.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ?!?
    Guest

Как да е спечеля ???

Значи утре вечер съм на купон там ще бъде едно много готино момиче. Аз съм си говорил с нея тя по принцип е луда по едно момче цяла вечер това ми говори но в същност усетих че имам некви шансове. Помогнете какво да "лъжа" как да е накарам да се целунем и така .... Търся съвет от по старите. Ще се радвам и ако момичетата се поставят на нейно място и ми кажат как да действам

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ами гледай чашката й да е винаги до горе
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Да е точно така ! хаха добър съвет.Еми какво имаш идеалната обстановка купон пиене музика и то си идва от самосебе си понякога.Е естествено не трябва да чакаш сама да дойде и да ти се предложи

Ami zagovori q ...napravi i nqkoi i drug kompliment i taka otsamosebe si kakto kazvat drugite sigurno 6e se polu4at ne6ata ..uspeh

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    тя по принцип не пие трябват и 2-3 чаши

emi napii q ako ne iska da pie probvai s estestfeniq sebe si ako pak ni6u ne stane...na4i q ostavi da si me4tae za toq f koito e fliubena

Мега фен Аватара на iiirish
    щом тя не пие, тогава ти се прави, че пиеш когато окончателно те помисли за пиян я целуни! дори и това да не й стане приятно и да не е искала тази целувка поне ще знаеш, че алкохола оправдава всичко. и най-вече не забравяй, че под въздействието му ти не помниш нищо!

Супер фен
    подкрепям горното мнение
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Да е точно така ! хаха добър съвет.Еми какво имаш идеалната обстановка купон пиене музика и то си идва от самосебе си понякога.Е естествено не трябва да чакаш сама да дойде и да ти се предложи
    da jiveqt kuponite!

Мега фен Аватара на koalka
    Първо си говорете за нещо и отклони темата,като и признаеш,че я харесваш и след това без да я питаш я целуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си