- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na kolko godini za purvi put imahte gadje ?
същата работа съм и аз само дето моето беше втори класПървоначално написано от delfin4eto
![]()
На 15,сега съв на 16 и все още съм с това момче.От първия път попаднах на най-прекрасното момче за мен.Винаги ще си го обичам и ще сме задно.
na 13 i o6te sum sus su6toto momi4e
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
emi ako govorim za tova:6te mi stane6 li gadje?-emi 6te si pomislq,moje bi da!tovcami se slu4i v 3ti klas!
a serioznoto gadje si go imam ot pove4e ot polovin godina!a sum gore dole na 17 ve4e!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
na 12![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами на 15...смисъл...да тези истории в детската градина всички ги имаме и знаеме...ама дори т'ва на 15 не беше истинско...
Хахаха Болната Тема На Батко Ви !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
ем на 4 , ако може да се нарече гадже. Иначе по сериозно на 11-12
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
ami v 5 klas,no ne be6e koi znae kolko seriozno,po skoro sega6nata mi vruzka e po istinska![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
na 12
Първото ми гадже беше в 1ви клас![]()
А първото по-сериозно лятото на 7ми за 8ми![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пък аз..горката съм на 15, но не съм имала гадже.Не съм толкова зле, в смисъл имала съм доста възможности за връзка, но никога не се е получавало, никой до сега не ме е привличал наистина.Поне до скоро беше така...
, дано се получи нещо
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
За първи път сериозно гадже имах на 16, другите не ги броя за връзки въобще.
първото сериозно беше на 14 а преди тфа ... в първи клас
Ми бях на 12 години ако изобщо може да се счита за гадже,а иначе сериозна връзка едва това лято - на 15![]()
mi kolkoto i stranno da zvu4i na 15 sym i vse o6te nqmam gadje...no nqkyde okolo godina haresvah edno mom4e am ni6to ne stana...sq si haresvam edin pi4 i mn qko se zaribqvame ama...toi haresva dr momi4e![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Az 1-vi ili 2-ri klas.I vsi4ko si be6e dostatu4no seriozno![]()
В 4-ти клас,но не му давах да ме целува.![]()
После чак в 7-ми (началото) се поотраках.
Ami na 12, ama togava precah ne6tata i o6te me e qd, 6toto momi4eto stana o6te po-hubavo.. Vliubih se oba4e na 13v drugo. V momenta sym svoboden
![]()
Ако не се лъжа на 10, и много обичах да и изневерявам и да и се хваля че сам и изневерил. хаха са като се сетя много ми се сърдеше![]()
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
Ами аз чак на 14...до тогава просто ме беше бъзе някак си,а и нямаше свесни край мен.Не че тоя беше свестен де,ама както и да е.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Еми ако си спомням добре мисля че беше на 13. Беше само за 2 месеца, обаче на морето![]()