- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na kolko godini za purvi put imahte gadje ?
13
mm za gadje 2-3 klas..ama tva sa si nqkvi detskii istorii tam..ina4e purvata mi seriozna vruzka be6e kogato bqh na 15
az pak v osmi klas se zaluibih s Stella i taka do den dne6en sme ne razdelni![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi bqh 4-5 klas
heh na 12![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Бях на 14лМалко по късно от другите ама![]()
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
na 12 i mejdu drugoto beshe nai stabilnata mi vruzka...inache vsichki sled tazi neshto ponakucvat...i mi se vijdat prekaleno kratki..
v parvi klas hihi ama tva be6e super detinsko 6toto hqme mn malki!Ina4e seriozno parviq mi be6e kogato bqh na 14
12
Ами аз бях на 11
Ами ако ства въпрос да е имало и целувки... на 10. Иначе още в детската градина хаха =))
13![]()
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
Ми... 4 клас
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
12![]()
na 12![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
На 14 хлътнах яко![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
на 16Но първата целувка ми беше в детската градина, 1 група, т.е. 5 годинки
![]()
Az v 3 za 4 kl,ama dokolkoto si spomnqm ne be6e ni6to seriozno,za 3/4 dena.A seriozno sum imala za pruv put taq godina,hodehme 5/6 meseca,ama ve4e ne sme zaedno![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Еми на 13 и на мене ми беше първата сериозна връзка ! Другите въобще не ги и броя !![]()
A.C.A.B - All cops are bastards
14 за 15![]()
az razvalen li sym .. 4ak na 16 po4nah da se zanimavam ser s momi4e i to ko stana napih q na edin kupon ...tyui druga istoriq .. ina4e na 16 god
Ъъъъ на 15с един англичанин се залюбихме, но трая много кратко. Нооо той беше виновен
Сега от година и почти 4 месеца съм с друго момче...
Всичко хубаво на този свят си има своя край...