- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- devsvena zipa
Na4i misleh si .....
Az masturbiram ne mn 4esto vednaj v sedmicata moje bi.Kato go pravq spokoino moga da si vkaram i 3 prasta a ne sam pravila sex. ta vaprosami e dali e vazmojno sama da sam razkasala himena si?Pri cykal izpolzvam tamponi dali tova e povliqlo?![]()
da,napalno e vazmojno no mi e mnooooooooogo stranno kak kato si devstvena moje6 da si vkara6 3 prasta,no vseki e razli4en
![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Възможно е. Но имай предвид 4е девствената ципа има дупки, които са бая разтегливи. Така 4е никой не може да ти каже със сигурност. А ти самата помниш ли някой път като си мастурбирала и да те е заболяло? да ти е текло кръв? изобщо някъв признак 4е си си разкъсала девствената ципа усещала ли си?
![]()
Робинята на Quench
Ami ne nikoga ne me e bolqlo ili ne6to takova.Obiknoveno daje ne vkarvam prust no moje bi minalata sedmica zabelqzah 4e moga i re6ih 4e e stranno...![]()
![]()
Няма нищо толкова странно. Сигурно при теб девствената ципа е просто по-разтеглива.
Споко
Оба4е като парвиш секс за пръв път пожелавам ти да е с мом4е на което му е голям, щот ако наистина ти е разтеглива ципата ще е голям зор да те отворят .
![]()
Робинята на Quench