- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq vi pomognete mi ); ne izdarjam...
Neznam ot kade da zapo4na.Predi bqh mnogo shtastliva,misleh 4e imam "priqteli",imah spodelena lubov...a sega si4ko svarshi....nqmam priqteli!nito edin...4uvstvam se ujasno!si4ki po4naha da se otnasqt kofti s men,da me ubijdat,dori mom4eto koeto ujasno mnogo haresvam sprq da mi govori i ne mu puka za men.Na nikogo nishto ne sam napravilaNikogo ne sam obidila.Predi bqh gotova da napravq vsichko za priqtelite si,iskah da im pomogna s kakvoto moga,a sega razbrah 4e te ne sa bili takiva.
Nai me boli za choveka,kogoto haresvam,bqhme priqteli,kakvo li ne naprvaih za nego,i nishto.Toi e tolkova jestok chovek,razbrah go!No zashto vsi4ki se otnasqt taka s men!Nqmam dori s kogo da spodelq,vsichko si go pazq v sebe si i imam 4uvstvoto 4e skoro shte se razboleq
molq vi...kakvop da pravq?znam 4e 6te kajete da ne se ot4aivam,no nqma nakade veche ;{{{ ne vijdam izhod ot tova,vsichko e samo bolka
Q mi pishi lichno :P
Много хора преминават през този етап!!!
Успокой се и мисли позитивно.Това че сичко се е пропиляло е много гадно,но може би трябва да започнеш отначало.Не си била открила подходящите хора.не се отчайвай,защото така тормозиш само себе си.Започни да се оглеждаш около теб и да преценяваш хората реално.Така ще се появят не само хора ,с които да споделяш,а и човек за когото ще се раздаваш и ще те прави много шастлива.Трябва да разбереш че живота не винаги е хубав.Има хубави момвнти,но и много лоши.След като вече си преживяла разочарованието би трябвало да си по предпазлива в избора си на приятели.Не си мисли,че това се случва само на теб.Просто ти трябва време за да изградиш всичко наново.УСПЕХ!!!
i kak 6te stane tvaПървоначално написано от Nadelina
![]()
Kakto sama kaza, 6te ti kaja da ne se ot4aiva6, puk i kato gledam kakvi ne6ta govori6 za "priqtelite" si, 6te ti kaja 4e 6tom pravqt taka-ne te zaslujavat, zareji gi i si nameri novi priqteli!
pi6i li4no![]()
Е, ама ти какво си направила? Смисъл... какво е станало, че изведнъж всички са ти обърнали гръб, нещо станало ли е?![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
na nikogo ni6to ne sam napravila!Razbrah 4e dokato mn hora sa mi bili uj priqteli sa mi govorili zad g1rba!Jalko 4e go razbrah tolkova kasnoПървоначално написано от PaChanGa_GiRl
po4naha karanici,sega dori ne se pozdravqvame !
A za mom4eto,koeto obicham neznam kakvo da kaja...toi prosto se okaza adski jestok chovek!
Chustvam se ujasno,ne moje da se opishe s dumi![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
upS sorry ! az pusnah temata![]()
![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...