.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Как .. всеки път различно.Защо - ам защото или аз не го обичам или той не ме обича или аз искам друг . С повечето си бивши съм в страшно добри отношения има само двама с който не се трая (тоест аз не ги трая ама това е достатъчно) и си излизам с тях и си говорим все еедно нищо не е било.

Еми то лека полека се отдалечаваме,той усеща това и попаднем в по-такaва ситуация аз си му казвам,че нещата не вървят,че искам да се разделим,защото няма смисъл-тва е най-честото и мисля,че е добре-открито и честно

ami as sam imala edno oficialno gaje drugite sa kato po mejdodrugoto xhaaxhaxhaxha ta im kaam ae 6et si ostaneme fr te posle pak me tarsqt i as se kriq poneje sme mnoo fr xaxaxaxxa

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    Vseki krai na vsqka vryzka e razli4en zashtoto idva po razli4na pri4ina moje da e sqkfa iznevqra , ve4e ste si omraznali zaminavate i poe4e nqma kak da se vijdate nqkoi ve4e ne izpitva 4uvstva i ima oshte mn za tova nqma princip vseki krai e razli4en :]]]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми мн зависи дали искам да запазя приятелски отношения с момчето.Ако искам да си останем приятели излизам с него казвам му каквото мисля и чуствам и си изяснявам нещата с него,пък ако е някой кретен му пиша там един sms да знай и така.

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    Ми зависи...Или му казвам "Сори брато резачка"тва е в случай ,че ми е направил някой гаф.Или просто казвам "Задушавам се вече от теб!Остави ме да си изживея свободата!" и той няма какво друго да прави освен да се разкара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си