.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 131
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Волен Сидеров казва истини. Вярно е, въпреки че доста преувеличава нещата, на да е доказал с съвоите деивствия, че ще направи нещата, които ти искаш. И след толкова скандали около него - криминално проявен шофьор, лъжесвидетелстване и т.н. Как му вярваш? Той собствената си партия не може да аправи пък ще ми оправя България...

За Волен Сидеров основно гласуват некадърниците, които са се провалили в живота си и искат да чуят как турците, циганите, евреите, управляващите...абе изобщо всички останали са виновни, но не и хората които гласуват за него..за собствените си неуспехи...
    Другите, които гласуват са хора, които са заобиколени от средата на горният тип хора.

И това го казвам не защото съм го чул по телевизията или някъде другаде, а защото всички гласуващи за АТАКА, които познавам са такива. Неуспели и мрънкащи от живота хора..
    А ти май не гледаш новини ... 40 % от 60 % на Първанов са от район Кърждали там имаше и най висока активност такам... какви живеят в Кърджали опа турци май да ги сметнем и 40 000 турци докарани с рейсовете с двойно гражданство я кажи сметката каква е ? Май май половината % на нашия "велик" президент са от турско потекло , ако беше президент на място щеше да каже кви са тия новини на турски в 4 следобяд или там в колкото беше .. как не ва е срам е турски новини ми давай на арабски тука , арменски , цигански всички да ги подкараме коя себеуважаваща се държава в Европейския съюз има новини на чужд език ?! Мислете малко ... Сидеров поне защитава интересите на българите , но президента няма тази власт която е имал преди ... след 50 г да не са оплаквате защо народния ни език ще стане турски и защо южна България е на Турция , защото мислете повърхностно по добре някой който прилича на Хитлер които е бил ВЕЛИК ЧОВЕК и сега затова германската нация е толкова дисциплинирана до няма накъде , отколкото един предател който се съюзява с най големия ни враг през последните 10 века и това са турците
    не се изказвай чул-недоразбрал, ако обичаш. немците били дисциплинирани, заради Хитлер. ха! Хитлер е бил велик - да, но колкото може по-малко да са великите като него. 60-70млн души, убити просто така... това трябва ли да се повтаря, глупако? пък и не е Сидеров човекът, който ще се справи с циганската престъпност, с мафията ДПС или което и да е от тези неща.

macy_day_parade, това за Солимоновия печат - моя грешка, мониторът ми е тънем, не видях за кво иде реч. но пак ви казвам - Волен не може да се справи с това, което казва. не го ли чухте как след изборите на конференцията почти се отрече от това, което е казвал досега???

m.j.a. през социализма не съм живял, но доколкото знам тогава нещата не са били като сега всеки да си гледа шембето. тогава е била изградена цяла система - лоша - да, гнила - да. но това, лошото е идвало отгоре, а не от непосредствените работници.те са посветили работата си през 60 годин, за да изградят нещо, в което са вярвали. хора като Гоце, предшествениците му, са опорочили всичко още преди то да е започнало. и все пак - по-добре Гоце, отколкото гражданска война
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    пък и не е Сидеров човекът, който ще се справи с циганската престъпност, с мафията ДПС или което и да е от тези неща.
    А пък и може би не иска да го направи. Когато се решат тези проблеми няма да има против кого да вика. Според вас защо толкова много турци гласуваха за БСП сега и за ДПС на миналите парламентарни избори? Защото се страхуват от Волен...

АТАКА и ДСП са 2 взаимно подкрепящи се партии. Докато преуспява едната ще преуспява и другата...

Замислете се..
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Guest
    пък и не е Сидеров човекът, който

АТАКА и ДСП са 2 взаимно подкрепящи се партии. Докато преуспява едната ще преуспява и другата...

Замислете се..
    a posle az s1m govorila prostotii...

Град
    Страната в която човек диша най-свободно...
    абе стига глупости - Първанов президент =D>
    На крак, о парии презрени,
    на крак, о роби на труда!
    Подтиснати и унизени,
    ставайте срещу врага!

Democracy is dead...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade

Замислете се..

tva bqh az
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Аве хора вижте ся истината Първанов е "цивилизован" ама снощи така се изложи на пресконференцията - сам се издаде (Стефан Данаилов го гледаше така се едно ше го удари със чук по главата ) А Волен е прав напълно но понякога е краен следващият път като има избори аз ще имам право да гласувам тогава ще гласувам за бате Бойко (ако се кандидатира ама смятам 4е ще се кандидатира ) и само тои може да ни оправи защото на нас ни трябва човек който едновременно управлява мъдро и с желязна ръка !!!!!!!!!!! (а естествено ще има избори ако Първанов не се изложи нещо и не направи някоя простотия а ако се изложи ........ тежки дни ни очакват )

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Communist_f
    абе стига глупости - Първанов президент =D>
    Хмм приятно ми е мадам
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен
    Град
    Варна

Замислете се..
    Не е простотия...

Замисли се малко в това което казах...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

@macy_day_parade я познаам и тя не е нацистка нито тама няква анти незнамкво си тя е нормална права е напълно защото може и да не сме живи до следващите избори пък и ПАРВАНОВ и БНТ И БТВ казват че е срамно че има толкова много националисти във БГ |-( не са прави... а и още нещо НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА!!! във България има около 1.2 милиона турци и цигани а точно толкова + още малко заблудени българи са гласували за Първанов ОБЯСНЕТЕ СИ защо почти никой не е гласувал за Беронов и др. тама кандидати ТА ТЕ ИМАТ ПО МАЛКО от 5% тъжно е че хората не са гласували Пък и да бяха ... няма свестни кандидати.................

