.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Велоергометър

Мисля да си купя велоергометър понеже нямам време да спортувам, но се чудех от това дали се отслабва и се маха целулита или просто стяга краката, а също дали стяга дупето Моля да отговарят само хора, които са сигурни

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Всякакво движение помага, но ако търсиш бърз ефект не е това начина. С редовна употреба стяга не само краката, но и цялото тяло. А ако комбинираш въртенето и с други упражнения за крака, ще е най-добре.

Ето ти едно линкче с полезна информация
    http://www.tialoto.bg/article.php?cat=27&id=2310

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    чудесен е!имам и знам,но нямам много време за него.той понага не само на краката,но е и за дупе и коремче,дори и ръцете

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    чудесен е!имам и знам,но нямам много време за него.той понага не само на краката,но е и за дупе и коремче,дори и ръцете
    prava si az sa6to imam i sam mnogo dovolna stqga se cqloto tqlo vapreki 4e raboti samo dolnata 4ast
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami slu6ai sega ako iska6 da otslabva6 parvo trqb va da otslabne6 s dieta,za6toto fitnesa samo strqga muskulite i ako hodi6 na fitnes s nadejdata 4e 6te otslabne6 sled vreme kato naistina otslabne6 krakata pak 6te ti izglejdat debeli i nqma da li4i 4e si svalila i 3 kg.Za tova pravo otslabni s dieta a posle hodi na fitnes (karai veloargometar) za da si stegne6 bedrata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си