerty.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Първоначално написано от MauMyHkaTa
ot koga Kylie Minouge e metal tva za parvi pat go 4uvam
a po temataaz li4no si padam po grupi kato Godsmack, Disturbed, Soil, Guano Apes, Korn, Static X, Exilia... men me kefqt a btw za LP naistina ne sa metal vapreki 4e gi vodqt za neo (li4noto mi mnenie 4e pove4eto pozirat s LP gledm neprekasnato takiva "metal4eta" okolo men (po4ti cqloto daskalo))
А ти с Дистърбд и Корн си тру метъл, нали![]()
![]()
Хахаха лелел Кайли-метълПървоначално написано от Cherno_Kote
Т`ва беше най-голямата простотия която бях чела
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Слушал съм парчето - малко мяза,ама не баш
Първоначално написано от Cherno_Kote
пфхахфасхфасххафахсххфах![]()