Мега фен Аватара на quench
    Я кажете сега,дарги мои скинарчета, кой от вас държи мозъка на фюрера в стъклен буркан вкъщи?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Госта
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GrIvChO
    Аве хора вижте ся истината Първанов е "цивилизован" ама снощи така се изложи на пресконференцията - сам се издаде (Стефан Данаилов го гледаше така се едно ше го удари със чук по главата ) А Волен е прав напълно но понякога е краен следващият път като има избори аз ще имам право да гласувам тогава ще гласувам за бате Бойко (ако се кандидатира ама смятам 4е ще се кандидатира ) и само тои може да ни оправи защото на нас ни трябва човек който едновременно управлява мъдро и с желязна ръка !!!!!!!!!!! (а естествено ще има избори ако Първанов не се изложи нещо и не направи някоя простотия а ако се изложи ........ тежки дни ни очакват )
    ХАХАХХА Бойко Борисов е най големия двуличник сега в парламента, тоя доста изкраде ... И Мечтател и кой си ти да казваш кои има правото да на спаси и кой не ?! Еми да така е ХИТЛЕР е направил много за нацията си , да избивал е хора ама я сега ги виж те са водещата икономика в Европейския съюз заедно с Франция. Преди никой не е подкрепял Васил Левски неколцина са били защото всички ги е страх викали са му луд нз си какво ама защо сега той е един от най великите българи !? Престанете да защитавате комунистите заради тях държавата ни е толкова назад не са я пускали да са развива и все на едно място сме тъпчели и ще продължаваме да тъпчем ако ги избираме тея комунисти най накрая ще на продадат

Guest
    @macy_day_parade я познаам и тя не е нацистка нито тама няква анти незнамкво си тя е нормална права е напълно защото може и да не сме живи до следващите избори пък и ПАРВАНОВ и БНТ И БТВ казват че е срамно че има толкова много националисти във БГ |-( не са прави... а и още нещо НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА!!! във България има около 1.2 милиона турци и цигани а точно толкова + още малко заблудени българи са гласували за Първанов ОБЯСНЕТЕ СИ защо почти никой не е гласувал за Беронов и др. тама кандидати ТА ТЕ ИМАТ ПО МАЛКО от 5% тъжно е че хората не са гласували Пък и да бяха ... няма свестни кандидати.................
    oooo,rado
    ne se zanimavai,nqma da razberat ni6to....

oooo,rado
    ne se zanimavai,nqma da razberat ni6to....
    tova otnovo bqh az
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Айде скинарите тихо - Волен се провали,Атака замлъкна,не е ли време да ги последвате и вие в кофите? На моменти ми се ще да стана пак радикален анти-фашист и да излезна на улицата с казмЪтъ.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Тука националисти,комунисти...На право да става мелето Ред Скинс срещу Боунхедс

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Цитирай Първоначално написано от quench
    Айде скинарите тихо - Волен се провали,Атака замлъкна,не е ли време да ги последвате и вие в кофите? На моменти ми се ще да стана пак радикален анти-фашист и да излезна на улицата с казмЪтъ.
    q ne mi vikai fa6istka!!!!!!!!!!

Да,права си - нацистка е по-удачно. Или си твърде малка,или нямаш акъл да се сетиш,че про-наците ти промиват мозъка! Косово е такова заради националистът Милошевич,а не заради албанците. Аз имам роднина в Сърбия и знам от първа ръка каво е станало там,каква е била пропагандата и прочее.

ne s1m malka nito p1k s1m bez ak1l !!!
    nacistka...ami 6tom kazva6!Imam si pri4ini da mrazq...da nenavijdam dolnite tvari,mangalite,taka 4e ti si gi za6titavai kolkoto 6te6!!!
    mnogo mi puka!

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    macy_day_parade не така моето момиче
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Guest
    Quench:

Looser!!! Нищо,и аз на 12 не знаех как да защитавам тезаа си. Нищо,може като станеш 7-ми клас да се научиш. Е,ако дотогава злите мангали и туци не са ни избили. Впрочем,ако някоя сутрин се събудя и разбера,че ДПС ни е завладяло,ще ти пратя ЛС с официално извинение.

Редник....

Цитирай Първоначално написано от Communist
    macy_day_parade не така моето момиче
    !?!?!??!?!?!

ХОРА нека се опитаме да си изясниме истината нека се опитаме да постигнем общо мнение за ИСТИНАТА - това което се случва около нас

Град
    Страната в която човек диша най-свободно...
    АБЕ НИЕ СМЕ ПРАВИТЕ - НАЦИСТИТЕ ДА ГО ДУХАТ
    На крак, о парии презрени,
    на крак, о роби на труда!
    Подтиснати и унизени,
    ставайте срещу врага!

Democracy is dead...

ХОРА нека се опитаме да си изясниме истината нека се опитаме да постигнем общо мнение за ИСТИНАТА - това което се случва около нас
    abe rado ne razbira6 li 4e nqma kak da stignem do 1 i s16to mnenie vsi4ki!?!?!?

Quench:

Looser!!! Нищо,и аз на 12 не знаех как да защитавам тезаа си. Нищо,може като станеш 7-ми клас да се научиш. Е,ако дотогава злите мангали и туци не са ни избили. Впрочем,ако някоя сутрин се събудя и разбера,че ДПС ни е завладяло,ще ти пратя ЛС с официално извинение.

Редник....
    haha!kolko zabavno
    ne s1m na 12!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си