.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Botevgrad

най-шантава прическа :)

Аре казваите коя е най-шантавата прическа която сте си правили.Ако имате и снимки слагайте

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Направих си зелени кичури, поне за мен е нещо по-различно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    палма де майорка. прави се като си обърнеш косата надолу и я връзваш с кви ли не ластици + пяна за коса. заприличваш на клошар ама е яко изживяване. хахахах
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

bila sam : 4erveno(stopadjiisko) sinio zeleno oranjevo lilavo (2 nuansa) posle bqh 1 godina rusa i sega sam cvqt rajda a kosata i e stil emo...
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Град
    Botevgrad
    аз пък снощи си отрязах косата.В смисъл такъв формата ми е същата кат на аватара ама ми е по къса и ся си я праа на малки опашлета.Некво лудо такоа

Повече от фен
    Град
    КМД
    Като бях с два сантиметра коса я правех перхидролено руса или зелена. Сега ми е доста дълга и последните ми изцепки бяха зверско накъдряне и тупиране. Снимки обаче в момента не мога да постна. Надявам се, че скоро ще мога.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Като бях с два сантиметра коса я правех перхидролено руса или зелена. Сега ми е доста дълга и последните ми изцепки бяха зверско накъдряне и тупиране. Снимки обаче в момента не мога да постна. Надявам се, че скоро ще мога.

ти ме хвърли в тъча!
    Най странната ми прическа...ами бях на 5 годинки и реших ч етрябва да се подстрижа сама и си бях направила едни плешиви места....

Иначе преди две години си бях направила две малки плитчици отдолу към ухото и така ме подстригваха!После ги боядисах в синьо, ама вече няма и следа от боята!Всичко ми подстригваха но не и плитките.Сега имам два кичура по-дълги от косата ми.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Подстригах късо къдревата си коса...приличах на пудел

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също съм се подстригвала сама.Един път така си бях оръфала бритона-на едно място по-дълго, на друго по-късо и се налагаше да ходя със шапка.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Подстригах късо къдревата си коса...приличах на пудел
    Да разбирам ли че къдрава коса не седи добре подстригана късо?Шот мноо искам да си пострижа моита ама ми е чуплива и незнам да не седи кат на уфсъ

Не е шантава.. ама рискувах да си я скъся.

Имала съм и други "шантави" прически, но нищо свързано с ножица. Само с бои.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    о боже
    ами била съм червена, червено-черна, розово-черна, черно-светлосиня, патладжанено лилавала, върху лилавтот съм имала сини кичури, правила съм си спайкове, гребен и всякакви други уродливи неща, един път я хванах и почнах да я кълцам както ми падне. и това в общи линии.
    алелуя.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем де да знам...преди постоянно се боядисвах (имах и коса де).1-2 клас някъде бях целия...уж рус, ама излезе оранжево и беше бахти смеха. 7-8 клас съм бил на червени къчури, тъкмо сини, ярко червени, ярко зелени...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Експериментите с цвета са били мнооооого.Най- "шантаво" се получи без да искам...когато се опитах от червена да я направя руса (за да се боядисам лилава).Крайния резултат беше потресаващ просто И другото...което не е точно прическа...е когато се обръснах в 9 клас мисля, че беше.След толкова боядисвания....трябваше да си пооправя косата все пак.Снимки мисля че нямам.Ако намеря ще постна
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си