- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- specilana muzika???
neznam dali q ima taq tema ...ako q ima q mahnete..amaaa tuka mojete da kajete predlojeniq za nqkoi gotini par4eta koito mogat da se slu6at i da vi stimulirat po vreme na sex ..nezavisimo dali e div ili nejen :P moito predlojenie e ---> Alesia-Damn ..vie ste natam \/
no exit
Ami ima q tazi tema...ama az ti predlagam Lenny Kravitz - Believe in me.mp3
Alesia-Damn moje li link za tazi pesen - ne se seshtam za neq
Ами чалга не слушам по принцип, обаче много ме забавлява като почнем да се клатим в ритъм на Камелия-Само с тебАма тва е, когато сме лигави..Иначе - по-дива песен-някое техно ще е, а по-бавничка-не знам защо ама C-Block - Broken wings.
neznam 6to ama az sex mai nei-dobre tehno da se slu6a..am na 4alga nikak ne mi izglejda dobre ..ili pone az ne se se6tam koq pesen..ina4e slu6am vskqkava muzika
no exit
http://www.data.bg/f.php?fid=17490488 ето ви линк за Alesia-Damn.
Абе то на ли и аз тва казах, чалга не слушам и мразя обаче на Камелия като сме лигави и то не е толкова до секса ами до лигнята в тоя момент. Иначе съм съгласна, че на техно е най-яко![]()
emi az mislq ,4e technoto,chill out house i nqkvi po-qki par4enca,de da znam!a we nai0qko si e da e tihi4ko!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
HardTechno и блъскаи до утре та и може и D&B xhahaxhax
Project[:]Gaming - Total Destruction Since 2004
Supported by
www.SuperHosting.bg
www.GamersWare.com
Sponsored by
www.SteelSeries.com
MultiGaming Community - www.Project-Team.net
ma daite nekvi konkretni imena de![]()
no exit
joi-lick ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ммм примерно Khia-My neck, my back..В смисъл, като текст е стимулиращо ама като мелодия и ритъм не мисля, че става особено.
Joy - Lick
Sade - By tour side
Eminem - Superman
CJ Boland - Desolate
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат