- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как късате?
Емии ..почти винаги късам с някого,защото нещата вече не са същите,не изпитвам същите чувства както преди,започвам да се държа по-хладно с него,срещите ми с него да се превръщат едва ли не в губене на време и досада ..и в един момент ми писва от всичко и си му го казвам.В повечето случаи е доста коварно от моя страна,ама аз съм си малко егоистче и първо гледам аз да съм добре ..и да се чувствам добре и тогава за другите,но то рано или късно ще стане - неизбежно е,при положение,че вече няма чувства от моя страна.Колкото по-рано му го кажа толкова по-добре и за двамата,защото няма смисъл да съм с него и да го карам да страда с държанието ми и т.н.. и общо взето така.
Аа и много мразя да се разделям с някой със смс или пък в IRC,супер тъпо е..!Предпочитам да изляза с тоя човек и да му обясня как стоят нещата лице в лице,колкото и гадно да е ..от колкото да му го кажа в чата или да му пиша смс и после като се видиме да се гледаме тъпо.
Иначе с повечето ми бивши гаджета съм в добри отношения,за което много се радвам.Ее ..то си зависи и от човека де,ако е някой смотаняк много ясно,че няма да сме в добри отношения.Но като цяло си се уважавам с бившите ми приятели.Даже с някои от тях съм останала много близка и все още си поддържаме връзка - в смисъл излизаме заедно е така в компании , на кафенца ..и т.н![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (: