- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тежки дни ни очакват българи...
не се изказвай чул-недоразбрал, ако обичаш. немците били дисциплинирани, заради Хитлер. ха! Хитлер е бил велик - да, но колкото може по-малко да са великите като него. 60-70млн души, убити просто така... това трябва ли да се повтаря, глупако? пък и не е Сидеров човекът, който ще се справи с циганската престъпност, с мафията ДПС или което и да е от тези неща.Първоначално написано от Анонимко
macy_day_parade, това за Солимоновия печат - моя грешка, мониторът ми е тънем, не видях за кво иде реч. но пак ви казвам - Волен не може да се справи с това, което казва. не го ли чухте как след изборите на конференцията почти се отрече от това, което е казвал досега???
m.j.a. през социализма не съм живял, но доколкото знам тогава нещата не са били като сега всеки да си гледа шембето. тогава е била изградена цяла система - лоша - да, гнила - да. но това, лошото е идвало отгоре, а не от непосредствените работници.те са посветили работата си през 60 годин, за да изградят нещо, в което са вярвали. хора като Гоце, предшествениците му, са опорочили всичко още преди то да е започнало. и все пак - по-добре Гоце, отколкото гражданска война
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
А пък и може би не иска да го направи. Когато се решат тези проблеми няма да има против кого да вика. Според вас защо толкова много турци гласуваха за БСП сега и за ДПС на миналите парламентарни избори? Защото се страхуват от Волен...Първоначално написано от мечтател
АТАКА и ДСП са 2 взаимно подкрепящи се партии. Докато преуспява едната ще преуспява и другата...
Замислете се..
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
a posle az s1m govorila prostotii...Първоначално написано от мечтател
абе стига глупости - Първанов президент =D>
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
Първоначално написано от Анонимко
tva bqh az
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аве хора вижте ся истината Първанов е "цивилизован" ама снощи така се изложи на пресконференцията - сам се издаде (Стефан Данаилов го гледаше така се едно ше го удари със чук по главата) А Волен е прав напълно но понякога е краен следващият път като има избори аз ще имам право да гласувам тогава ще гласувам за бате Бойко (ако се кандидатира ама смятам 4е ще се кандидатира ) и само тои може да ни оправи защото на нас ни трябва човек който едновременно управлява мъдро и с желязна ръка !!!!!!!!!!! (а естествено ще има избори ако Първанов не се изложи нещо и не направи някоя простотия а ако се изложи ........ тежки дни ни очакват
)
Хмм приятно ми е мадамПървоначално написано от Communist_f
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Не е простотия...Първоначално написано от Анонимко
Замисли се малко в това което казах...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
@macy_day_parade я познаам и тя не е нацистка нито тама няква анти незнамкво си тя е нормалнаправа е напълно защото може и да не сме живи до следващите избори пък и ПАРВАНОВ и БНТ И БТВ казват че е срамно че има толкова много националисти във БГ |-( не са прави... а и още нещо НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА!!! във България има около 1.2 милиона турци и цигани а точно толкова + още малко заблудени българи са гласували за Първанов ОБЯСНЕТЕ СИ защо почти никой не е гласувал за Беронов и др. тама кандидати ТА ТЕ ИМАТ ПО МАЛКО от 5%
тъжно е че хората не са гласували Пък и да бяха ... няма свестни кандидати.................
Я кажете сега,дарги мои скинарчета, кой от вас държи мозъка на фюрера в стъклен буркан вкъщи?
![]()
ХАХАХХА Бойко Борисов е най големия двуличник сега в парламента, тоя доста изкраде ... И Мечтател и кой си ти да казваш кои има правото да на спаси и кой не ?! Еми да така е ХИТЛЕР е направил много за нацията си , да избивал е хора ама я сега ги виж те са водещата икономика в Европейския съюз заедно с Франция. Преди никой не е подкрепял Васил Левски неколцина са били защото всички ги е страх викали са му луд нз си какво ама защо сега той е един от най великите българи !? Престанете да защитавате комунистите заради тях държавата ни е толкова назад не са я пускали да са развива и все на едно място сме тъпчели и ще продължаваме да тъпчем ако ги избираме тея комунисти най накрая ще на продадатПървоначално написано от GrIvChO
oooo,radoПървоначално написано от GrIvChO
![]()
ne se zanimavai,nqma da razberat ni6to....
tova otnovo bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Айде скинарите тихо - Волен се провали,Атака замлъкна,не е ли време да ги последвате и вие в кофите? На моменти ми се ще да стана пак радикален анти-фашист и да излезна на улицата с казмЪтъ.
q ne mi vikai fa6istka!!!!!!!!!!Първоначално написано от quench
Да,права си - нацистка е по-удачно. Или си твърде малка,или нямаш акъл да се сетиш,че про-наците ти промиват мозъка! Косово е такова заради националистът Милошевич,а не заради албанците. Аз имам роднина в Сърбия и знам от първа ръка каво е станало там,каква е била пропагандата и прочее.
ne s1m malka nito p1k s1m bez ak1l !!!
nacistka...ami 6tom kazva6!Imam si pri4ini da mrazq...da nenavijdam dolnite tvari,mangalite,taka 4e ti si gi za6titavai kolkoto 6te6!!!
mnogo mi puka!
macy_day_parade не така моето момиче![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Quench:
Looser!!! Нищо,и аз на 12 не знаех как да защитавам тезаа си. Нищо,може като станеш 7-ми клас да се научиш. Е,ако дотогава злите мангали и туци не са ни избили. Впрочем,ако някоя сутрин се събудя и разбера,че ДПС ни е завладяло,ще ти пратя ЛС с официално извинение.
Редник....
!?!?!??!?!?!Първоначално написано от Communist
![]()
ХОРА нека се опитаме да си изясниме истината нека се опитаме да постигнем общо мнение за ИСТИНАТА - това което се случва около нас
АБЕ НИЕ СМЕ ПРАВИТЕ - НАЦИСТИТЕ ДА ГО ДУХАТ
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
abe rado ne razbira6 li 4e nqma kak da stignem do 1 i s16to mnenie vsi4ki!?!?!?Първоначално написано от GrIvChO
haha!kolko zabavnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
ne s1m na 12!