- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na kolko godini za purvi put imahte gadje ?
Na 13 se vliubih i 3 godini ot jivota si propilqh za edin kreten koito zaslujava samo maika mu da go celuva !!!!!!!
Мразя се !!!!!!!!!!
На 12![]()
на 5-6 години беше първата ми по-сериозна връзка.. казвам на толко, щото помня, че продължи доста време..около месец-двааз до сега толкова не съм изкарвал с момиче, за това..
![]()
На мен ми беше на 14...беше си истинско фиаскоНе съжалявам за това де,но ако можех да върна времето не бих тръгнала точно с това момче....е,минало-заминало
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
аз пък още не съм имал сериозно..........![]()
Когато бях в детската градина.![]()
parvata mi lubof besh6e na 12 a momch4eto besh6e na 17...vlubix se v nego,tragnah s nego i spah s nego vednaga:}
Първото ми беше още в детската градина. Някъде 5-6 годишна да съм била. А иначе първата по-сериозна връзка на 15 и нещо. Преди това съм имала още 7-8 връзки, но те не бяха нищо особено и сериозно.
emi kavo da vi kaja?!na 4 godini celunax za parvi pat momi4e i to ciganka...lele kak sam mojal nz!!!no sega mi e do6al uma v glavata za 6tastie))do se ve4e sa 10 na broi,a sam na 17 sega.
tva e
spodelete i vie za parvata celuvka
![]()
ami az sam na 17 i ako iska6 da se sre6tne6 s qk pi4 kato men...pi6i mi))
na 12
на 14...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
когато се пенсионирах срещнах супербабата на моя живот в пенсионното и и предложих да се подпре на моя крив..... бастун
malko predi da napravq 16![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Леле , чета 12 - 13 години !
Аз ли съм закъснял само бе ?!![]()
![]()
Моето първо гадже беше на 17 години ... е като изключим тези в детската градина![]()
е зависи за кфо гадже говорим.. щото то и кат бяхме в детската си викахме че сме гаджета хахах ама за мен гадже е като правиш секс така че мойто първо бях на 15
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
na 11 nqkade