.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

PLEASE.. как става това..?

Здравейте, значиии.. от доста време се опитвам чрез някакви програми да направя снимки БЕЗ ФОН.. имам предвид примерно си снимам с фотоапарата д речем някоя плюшка и после на компа я изрязвам само нея и я слагам в нов файл и въпроса ми е с коя програма мога д направя така, че като save-на файла с плюшката да е САМО тя, без какъвто и да било background отзад, просто зад картинката да е прозрачно.. както напимер е аватара ми тук във форума.. но с някаква др картинка..??? моля ви помогнете ми, защото просто не мога да намеря нищо по въпроса, търсила съм, ама нищо

Град
    А също искам да ви питам и как мога да направя този ефект на езеро.. с движеща се вода, както е на аватара ми.. ама пак с някоя моя картинка например..? плсссс

Guest
    zdrasti ne che mnogo razbiram ot kopiutri no tova mojesh da go napravish s photo impact tam ima croping tool za da mojesh da izrejesh chasta ot snimkaa koqto jelaesh a za ezeroto shte vii to tam ima mnogo razlichni igrachki i mojesh se zabavlqvash i da si smenqsh snimkata po kakvoto i da e nachin

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    А също искам да ви питам и как мога да направя този ефект на езеро.. с движеща се вода, както е на аватара ми.. ама пак с някоя моя картинка например..? плсссс
    Tърсиш и теглиш Photoshop CS . Не ме питай за линк .....предостатъчно има дадени из форума , а и нищо няма да ти стане да потърсиш в google,в някой торент,dc хъб и т.н. А за ефекта който говориш сe ползва Photoshop IMAGE READY спокс да не си мислиш ,че отделно тряба да се тегли "идва" си с Photoshop CS

Град
    Mnogo vi blagodara! 6te vidq dali 6te moga d se spravq 10x

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    az zalagam 4e nqma da moje6 ot purviq put ako ne6to se zatrudni6 moje da pogledne6 nqkoi urok ot : www.uroci.net i www.studio-bg.com . yfa sa saitove na BG koito mogat da ti svur6at rabota
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bisollini
    az zalagam 4e nqma da moje6 ot purviq put ako ne6to se zatrudni6 moje da pogledne6 nqkoi urok ot : www.uroci.net i www.studio-bg.com . yfa sa saitove na BG koito mogat da ti svur6at rabota
    MNOGO TI BLAGODARIA, 6TE PROBVAM super dano stane dori d ne e ot 1viq put, pone d se nau4a nqkoga, ot mn vreme iskam d moga d pravq tezi ne6ta Mersi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си